Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Zeki Karakter

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    96

Unknown

Şuana kadar gördüklerimize göre Teach gözüküyor.

"Görülenler" kısmını dikkate alırsak Vegapunk devre dışı kalıyor, yazmanın manası yok.

Kurnazlıkla zekayı karıştırmamak lazım.Teach zekidir evet ama daha çok kurnazdır. Diğer karakterler için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Dolayısıyla anketin en zekisi Ceasar'dır muhtemelen.
Bilgi düzeyi ile de zekayı karıştırmamak lazım. Bilim adamı diye en zeki olduğu anlamına gelmez. En zeki olsaydı şuan balon olmazdı. Kelime anlamıyla balon olmazdı. Adamı balon diye kullanıyorlar. Bir şekilde kurtulurdu o durum dan.
 
Teach, fırsatları çok iyi değerlendirir
Zeka ile ne ilgisi var, fırsatçılık ayrı olay. Yıllarca aradığı şeyin peşinden koşup, bu yolda entrikalar çevirmesi ve planlarını gerçekleştirmeye çalışması, zaten zeki yapıyorda. Dragon ve Teach bu işte başı çeker ama Dragon bir adım önde bence..

Neyse Dragon diyorum, çocukluğundan beri One Piece devrimi peşinde, bu yolda organizasyon kurup faaliyet içine giriyor. Şartların olgunlaşmasını bekleyip, darbeyi vuracak.

Benn Beckman tayfada takılan birisi, zeki olmasını pratik açıdan o kadarda yararı yok. Teach ve Dragon'a bakınca.

Vegapunk'ta bilimadamı ama bu mevkisi One Piece'e takla attıracak buluş ve icraatlar çıkartmazsa ( Caesar içinde geçerli aynı şeyler), Dragon ve Teach'in önüne geçemez.
 
Doflamingo tabi ki kk idi devrim idi hızır idi yunus idi basit mevzular adam dünyayı yok etmeyi tasarlamış daha büyük ne olabilir :)
 
Doflamingo tabi ki kk idi devrim idi hızır idi yunus idi basit mevzular adam dünyayı yok etmeyi tasarlamış daha büyük ne olabilir :)
İşte gerçekleri görebilen birisi.:cool:
Mangaka araya girmese adam gayet iyi ilerliyordu.:(
Dünya birbirine girmişti.Ülkeler,korsanlar sürekli silah alıp savaşıyordu.Sıra kutsallara da gelecekti.
Plan iyi ilerlemese Kuzan bu kadar uyarmazdı zaten.Adam gerçekleri görebilmek için Bb yanında staj yapıyor öğrendiği ilk şey Doflamingo'nun en tehlikeli adam olduğu. :D
 
Değişik amaçlar/şekillerde olsada aynı tasarı ve plan Dragon ve Teach'te de var. Doflamingo tırtladı, onlar devam ediyor:gamyon:
Bb kim Dragon kim yahu ? Doflamingo WGyi Marineyi Yonkoyu parmağında oynatıyor. Bunu gücüyle değil zekasıyla yapıyor adam. Koskoca amiral onu denizciler için en tehlikeli kişi addediyor ve peşine amirallerin gönderilmesini salık vermek dışında hiçbir şey yapamıyor. Koskoca ülkeyi 10 yıl uyutuyor ve tüm bunları NWnin ortasında herkesin gözü önünde yapıyor. Dragon gibi saklanacak delik aramıyor yahut konuştuğu duyulmasın diye beyaz dendenmaşi kullanmıyor. Yahut bb gibi güçlenmek için 20 yıl fırsat kollamıyor sürekli güçlenmeye çalışmıyor. Umarım farkı anlamışsınızdır. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık