Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 815 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoroyu da severim Sanjiyi de. Zoroya farklı bi ilgim vardır. Ama bundan anti-Sanjiciliğe geçmem.Yeri gelince de Sanjiye hayran olurum. Bu kadar basit aslında. Anlaşılmayacak bişey yok..
 
Oda'nın Sanji'ye öldürteceği şeklinde anlamışım. :(
Olur öyle şeyler , Sanjinin güçlenmesi için babası anası ya da bir sevdiğinin ölmesi olası gözüküyor. Zeff bacağını kaybetti bu Sanjinin güçlenmesini sağlamadı sadece yemeğe açlığa tokluğa bir nevi sofraya verdiği değeri arttırdı. Kuina öldü Zoro dahada güçlenmek ve dünyanın en iyi kılıç ustası olacağım dedi. Shanks kolunu kaybetti Shanksı idol aldı bir nevi Shanks Luffy üzerinde bir etki bıraktı ve bu etki Luffynin KK olma amacınıda uyandırdı.
Sanji sadece All Blueyi bulmayı amaç edindi sofra terbiyesi ile o kadarda ileriye gidemeyeceğini düşünüyorum. Yani power up alacaksa durduk yere alamayacağı için bir neden sonuç ilişkisi ile Odanın oldu bittiye getirmesi mümkün. Büyük ihtimal Sanji ile alakalı arctan sonra Sanji diğer ayağınıda ateşli bir şekilde kullanabilecek. Roushukimiydi tam olarak hatırlayamadım Cp9 ' un kullandığı tekniği öğrenecek. Aklıma başka bir power up gelmiyor.
 
Nami de her şeyi biliyor bendr onu anlamıyorum .s .s tamam Luffy nin Pederi herkes biliyor da Vinsmoke ailesini nereden biliyor .s

@Alpamis bende düşünmüyorum da oralara gelmesine gene de var yani haftaya ara vardır zaten .
Çünki Nami ve diğer üyeler Luffy malının aksine bilginin güç olduğunu biliyor. Gazete okuyup dünyada ki güncel bilgileri takip ediyolar. Bilmeleri doğaldır.
 
sanji fanı olmama rağmen zoroya yapılan haksızlığı doğru bulmadığmı bildirmek istiyorum. o bence daha çok sanjiye güveniyor :D zoro tayfa için kendini feda etmiş birisi ve aynı şeyi sanjinin de hiç düşünmeden yapacağını bilip buna saygı duyuyor.

ayrıca filler da olsa zoronun şu sözleri onun neden böyle davrandığını açıklıyor. "...zaten ekip çalışması ne anlama gelir ki? Sadece birbirini kurtarmak ve korumak mı? Buna inanan insanlar var. Ama bu bana çocuk oyuncağı gibi geliyor. Herkes hayatını ortaya koyup ne yapabiliyorsa yapmalı ve sonra yanındakine demeli ki: "Yapabileceğimi yaptım. Şimdi sıra sende. Bitirmezsen, seni mahvedeceğim!" Ekip çalışması ilk böyle ortaya çıkmaz mı? Bu açıdan baktığımda, çılgın ve bağımsız arkadaşların olmasının iyi olacağını düşünüyorum."
 
Monster Trio :D

Devrimci Dragon'un oğlu Luffy

Suikastçi Vinsmoke ailesinin oğlu Sanji

Zoro-?? Ailesi dünya'nın sayılı kılıç ustalarından oluşan bi ejder klanı :D Babası ünvanını kaybetmiş Dünya'nın eski en iyi kılıç ustası :D

Marimo da boş değil neler çıkacak acep.Böylece Monster Trio sözunun altı doldurulur.
 
İddiaa Makamı:Sayın Yargıç Zoro adam değildir. Artık tayfada bi yeri yoktur. Cezalandırılmasını istiyoruz.
Savunma Makamı: Sayın Hakim Zoronun adamlığını tartışmaya gerek yok kanıt olarak 377 yi izleyebilirsiniz
Hakim: Peki kanıtı gözden geçirelim.

377 izlenir.
Derin bi sessizlik....
Hakim:İşte gördünüz, birlikte izledik. Bişey dememe gerek yok sanırım.

Sonuç>>>>>>>>> ZORO İS DEEP OF MAN.
"Daha o zamandan belliymiş, Zoro'un Sanji'yi istememesi baksanıza kılıcının kabzasıyla öldüresiye vuruyor Sanji'ye. " der iddia makamını hakim duruşmayı bir kaç bölüm sonraya erteler.
 
Zoro'yu 814 bölüm yorumunda tartıştığınız yetmedi sanırım. Spoiler yorumu haricinde muhabbet edecekler genel tartışmada devam etsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık