Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Noblesse

Pislikler Raskreia'ya 3 kişi birden dalıyorlar, hemde yaralılara saldırarak açık yakalamaya çalışıyorlar. Yetiş Rai yetiş.
 
Bu son bölümde ortaya çıkan Kan Taşı nasıl bir şey böyle. Kimsenin almasına izin vermemeli. Hatta kimsenin varlığından bile haberinin olmaması lazım.
Sahip olduğu özel güçler eğer bilinirse insanları cezbeder ve buna karşı koyamazlar, bu cazibeyi görmezden gelemezler. Sahip olmak isterler vs. vs. Hatta bu denilenler Raizel'e taşı veren eleman için bile geçerliymiş zorlanıyormuş ama Rai için değil imiş ya da öyle olması gerekiyor.

Bir de kaç bölümdür ha geldi ha gelecekler diye diye beklemekten perişan olduk. Artık önümüzdeki bölüm Franky devreye girer umarım, kendisini sınırlayan mühürlerden de azat edildi. Güzel bir şov izletir artık.

Tabi bir de Lord'un havası beklediğimden çabuk söndü. Bu kadar erken geri düşmesini beklemiyordum ama en nihayetinde yarım bir Ragnarok ve karşısında eski nesilden üç tane klan lideri var; üstelik hepsi de kendilerini geliştirmiş vaziyette.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık