Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre Kid ile Luffy şuan için aynı seviyedeler. 10 dakikalık g4 ile Luffy Kid den güçlü diyemiyorum daha Kid i gücün göremedik. Ayrıca Kid ile Law vs Doffy olsaydı Doffy yine yenilirdi diyorum.
 
Üst düzey novalar
Kid-Law-Luffy-Drake bunlar birbirine en yakın güçtü olduğunu düşündüğüm karekterler.
Sonraki seviye
Killer-Hawkins-Zoro-Apoo
Alt tabaka
Urug-Beege-Bonney
 
Kaynak? Zoro+Luffy yenilmez ama bak söyleyeyim. Bu ikisi Kid'in içinde bulunmadığı herhangi 3 novayı alırlar.:D
Ona bakarsa seninde kaynağın yok. Herkes kendi fikrini söylüyor.:D Bana göre en düşük eşittirler. Luffy kendi jenerasyonundan olmayan adamlardan bile güçlüyken, kendi jenerasyonu olan birinden güçsüz olamaz bence. Teach'i işin içine katmayın. Her ne kadar Teach'de Supoernovalar gibi 2 yıl önce parladıysa da bu adam Luffy'den çok öncesinde bile WB'nin adamı olan biriydi. Ben Teach'i daha çok Shanks'in Jenerasyondan biri olarak görüyorum. Her ne kadar daha sonradan güçlenmiş olsada.
 
Luffy 2 yıl eğitimi Kid'den daha güçsüz olmak için mi aldı? :/
Bu konuda katılmıyorum maalesef.
Evet Luffy'nin aldığı eğitim ona çok büyük katkı sağladı fakat bu durum illa güçlü olduğu kanısına varmayı sağlayacak yeterli bilgiyi vermiyor.
Şöyle diyebiliriz hatta Luffy kendini geliştirdi. Diğerleri ise 2 yıl boyunca yeni dünyada hayatta kaldı. Şöyle düşünelim Luffy 2 yıllık eğitimi almadan Dof'u yenebilir miydi ?
Kısacası Eğitim aldı diye herkesten güçlü olacak diye bir kaide yok. Diğerleri de kendisini eğitmiş olabilir.
 
Luffy aldığı eğitimle novaların hepsinden üstündür. Law Dof'a karşı pert oldu. Luffy ise daha farklı bir performans gösterdi. Sebebi eğitim.
Olay zaten bu 2 yıllık eğitim. Novalar Yeni dünyaya girdi. Luffy girmek için 2 yıl eğitim aldı.
Bunun ödülü de en güçlü Nova olması ve diğer karakterler karşısında novalardan daha fazla şansa sahip olması.

Shounen mantığına göre Luffy eğitim aldı. 2 yılını kaybetti. Şimdi Kid gelip bundan güçlü olamaz. Serinin mantığına aykırı.
Kid'in Luffy'den tek üstün yanı ödülü. Moria'yı indirdiğini duyursalardı Luffy'nin ödülü de geçerdi. Hatta zaten bu ödül hala az.
Luffy ile Law'ın ödülünün aynı olması bile mantıksız şuan.

Luffy sivilleri katletseydi 100 milyon-200 milyon fark atardı taaa 2 yıl önce Kid'e ödülde.

Luffy fanı olarak ayrıca parantez içindeki Luffy yazına el koyuyorum Luffy>Kid diyene kadar. :D
Luffy yeni dünya için yetersiz olduğu için eğitim aldı.Kidden güçsüzüm dediği için değil.Law'ın zaten başlardan beri Luffy'den alttaydı.Mangaka bence kafasında bunlar arasında bi sıralama yapmış ve bu sıralamaa Kid en tepede yer alıyor. (BENCE) Law'dan daha fazla Dof karşısında iş görmesi ise eğitimden ziyade Luffy'nin zaten hep yaptığı şey.Boss karşısında aslan payı her zaman Luffy'nindir zaten.Bunun yanında Law zaten baştan beri Luffy'yi kurtarmasından belliki Luffy'ye dost olması için tasarlanmış bi karakterdi.Kid ise rakip olsun diye.Çünkü yaptıkları şey zirveyi hedeflediğinin göstergesi.Law gibi intikamımı almak için yaşadım gibi bi söylemi yok göründüğü kadarıyla.

Ödül meselesine gelirsek.Luffy'nin ödülü Moria vesilesi ile artsaydı ve atıyorum 350 olsaydı Oda bu sefer Sabaody'de Kid'in ödülünü 365 yapardı.Burada önemli olan Oda'nın ne istediği.Oda bence demiştir ki Kid ileride Luffy'ye rakip olsun.Benim anladığım bu.

Ve şunuda söyleyeyim.11 nova var.Kimisi Luffy'ye dost oldu (Law) Kimisi yonkoya yamandı (Bege) Kimisi daha baştan paket oldu (Bonney) Hepsinin bi görevi var belli ki.Ama bunların içinden bi tanesi bile Luffy rakip olamıyorsa fanları affetsin ama içine edeyim ben öyle en kötü neslin.Kid'in ileride luffy'ye boss olacağına inanıyorum ve beni yanıltmayacağından da eminim.SS alabilir ve gelecekte vay be taaa bu zamandan Kid hakkında doğru tahminler yürütmiş diyebilirsiniz :) O kadar da iddialıyım.

KİD'İ YEDİRMEYİZ.

parantez içimide vermem bu arada.
 
Yahu Luffy'nin Kid karşısında ezileceğini mi sanıyorsun @Marco ? Kendi Jenerasyonunda olmayan adamlara karşı bile gösterdiği performans belli. Kendi Jenerasyonundan biri olan Kid'in karşısında ezileceğini mi sanıyorsunuz. En düşük eşitidir. İradeleri çarpışır. Baya bir dövüşürler. Sonunda ayakta kalan Luffy olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık