Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu anlamıyorum ya. Wb Ace için Mf'yi basınca bir adam için orayı bastı bir sürü kişi öldü adam değil diyorlar. Aynı Luffy daha yeni tanıdığı ağlak bir prenses için shibukaiye meydan okuduğunda Luffy kral. Yine aynı Luffy Robin için El'ye gittiğinde Luffy kral. Luffy Aokiji savaşmaya niyeti bile olmamasına rağmen onu kışkırtıp tayfasını tehlikeye atarken sıkıntı yok. Yine Luffy bir amiral gücü görmesine rağmen gitti yeni tanıştığı biri için bir kutsal mala yumruk attı. Luffy kral oldu ama bütün tayfası ölüyordu havadan yardımlar gelmese.
Yine Luffy sırf ağlak bir prensesi bekleyeceğim diye gitti Bon-chan'ı yakalattı. Yine bir şey yok. Ama bunları yapan Ace ve Wb olunca bunlar adam mı? Bunlar kim? Daha bir sürü şey söyleniyor.
+1 İmzamı atarım.
 
Sanji'ye bir şey demiyorum, yakalanan kişiler çok amatörce davrandı. Neyse bekleyip göreceğiz ama hiçbir zaman yonkou çekirdek tayfa vs hasırşapka çekirdek tayfa olmayacak gibi duruyor ve müttefiklerle KK olursa Luffy bir Roger etmez.
Roger düşman kaptan+tayfasıyla mı vs atıyormuş ki bunu söylüyorsun? :/
 
Savunuyor ama yakalandığı için kendi özür diledi.
Çünkü Oda Sanji'yi gömmeye öyle alıştı ki, Sanji'yi gömecek diye bir olayla alakası olan diğer tüm tayfa üyelerini de gömüyor. Ben başka bir anlam çıkaramıyorum.

@ch3rl0b11n Sanji'nin K.Hakisi ne seviyede? Kendi arkadaşlarını hissedemeyecek kadar rezil mi bu adamın haki seviyesi? Ben hiç öyle düşünmüyorum. Ayrıca Bege de daha şimdiden kocaman bir balon haline gelmiş durumda. Sanji ve Brook onu orada harcardı. Hadi diyelim tamam Namiler yakalandı, Sanji olası bir dövüşte izin verir mi Nami'nin ölmesine? Hikâye yazacak olsak acayip şeyler çıkar oradan. Ama Oda ezerek, gömerek yapmayı tercih ediyor. Benim anlamadığım da tüm olayın Nami'ye Chopper'a yıkılması. Tepkim bu yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık