Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Inglourious Basterds - 2009


Konusu:
Alman kuşatması altındaki Fransa her zamankinden zor günler geçirmektedir. Savaştan hasar gören sivillerden sadece biri olan Shosanna, ailesinin canice öldürülmesine tanık olmuştur. Bir şekilde bu can pazarından kurtulmayı başaran kadın Paris'e gidip burada yeni bir kimlikle, sıfırdan hayata başlar. Öte yandan Avrupa'nın farklı bir ülkesinde kendi askerlerini Nazilere karşı örgütleyen yahudi Teğmen Raine amacına ulaşmak için çeşitli planlar kurmaktadır. Shosanna, Teğmen Raine ve Alman aktrisin yolları, Shosanna'nın işlettiği bir sinema salonunda kesişecektir.
Aykırı yönetmen Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği, başrollerini ise Brad Pitt ve Diane Kruger'ın paylaştığı film sekiz dalda Oscar'a aday gösterilmiştir.
Yorum:
Ağa fıstık gibi film ama Almanca olsun Fransızca olsun hiç bir poh anlamadım :D
İzlediğim yerde altyazıda yoktu Filmin %90 başka dilde izledim artık hayal gücüme kaldı o kısımlar :D
Genede güzel filmdi hele sonu gülsem mi korksam mı karar veremedim :good:
10/10
Trailer:
 
Son düzenleme:
Run All Night izledim en son. Liam Neeson'un oynadığı tipik filmlerden. Taken üçlemesinden sonra bu adam bu tarz filmlerde gerçekten başarılı bir oyuncu.
 
JACK REACHER

KONUSU:
Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, mesai saatinden hemen önce insanlar işlerine doğru koşturmakta, günlük telaşlarını yaşamaktadırlar. Tam bu sırada 10th Street köprüsüne bakan parkta, nehrin karşısı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur ve birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybeder. Usta bir nişancının elinden çıktığı belli olan bu olayı Pitssburg polis departmanının çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmez; daha 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır. Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazar. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir. Bu arada zanlı Jason Barr'ın avukatı Helen Rodin de Bölge Savcısı olan Alex Rodin'in kızıdır. Baba-kız arasındaki hesaplaşmanın boyutları ise çok farklıdır...

YORUM:
Aksiyon olarak ben çok beğendim. Tomcuğum güzel oynamış. Özellikle son sahnede ki o silahla adamı gözünden vurma sahnesi çok iyiydi. Zaten ikinci filmi de çekilecek. Klasık Tom Cruise filmlerinden biri yani aksiyon bazlı..
 

Unknown

Interstellar - Yıldızlararası (2014)


Konusu:
Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.
İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın yönettiği film, 2014'ün Kasım ayında gösterime girdi.


Yorum:
Film genel olarak harikaydı. Uzay temalı filmleri pek sevmesemde, konuşulanların %80'ini anlamadan geçsem de hikayenin bağlanışı, kurgusu, hikayesi, oyunculukları ve finali beni tatmin etti. 2. film içinde ufak da olsa umudum var.
Puan. 9/10
 

Konusu:
Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ertesinde bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralanan Glass'ı, yavaşlamamak adına ekibi ölüme terk eder. Fakat bölgeyi herkesten iyi bilen avcı Glass hayata tutunur ve yavaş da olsa yaraları iyileşir. Zira yaşama tutunması için oldukça geçerli bir sebebi vardır...
Oscar ödüllü yönetmen Alejandro G. Iñárritu efsanevi Hugh Glass’i Diriliş filmiyle ile beyazperdeye taşıyor. 19. Yüzyıl Amerika sınırında yaşanan destansı hayatta kalma mücadelesini konu alan Diriliş, seyirciyi 1823 Amerika’sının benzersiz güzelliğine, gizemine ve tehlikesine çekiyor. Film sadece hayatın değil, onurun, adaletin, inancın, yuvanın ve ailenin içgüdüsünü keşfediyor. Michael Punke'ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin başrolü ise Leonardo DiCaprio.


Yorum:
Leo ve Tom Hardy'nin oynadığı filmlere nedense kötü diyemiyorum,ikisi de çok iyi filmlerde oynuyor (onlar güzel yapıyor sanırım filmleri). Neredeyse 1 saatlik kısımda konuşma adına bir şey yok sadece oyunculuk var. Güzel film tavsiye ederim.
Not: Leo bu filmle de oscar alamazsa ne bileyim
 
Pulp fiction. İzlediğim ilk Tarantino filmiydi ve diğer filmleri de böyleyse bu adamın tarzını çok sevdim. Tahmin etmesi kolay olmayan çoğunlukla ters köşeye yatıran bir senaryosu var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık