Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu spoiler'dan sonra Bigmom ve Luffy'nin arasının düzeleceğini düşünüyorum.
Olacaklar için senaryom şu şekilde;
Sanji, Raizou'nun Kine'mon'un arkadaşı olduğunu öğrenip adadan ayrılır ve onu aramaya koyulur. Bu sırada peşlerine düşen gemi ile karşılaşırlar. Pekoms ile aralarında 1'e 1 bir dövüş gerçekleşir ve Sanji yenilir. Pekoms Sanjiyi öldürmeye kalkar fakat Tamago aranıyor ilanındaki "Only alive" yazısına dikkat çekerek buna engel olur. Aralarında konuştuktan sonra Bigmom'a sormaya karar verirler. Yine aralarında azar yeme endişesi yaşayıp aramaktan vazgeçerler. Bu sırada Sanji Pekoms'u görünüşü ve teknikleri yönünden mink olduğunu anlar ve araya girip olanları anlatır. Pekoms buna inanmaz ve gözleriyle görmek ister. Sanjiyi gemide astlarına bağlanmış bir şekilde bırakıp adaya Bege ile birlikte çıkarlar. Sanjilerin yaptığını düşünerek gemiye dönüp onu öldürmeye karar verir tam dönerken eski bir tanıdığıyla karşılaşıır. Bu Nekomamushi'dir. Pekoms tahminimce eskiden onun adamıydı çünkü hatırladığım kadarıyla çoğu etcil minkler onun himayesinde. Yanlış olabilir tam emin değilim. Herneyse Pekoms olan biteni öğrendikten sonra Sanji'ye teşekkür etmek ister ve gemiye döner fakat Sanji yerinde yoktur. Tamago da yoktur. Sanji bir açık bulmuş ve iplerinden kurtulup gemiden bazı adamları döverek kaçmıştır. Tamago da peşinden gitmiştir. Bildiğiniz üzere Tamago uzun bacaklı bir eleman dolayısıyla dövüşlerde ayaklarını kullandığını düşünüyorum. Bu da Sanji'nin rakibi olacağını düşünmemi sağlıyor. Pekoms gemiye döndüğünde rotayı üss'lerine çevirtir ve yola koyulur. Tamago'nun Sanji ile dövüşünün galibiyetle biteceğini düşünüyordur ve onun tek başına dönebileceğini söyler.

Üss'e döndüğünde Bigmom'ı bilgilendirir ve kişisel bir intikam peşine düşer. Bigmom onu yalnız bırakmaz ve Kaido'ya savaş ilan eder. Fakat savaşmaya gittiğinde kendisine bir rakip bulamayacaktır. Bulacaktır fakat bu belalısı Kid'den başkası değildir. Kid ittifakı Kaido'yu devirmiştir. Böyle düşünmemin sebebi Kaido'nun tüm adamlarının birer birer yenilmesi. Kid Kaido inince diğer ittifak üyelerine ayar vermiş ve onlardan ayrılmıştır. Savaştan çıktığı için gerek adamlarında gerekse kendisinde güç kalmamıştır. Killer'in düşüncesiyle savaştan geri çekilirler. Üsslerine döndüklerinde Tamago'nun orada olduğunu görürler ve Sanji de yanlarındadır. Pekoms onun salınmasını ister fakat Bigmom onay vermez. Şeker olayı için Luffy'e gerçekten kızgındır. Tamago tekrar only alive yazısını hatırlatır ve onu denizcilere teslim etmek ister. Bu fikir Bigmom'ın hoşuna gider ve yola koyulurlar. Weeble Luffy'i bulmuş ve annesinin talimatlarıyla onunla dövüşe tutuşmuştur. Olay yerine Bigmom ulaşınca Weeble yerine onun karşısına geçmiştir. Weeble'ın rakipleri ise Nekomamushi ve inuarashi olacaktır. Onların yaptıklarına karşılık olarak Weeble ile dövüşecekler ve oldukça zor anlar yaşayacaklardır. Çünkü anlatılanlara göre Weeble tam bir hayvanat. Bigmom ile karşılaştıktan sonra oldukça zor bir dövüş sonrası Luffy galip gelecektir. Ve oradan ayrılacaklardır. Tam bu esnada oraya yaşayan efsane Palyaço Buggy sama gelecek ve donanmaya Bigmom'ın yenildiğini bildirecektir. Tüm bu ün ona kalacaktır ve donanma onun fazlasıyla tehlikeli olduğuna kanaat getirip Shicibukailikten atıp peşine düşecektir. Buggy ise yeni dünyada Bigmom'ın adalarının boş olduğunu erken öğrendiği için adamlarını oralara konumlandıracak ve el koyduğunu açıklayacaktır. Oraya gitmesinin sebebi de Hajrudin'in Luffy'e katılması olayıdır. Luffy ise sadece Balık adam adasıyla ilgilenmiştir.

Kaido'nun inmesiyle birlikte Kid ve Buggy yeni yonkoular olmuştur. Buggy bunun için yetersiz diyebilirsiniz ama bu 2 yılda kaçak işlerden oldukça para kazanmış ve yanına tonlarca adam bulmuştur. Kendisi Dof'un yakalanmasıyla yer altı dünyasının yıldızı olduğunu söylüyordu. Luffy ise Sanji'yi kurtardıktan sonra gözünü Karasakala dikecektir. Karasakal devrimcilerle savaşıp bir kaç önemli adamını kaybetsede onlara büyük hasar verecektir. Saboyla ilgili bir iki durum olabilir. Olur da dediklerim tutarsa orasını sonra düşünürüm. Yeni başlık açmayı düşündm de sonra resim falan koymak gerekir diye buradan salladım yarı fanlık yarı teorik birşeyler :D
 
Bambu meyvesi yememişti Vergo. Bambu Vergo denmesinin sebebi Bambu'yu üstün silahlanma hakisiyle kaplayıp o silahla dövüşmesi.
Kaldı ki üstün hakisine rağmen sanjinin bacağını çatlattığına dair bir bilgi yok orada çatırt diye bir ses gelmiş olabilir fakat Sanji bacağım çatladı gibisinden bir şey söylemiyor böyle bir teşhis konulmuyor. Kaldı ki O arc'dan sonra Sanji o bacakla neler neler yaptı Doflamingo ile kısa bir dövüş yaşadı Sky Walk kullandı vb. Emin ol kırabilir eğer zamanı geldiğinde Kizaru ile eşleşecek adam burada Pekoms'u yenemezse ya da kabuğunu kıramazsa ileriye dönük bir gelişmede sağlayamaz. Daha Kaplumbağanın hızına erişemeyen adam Kizarunun hızına hiç yetişemez. Sanji haterliği yapmana gerek yok gerçekler bunlar :) Oda Zoro'yu yükseltiyor ve Sanjiyi düşürüyor diye düşünenler var. Oda aynı zamanda Shanks ile Rogerin gemisinde bulunan Buggy ' yi korkak para gözlü ve güçsüz gösterip Luffy'ye dövdüren Oda Shanks'ı Yonkou yapmış. Kaldı ki Oda seri içinde en çok sevdiği kötü karakter Buggy. Burada bir sevgi meselesinden daha çok senaryo işleyişi var. Eğer sevgi meselesi olsaydı Buggy Yonkou , Shanks'ın fuku sençosu ya da KK olabilirdi :D Oda aynı arc içinde 2 elemana birden power up verirse çok gerçekci olmaz şahsen. Bundan yıllar önce Zoro Mihawktan tek yedi diye Demiri yani Mr1 ' i kesemez diye düşünenler olmuştur senin gibi ama ne oldu Zoro cut Mr1 :)
Ben sanji hateri degilim bro sinir olduğumdan öyle diyorum.yeni dünyaya geldik geleli ezdiler adamı ama en başından bellydi zoroyu mihawk eğitti bunu ivankov.hater dedi ya, ben burda zoro 22 ise sanji 21 diyen biriyim.la biz aynı kafadayız ben sitem ediyom odanın yaptıklarına .sen yanlış anladın ben buggyciyim bak bu buggy gencliginde beyazsakalin karşısında durmuş birisi boş değil. birgün shanks birisiyle birlikte omuz omuza dövüşecekse o kisi buggydir
 
Son düzenleme:
Hmm.

Sanji'nin çatlamış bacağı tabi eğer pantolon deseni olduğunu düşünmezsen;



Burada sanırım sana göre Sanji bunları yapmışsa bacağı çatlamamış olmalı. Hem yaptı hem de ilk resimde görüldüğü üzere çatlamış.

Kizaru ile eşleşeceğini söylemiş altınada geçmesi gereken bir hedef olduğunu belirtmişsin, o da Pekoms. Pekoms'u bu seviyede geçemezse gelişme sağlayamaz demişsin ancak şunu sormak istiyorum neden?

Burayı hiç anlamadım, korkak olan, paragöz olan Buggy, Luffyden dayak yiyen Buggy ama yonkou olan Shanks. Ya ne olacaktı ki?

He asıl demek istediğime gelirsek, diyorum ki sende onun gibi bir kaç şeyi kesin bir ifadeyle dile getirmişsin. Yoksa adam senin çıkarımlarından daha iyi bir argüman ile gelmiş orasıda ayrı bir konu. Seni kötülüyor veya onu savunuyor değilim. Sadece yeterli veri olmadan kesin ifadelere başvurmamanız gerektiğini dile getirdim. Çay içen mi?
1.Sanjinin artık bacağı çatlak olup olmaması beni ilgilendirmiyor çünkü bu konu gerçekten canımı çok sıktı ben açıklamaktan sıkıldım. Spoiler üzerine dedim ki Sanji Pekoms ile dövüşüp kabuğunu kıracak ve bir seviye güçlenecek. Onizuka adlı arkadaşda dediki Vergo bambu meyvesine sahip ve sanjinin bacağını çatlattı Pekomsun kabuğunu kıramaz dedi. Bende dedim ki Sanji o dövüşte bacağı çatladığına dair bir teşhis konulmadı Chopper tarafından ya da Law tarafından. Çatlasa bile bu onun dövüşmesine engel olmaz gücünü düşürmez. Vergo ile o kavgasından sonra bir çok yerde dövüştü Sky Walk kullandı dedim. Kaplumbağa Kabuğunu kırmasınıda Zoronun demiri kesmesiyle benzettim. Zoro Çeliği kesti ve bir seviye güçlendi.
Bende diyorum ki Haki + Kaplumbağa zırhı Sanji bu kabuğu kırarsa bir seviye güçlenecek. Shanks ve Buggyli yorumuma yaptığın yoruma ise şöyle cevap vericem. Oda Sanjiyi sevmiyor diyor bazıları ve Zoronun yaptıklarını Sanjinin yaptıklarından daha önde çıkardığı için Zoroyu daha çok seviyor Sanjiyi ise sevmiyor gibi algılandı. Bende diyorum ki Oda'nın en çok sevdiği kötü adam Buggy. Bu adam sevgiye göre güç dengesi kursaydı Buggy' yi ya Yonkou yapardı. Ya Korsanlar kralı yapardı ya da Shanks'ın sağ kolu.
Demlediysen içerim açık olsun 3 şekerli.
 
Son düzenleme:
Senin bana yazdığın ilk cevaba karşılık çatlasa bile o kadar ciddi bir çatlak olmadığını ve bunun sanjinin dövüşebilmesine engel olmayacağını söylüyorum. Bu çatlatma olayını ise Kaplumbağanın kabuğunu kırması ile kıyasladığı için de öyle bir cevap yazdım arkadaşa.
Kaplumbağa kabuğuna mitralyöz bile işlemedi pekoms'un, sanji'nin tekmeleri mi etki edecek:artiz: Kuma olayında nasıl tırtladıysa sanji, burada da aynı şey olur büyük ihtimal, gelişti falanı geçelim. Doflamingo karşısında gördük:gamyon:
Normal hayattada kaplumbağa kabuğu çok serttir, fantastik bir evrende kim bilir nasıl olur :p
 
Ben sanji hateri degilim bro sinir olduğumdan öyle diyorum.yeni dünyaya geldik geleli ezdiler adamı ama en başından bellydi zoroyu mihawk eğitti bunu ivankov.hater dedi ya, ben burda zoro 22 ise sanji 21 diyen biriyim.la biz aynı kafadayız ben sitem ediyom odanın yaptıklarına .sen yanlış anladın ben buggyciyim bak bu buggy gencliginde beyazsakalin karşısında durmuş birisi boş değil. birgün shanks omuz omuza yürücekse o kisi buggydir
Bro topu attın gittin yanlız bıraktın beni olaylar çok değişik algılandı vallahi açıklamaktan yoruldum :D Önyargılı olup Sanji hateri olduğunu söylediğim için kusura bakma bende Vergonun bacağını çatlatmasını kabuğu kıramayacağına bağladığın için öyle düşündüm.
 
İnteresting... :/
Bu spoiler'dan sonra Bigmom ve Luffy'nin arasının düzeleceğini düşünüyorum.
Olacaklar için senaryom şu şekilde;
Sanji, Raizou'nun Kine'mon'un arkadaşı olduğunu öğrenip adadan ayrılır ve onu aramaya koyulur. Bu sırada peşlerine düşen gemi ile karşılaşırlar. Pekoms ile aralarında 1'e 1 bir dövüş gerçekleşir ve Sanji yenilir. Pekoms Sanjiyi öldürmeye kalkar fakat Tamago aranıyor ilanındaki "Only alive" yazısına dikkat çekerek buna engel olur. Aralarında konuştuktan sonra Bigmom'a sormaya karar verirler. Yine aralarında azar yeme endişesi yaşayıp aramaktan vazgeçerler. Bu sırada Sanji Pekoms'u görünüşü ve teknikleri yönünden mink olduğunu anlar ve araya girip olanları anlatır. Pekoms buna inanmaz ve gözleriyle görmek ister. Sanjiyi gemide astlarına bağlanmış bir şekilde bırakıp adaya Bege ile birlikte çıkarlar. Sanjilerin yaptığını düşünerek gemiye dönüp onu öldürmeye karar verir tam dönerken eski bir tanıdığıyla karşılaşıır. Bu Nekomamushi'dir. Pekoms tahminimce eskiden onun adamıydı çünkü hatırladığım kadarıyla çoğu etcil minkler onun himayesinde. Yanlış olabilir tam emin değilim. Herneyse Pekoms olan biteni öğrendikten sonra Sanji'ye teşekkür etmek ister ve gemiye döner fakat Sanji yerinde yoktur. Tamago da yoktur. Sanji bir açık bulmuş ve iplerinden kurtulup gemiden bazı adamları döverek kaçmıştır. Tamago da peşinden gitmiştir. Bildiğiniz üzere Tamago uzun bacaklı bir eleman dolayısıyla dövüşlerde ayaklarını kullandığını düşünüyorum. Bu da Sanji'nin rakibi olacağını düşünmemi sağlıyor. Pekoms gemiye döndüğünde rotayı üss'lerine çevirtir ve yola koyulur. Tamago'nun Sanji ile dövüşünün galibiyetle biteceğini düşünüyordur ve onun tek başına dönebileceğini söyler.

Üss'e döndüğünde Bigmom'ı bilgilendirir ve kişisel bir intikam peşine düşer. Bigmom onu yalnız bırakmaz ve Kaido'ya savaş ilan eder. Fakat savaşmaya gittiğinde kendisine bir rakip bulamayacaktır. Bulacaktır fakat bu belalısı Kid'den başkası değildir. Kid ittifakı Kaido'yu devirmiştir. Böyle düşünmemin sebebi Kaido'nun tüm adamlarının birer birer yenilmesi. Kid Kaido inince diğer ittifak üyelerine ayar vermiş ve onlardan ayrılmıştır. Savaştan çıktığı için gerek adamlarında gerekse kendisinde güç kalmamıştır. Killer'in düşüncesiyle savaştan geri çekilirler. Üsslerine döndüklerinde Tamago'nun orada olduğunu görürler ve Sanji de yanlarındadır. Pekoms onun salınmasını ister fakat Bigmom onay vermez. Şeker olayı için Luffy'e gerçekten kızgındır. Tamago tekrar only alive yazısını hatırlatır ve onu denizcilere teslim etmek ister. Bu fikir Bigmom'ın hoşuna gider ve yola koyulurlar. Weeble Luffy'i bulmuş ve annesinin talimatlarıyla onunla dövüşe tutuşmuştur. Olay yerine Bigmom ulaşınca Weeble yerine onun karşısına geçmiştir. Weeble'ın rakipleri ise Nekomamushi ve inuarashi olacaktır. Onların yaptıklarına karşılık olarak Weeble ile dövüşecekler ve oldukça zor anlar yaşayacaklardır. Çünkü anlatılanlara göre Weeble tam bir hayvanat. Bigmom ile karşılaştıktan sonra oldukça zor bir dövüş sonrası Luffy galip gelecektir. Ve oradan ayrılacaklardır. Tam bu esnada oraya yaşayan efsane Palyaço Buggy sama gelecek ve donanmaya Bigmom'ın yenildiğini bildirecektir. Tüm bu ün ona kalacaktır ve donanma onun fazlasıyla tehlikeli olduğuna kanaat getirip Shicibukailikten atıp peşine düşecektir. Buggy ise yeni dünyada Bigmom'ın adalarının boş olduğunu erken öğrendiği için adamlarını oralara konumlandıracak ve el koyduğunu açıklayacaktır. Oraya gitmesinin sebebi de Hajrudin'in Luffy'e katılması olayıdır. Luffy ise sadece Balık adam adasıyla ilgilenmiştir.

Kaido'nun inmesiyle birlikte Kid ve Buggy yeni yonkoular olmuştur. Buggy bunun için yetersiz diyebilirsiniz ama bu 2 yılda kaçak işlerden oldukça para kazanmış ve yanına tonlarca adam bulmuştur. Kendisi Dof'un yakalanmasıyla yer altı dünyasının yıldızı olduğunu söylüyordu. Luffy ise Sanji'yi kurtardıktan sonra gözünü Karasakala dikecektir. Karasakal devrimcilerle savaşıp bir kaç önemli adamını kaybetsede onlara büyük hasar verecektir. Saboyla ilgili bir iki durum olabilir. Olur da dediklerim tutarsa orasını sonra düşünürüm. Yeni başlık açmayı düşündm de sonra resim falan koymak gerekir diye buradan salladım yarı fanlık yarı teorik birşeyler :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık