Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Capone Bege

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    177

kör topal

Sanji'nin daha Vinsmoke olayı var.Kutsal ejdere bağlanırsa h.haki bile açacak adam Sanji
Yav Sanjinin Begeyi alamayacağını mı ? düşünüyorsun aslın da sen de düşünmüyorsun ama Oda Begeyi öne attığı için sen de böyle bir savunma yapıyor ya da Oda nın Sanjiyi ezdiğinin farkındasın ama Oda ya bahane bulmak yerine Sanjiyi suçluyorsun .. Çok saçma Bege kim yahu şu adamı savunmayın ya..
Bu manganın yazarına bir bahane bulup okama Sanjiyi yüceltmeliyiz hayallerimizde...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam ilerde amiral tokatlayacak, pardon tekmeleyecek adam, siz daha elin Capon'una yedirin koskoca Prensi! Ayıp ayıp :hıh:

Zoro'cuğum %25 performansla 320:beli: ödül yapmış. Kendine nova diyen bu titibiyoz 2 senedir yonkouya çalışıyor hala 300:beli:. Bunlar, ışığı sönmüş-sönecek olan novalar beyler. Sanji filan yer bunu. Pehhh!
 
Bu arada adamın gözünün yarısı kadar boyuta getiriyor milleti çemberde. Sanji de gözü kadar olsa Bege karınca niyetine ezer geçer. Belki Sanji paçasını felan yakar bak o ihtimal %00000.1 olsada Sanji kazanır.

Forum Sanjiye h.haki açtırıp bir supernovayı bayıltıp kazandırıyor yahu okudukça gülmemek elde değil :hhh::hhh::hhh:. Abi şu 45 kişiye soruyorum kendi hayal dünyanız dışında mangada Okama Sanji'nin neyini gördünüz de Bege'yi alıyor?
Bege de ne gördün neyi çok iyi, neyini biliyorsun? Eleştiri yapacaksan mantıklı olsun.
 
Bege meyvesi bence gayet kullanisli BB nin meyvesi kadar olmasada adam boyut acio resmen bircok sey yapabilir cok kucumsemisler bu ankette. Yokluktan ne yapacaklarini sasirdi sanji fanlari h.hakiye kadar gitmis mevzu :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık