Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Bu one punch man'de olan saimata kel olan asiri guclu sence bu bir cocugum hayali olabilir mi animenin sonunda ortaya boyle bir sey cikabilir mi ?
 
Reyiz öncelikle merhaba kolay gelsin soruldumu bilmiyorum ama bi düşünceni alayım istedim,
Bu capone içinde adamları var iken kairoseki ile kelepçelense ne olması muhtemel olur?
 
Smoker daha önce soruldu mu bilmiyorum kullanıcısına bitmek bilmeyen sürekli enerji veren bir şeytan meyvesi( enerigi enerigi meyvesi) var mı?
 
gomu gomu no ile elektrik üretilebilir mi ? sürtünme ile ? ya da küçük cisimler için belli bir çekim yaratılabilir mi ? son olarak luffy'nin saldırılarında vucudu bir hayli ısınıyor.Bu ısı çok yüksek olursa lastiğin yapısını bozması gerekmez mi? Yoksa şu saldırılardan sonra belli bir kilitlenme yaşayan luffy'nin o duruma düşmesinin nedeni bu mu ? teşekkür ederim.
Elektrik konusunda net bir şey diyemem. Oda'nın sağı solu belli olmaz. Luffy'nin vücudunun ısındığına dair bir bilgi geçmedi.
 
Bu Bage ile Karasakal karşıya geldiğinde Bage içindekiler aniden büyüyüp Bage'in vücudunu mu parçalayacak şimdi ben çözemedim o kısmı birde bu adamı ilk gördüğümüzde Sabaody arcta içinden silahlar sıkıldıktan belli bir mesafeden sonra büyüyorlar. Bunu tam tersi olarak düşünürsek dışarıdan sıkılan veya atılan şeylerde o mesafe içinde küçülürse bu adam bir nevi kurşun işlemez. Hatta yumrukta yemez gibi geldi fikrini öğrenmek istedim.
İçini parçalamaz da, içindeki adamlar olduğu gibi dışarı çıkar muhtemelen. Bege de normal bir insana dönüşür. Dediğin gibi, tersi de aynı etkiye sahip. O yüzden adam kale gibi sağlam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık