Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu anlamıyorum ya. Wb Ace için Mf'yi basınca bir adam için orayı bastı bir sürü kişi öldü adam değil diyorlar. Aynı Luffy daha yeni tanıdığı ağlak bir prenses için shibukaiye meydan okuduğunda Luffy kral. Yine aynı Luffy Robin için El'ye gittiğinde Luffy kral. Luffy Aokiji savaşmaya niyeti bile olmamasına rağmen onu kışkırtıp tayfasını tehlikeye atarken sıkıntı yok. Yine Luffy bir amiral gücü görmesine rağmen gitti yeni tanıştığı biri için bir kutsal mala yumruk attı. Luffy kral oldu ama bütün tayfası ölüyordu havadan yardımlar gelmese.
Yine Luffy sırf ağlak bir prensesi bekleyeceğim diye gitti Bon-chan'ı yakalattı. Yine bir şey yok. Ama bunları yapan Ace ve Wb olunca bunlar adam mı? Bunlar kim? Daha bir sürü şey söyleniyor.
duygularıma tercüman oldum. başımıza ne geliyorsa şu ağlak prenseslerden geliyor:D
 
bize de gösterse negzel olur. :(

Bahaneleri es geçelim.
Ne bahanesi ya. :D
Allasen Luffy nasıl tek atacak Bege'ye? Bi anlatsana bakim. :(
Hadi tek attı diyelim, ya etraftaki adamları? Luffy Bege'ye tek atarken adamlar Nami'lerin fakasına mermileri boşaltırsa? Anlık şeyler sonuçta. :/

Çünkü Oda Sanji'yi gömmeye öyle alıştı ki, Sanji'yi gömecek diye bir olayla alakası olan diğer tüm tayfa üyelerini de gömüyor. Ben başka bir anlam çıkaramıyorum.

@ch3rl0b11n Sanji'nin K.Hakisi ne seviyede? Kendi arkadaşlarını hissedemeyecek kadar rezil mi bu adamın haki seviyesi? Ben hiç öyle düşünmüyorum. Ayrıca Bege de daha şimdiden kocaman bir balon haline gelmiş durumda. Sanji ve Brook onu orada harcardı. Hadi diyelim tamam Namiler yakalandı, Sanji olası bir dövüşte izin verir mi Nami'nin ölmesine? Hikâye yazacak olsak acayip şeyler çıkar oradan. Ama Oda ezerek, gömerek yapmayı tercih ediyor. Benim anlamadığım da tüm olayın Nami'ye Chopper'a yıkılması. Tepkim bu yani.
Olay Nami ve Chopper zaten, gelmişler ve yakalanmışlar. Onlar yakalanmasa Sanji'nin surat asıp onun kalesine girmesine gerek kalmayacak.
Chopper ne Nami'nin ne kadar yakında yakalandığını da bilmiyoruz. buluşma mekanından epey uzakta da olabilir. Ki Bege hiç de yeni öğrenmiş gibi konuşmuyordu, sanki çok önceden yakalamışlardı da getirin onları diyor. Yani Sanji onları hissedemeyeceği kadar uzaklarındaydı belki. Herkesin hakisi Enel veya Rayleigh seviyesinde değil. :/
Ayrıca hakiye foursquare muamelesi de yapmayın artık, insan kullanıyor bunu. Elbette kullanılamayacağı anlar, hissemediği durumlar olacaktır. :/
Her şeyi geçtim, Namiler yakalansa da yakalanmasa da Sanji yine aynı şeyi yapıyor olacaktı. Zaten adamla konuşmaya gelmişler oraya, Nami yakalanınca yine konuştular, pek bir fark yok.
Bege niye balon olsun? Neyini gördün ki? Adam zekasını konuşturdu, elindekileri iyi kullandı ve tehlikeli adamları dize getirdi.
Sanji olası dövüşte Nami'nin ölmemesi için canını ortaya koyar. Ki yine koyuyor burada, Nami'ye bir şey olmasın diye teslim oluyor. Gel gelelim, olası dövüşte ölmemesi için her şeyi yapacak olması, ne olursa olsun onu kurtarabileceği anlamına gelmez. Tanrı değil Sanji, bir insan.

Hikaye yaz dedim yazmadın, anca bahaneler. Bir ara yaz, merak ettim. Öyle neler yazılır diye sıyrılamazsın. :(
Oda ezerek gömerek yapmıyor, ortada ezilen gömülen yok. Normal bir atışma var, görüşme var. Sizin beklentileriniz çok fantastik. İstediniz ki Sanji tekmüğü geçirsin herkese, dövsün hepsini, oturup tepelerine bir sigara yaksın ve güneşin batışını izlerken Nami-san orada havalar nasıl aşkısı desin. Böyle şeyler beklerseniz hayal kırıklığı yaşamanız normal.
 
Dandik :( sence çok mu iyi ?
Her karakterin potansiyelini sonuna kadar kullanacağını düşünüyorum.Tip olarak vasat olsa da Sanji'yi yakalamasina şaşirmadim.Dandiklik ölçütü şöyle olur ne zaman dayaği yer o zaman deriz gücü buraya kadarmiş.Mesela bu sayiyla Pekoms'un olayi çözüldü.Bege Pekomstan öndeymiş buda kanitlanmiş oldu ayrica.
 
Objektif yorum yapsalar zaten bir şey dediğim yok ama her konuda Ace görünce sinirlendim :D
Yanlış anlama ben Ace'i gömmelerine karşı değilim ama aynı şeyleri yapan başkalarına farklı yorum yapmalarına karşıyım. Eşit bakmıyorlar.
Her karakterin potansiyelini sonuna kadar kullanacağını düşünüyorum.Tip olarak vasat olsa da Sanji'yi yakalamasina şaşirmadim.Dandiklik ölçütü şöyle olur ne zaman dayaği yer o zaman deriz gücü buraya kadarmiş.Mesela bu sayiyla Pekoms'un olayi çözüldü.
Ben artık Bonney den çok fazla şey bekliyorum. Ace'in kardeşi çıkacak dediğin gibi ama üvey kardeşi olur gibi geliyor.:D
 
Sanji kazansa bile öyle rahat kazanamazdı bence.

Yakın dövüşte belli bir mesafeye girdiğinde Bege'nin içine alınma ihtimalin var. Içine almasa bile adam burun deliklerinden bile ateş edebiliyor o da tehlikeli bir durum.

Ee sanji de bir Luffy veya Zoro gibi uzaktan hayvani saldırılar yapamıyor. Bu durumda dezavantajlı kalıyor.

Bege'nin dezavantajı da sanjiye kıyasla daha yavaş olması. Meyvenin mutlaka bir zayıflığı vardır. Sanji onu bulursa affetmeyebilir. Fakat o zamana kadar Namiler katledilmiş olurdu. Teslim olmakla doğru yaptı.
 


Ne bahanesi ya. :D
Allasen Luffy nasıl tek atacak Bege'ye? Bi anlatsana bakim. :(
Hadi tek attı diyelim, ya etraftaki adamları? Luffy Bege'ye tek atarken adamlar Nami'lerin fakasına mermileri boşaltırsa? Anlık şeyler sonuçta. :/

l.
G4 le. Şimdi 2 durum var. Adamları Begeye bağlımı? Bağlı ise Bege bayılınca meyve etkisini yitirmesi yüksek ihtimal adamlar da gider. Değilse kaptanına tek atmışlar gel Luffynin damarına bas yiyorsa. H.haki ile bayılma ihtimalleri başka bir ihtimal. Ayrıca bu tayfa üyeleri o kadar noob mu 2 silah çekilince hemen teslim. Nw de işleri yok öyle ise.
 
Her karakterin potansiyelini sonuna kadar kullanacağını düşünüyorum.Tip olarak vasat olsa da Sanji'yi yakalamasina şaşirmadim.Dandiklik ölçütü şöyle olur ne zaman dayaği yer o zaman deriz gücü buraya kadarmiş.Mesela bu sayiyla Pekoms'un olayi çözüldü.Bege Pekomstan öndeymiş buda kanitlanmiş oldu ayrica.
Orada bir saçmalama oldu yalnız Pekoms zaten memletim diye kendinden geçmiş zavallım. Orada Sanjiye bir şeyler anlatacağım derken Bege kendi çapında vuruyor onu arkadan ... Belki güç olarak üstündür bilemem. Ayrıca Novalar elbette bir işe yaracak adamlar boşuna çizmedi ama novalar denildiği zaman Bege geliyor mu yahu aklına ? Kid,Luffy,Zoro,Law,Apoo falan filen varken... Tip olarak da gayet iyi Bege
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık