Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom ya da kızları evlenecekleri kişileri seçiyor olmalılar. Yani Lola eş arıyordu deli gibi. Diğerleri de benzer durumdadır.
35. kızı Sanji ile evlenecek. Bu da demektir ki 35 tane aileye sahip Big Mom.

Eğer zorlama durumu varsa Luffy Big Mom'ı yendiğinde 35 aileyi çatısı altına alacaktır. O ailelerinde krallıkları vardır zaten.
Hem bir Yonkou indirilecek hem de son savaşa yatırım yapılmış olacak.

Pekoms Big Mom'dan kazık yiyebilir. Kazık yemesi gerekiyor ki olası savaşta dayak yemesin. Bu tarz bizimkilere ısınan karakterler düşman olamıyorlar çünkü.
 
Capone Bege'in ödülü 3 milyar beli miydi ben mi yanlış okudum? Lan durun daha Jack'in ödülünü hazmedemedik. Big Mom, Sanji'İyi kendine mi koca olarak istiyor yoksa kızına mı? Kızın adı Puding sanırım ama Lola çıkmasın? Malum o da sürekli evlenmek istiyordu bunlarda aile boyu genetik herhalde. Nami,Chopper ve Ceasar çok kolay yakalandı ama yakıştıramadım.
 
Mafya (İtalyanca: Mafia) ya da Cosa Nostra (Türkçe: bizim işimiz ya da şeyimiz ya da davamız) yasa dışı işlerle uğraşan, zor kullanarak birtakım gizli çıkarlar sağlayan, çoğunlukla gizli ve hiyerarşik bir teşkilatlanmaya dayalı örgüt ya da bu örgütünmensubu kişiler anlamına gelir. Kumar, ticaret, uyuşturucu, finans, inşaat, kadın ticareti ve fuhuş, kaçakçılık, gasp ve adam öldürme, fidyecilik gibi yüzlerce yasal ve yasa dışı sektörde faaliyet gösterebilir.

1860'da Sicilya'ya gelen Napoli Kralı IV. Ferdinand, Fransız Devrimi'nden sonra olası bir Fransız işgaline karşı 1283'lerdeki bir savaş çağrısından esinlenerek MAFIA'yı (Morte alla Francia İtalia anela: İtalya, Fransa'ya ölüm diye bağırıyor) kurdu.
 
Ortalık karıştı resmen ya bege 3billion dediüi acaba 300 M Beri mi ?Sanjiden 1-2 ayar yapar diye beklerken yılın ayarını yedi başlarım böyle işe he sinir etti iyice bu mangaka beni sanjiyi eze eze bir olur yeter lan yapacağı işi.......
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık