Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 814: Efendi Nekomamushi'yi Görmeye Gidelim

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Zoro ile onuru aynı cümlede kullananlara selamlar. Yukarıda havalar nasıl?
 
Yahu usopp tayfanın temel taşlarından biri ve zoroyla bile ilişkisi çok üst seviyede. Zoronun ipleri ne kadar kolay kesip atabildiğinin kanıtı bu olaylar hep. Bunun samuray onuruyla filan bi alakası yok adam duygusuz, pat diye kestirip atıyo hemen. Yani yeni tanıştığı birine bu tavrı takınmış olsa tamam ama nakamaları söz konusu. İnsan biraz kayırır
 
Beyler genelde Luffy'nin rakipleri öyle çok asiri tipsiz olmaz. Benim tahminim şekli şemali düzgün, soğuk, psikopat vs bir tip. Ekibi de bence tipsiz çıkmayacak.
 
Zoro adamdır,dibidir.Ama bu son söylediklerini de sırf fanı olduğun için savunmak bana abes geliyor.Çünkü çoğunluk bu yüzden savunuyor Zoro'yu.Üstelik savunurken de Zoro'ya asıl kızılan noktayı atlıyorsunuz.Zoro iki yonko bize musallat oldu derken haklı mı haklı lakin buna itiraz eden yok ki.Zoro'yu savunanlar. Zoro bunu dedi o yüzden haklı diyorlar.Zoroya kızılan mesele bu değil.İki yonkoya bulaşılmasını Sanji'nin suçu olarak görmesi Zoro'ya kızılma nedeni.Ki bu bazı Zoro fanlarınca da Zoro'ya yakıştırılmamış bi davranış.
 
Zoro adamır adamın hasıdır. Duygusuz olması onun iradesinin güçlü olduğunu gösterir. Uzun zamandır Zoro fanlığını bırakmıştım ama bu hareketi çok hoşuma gitti.
 

mrso

Sanji ailesinden kaçma nedeni bayan lara olan zaafi bayanları asla öldürme m diyerek denizci gemisine binip kaçtı bence kuzeyden doğuya böyle gelmiştir. Birde ailenin gücü ile ilgili sanjinin alev alması olabilir. Sanji nin ailesinin şeytan güçleri vardır .
 
Kaido planları yaparken Big Mom'a gidildiğini öğrenen zavallı Law ne yapacak acaba? Yollarını ayırırlarsa kötü olur. Bizim tayfadaki vasıfsızlarla yonkou partisi basılmaz. Ama Law'ın meyvesiyle Sanji'yi kaçırmak çok kolay olur. Gerçi adam Sanji'yi zaten sevmiyor. Büyük ihtimal karşı çıkacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık