Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedefdeki yonko sürekli değişiyor bir Mom'a gidiyor bir Kaido'ya. Şimdi yine Mom'a döndük gibi. Sanji tek başına Mom'dan nasıl kurtulabilir ki ? Diğer tarafta da ittifak hedefi Kaido var. Olaylar çok karıştı düğünden damat kaçırma operasyonu yapacağız herhalde.
 
Olayı Zoro karşılaşmasına getirme, ortalık karışacak yine yoksa.
He, bana sorarsan Zoro olsa yine farkı olmazdı. Mal gibi saldırır, ayarı yer otururdu kıçının üstüne.
Bege gibi bir karakterden mi ayar yiyecekti en fazla nami ler olurdu zoro niye ayar yesin hatırlatırım her ne kadar odul o kadar belirleyici olmasada zoro nun odulu bile bege yi geciyor. Olayları karıstırmayalım.
 

kör topal

Yani o lafı söylediğinde Bege'nin Nami'yi yakalayacağını, Sanji'nin de bu yüzden ona karşılık vermeyeceğini tahmin etmiştin ha? Tebrik ediyorum o zaman. :oops: Orada Sanji vs Bege olsa derken, rehine olayının olmadığı ve Pekoms'un karışmayacağı adil bir dövüşten bahsediyorsan bence Sanji kazanırdı.
Bence iki türlüde Bege kazanırdı. Tabi Nami varken dalga geçerek, Nami yokken eşit bir şekilde de zorlanarak kazanırdı. Adamın 300 milyon beli ödülü var Sanji daha supernova değil :(. Üzücü ama gerçek.
 
Yahu bunlar yan yana değiller mi, sayı üstünlüğü bla bla bla mı yani önemli olan? Bir dövüşe girilseydi Bege yamulur muydu, yamulmaz mıydı? Bunu söyle.

@ch3rl0b11n Ben de diyorum ki, dövüşebilirlerdi.
Dövüşemezlerdi. Dövüşmeye kalksalar, arkadaşını bile gözünü kırpmadan vuran Bege, Nami'yi de Chopper'ı da anında öldürürdü. Zoro olsa da dövüşmezdi, Luffy de dövüşmezdi.

Koyun gibi bağlamış :/ Sanjide ünlüymüş işte ona ondan kibarlık gösteriyor. Şu bölümde bittiler resmen toparlayamazlarsa varya çok pis gömerim hani bundan önce zagret melekmiş dersiniz :artiz:
Senin gömmeni kim takacak. Göm istediğin kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık