Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece Evrenindeki En Güçlü Karakter

One Piece'de size göre gelmiş geçmiş en güçlü karakter(Zirvedeki Halleri)


  • Kullanılan toplam oy
    312
Bence Kaido ciddi ciddi Roger'i falan sollayacak ve final villaini olacak. Zirve gücünde olduğunu da düşünmüyorum Kaido'nun. Ryuuma'nın gücü ise bir Shanks eder bence daha fazla etmez.
 

kör topal

Roger zamanında öyle ahım şahım adam yoktu piyasada, WB vardı o da arkadaşıydı, düşmanı Shiki vardı onu da doğa olayları ve Oro Jackson sayesinde yendi. Bu onu gelmiş geçmiş en güçlü insan yapmaz, daha özelliklerini bile bilmiyoruz adamın.

Ama günümüze gelirsek Dragon ismi ve ordusuyla tehlike arz ediyor ve direkt olarak WG için tehlikeli. Bu onu en büyük ödüle sahip yapabilir, en tehlikeli adam da yapabilir ama en güçlü yapmaz. Garp'a gelince o da güçlü olsa Roger'ı dövüp getirirdi değil mi? Arkadaşlar mıydı Mihavk-Shanks gibi sadece alıştırma mı yapıyorlardı bilemiyorum pek tabii. Kaido'ya gelince o daha Shanks'ı dövemiyor neyin gücü.

Bence o çok güçlü dediğiniz WB'nin deprem meyvesine sahip, üstüne karanlığın gücünü de eklerseniz Teach o anketin en güçlü adamı oluyor.

Oyumu gözüm kapalı Teach'e verdim, adam ilah gibi dolanıyor ortalıkta, amacı var, büyük bir ihtimalle H.Haki de var.
O zamanda mı yaşadın?
 
Baya bir abarttın. Kolay mı ? :S
Noland dediğin adamı ne sanıyorsunuz anlamadım. Daha grandlinenın başında bile adam efsane güçlüymüş Dress Rozada bile karşımıza çıktı yani macerası devam etmiş ve ilerlemiş. Döneminin Rogerı odur bence. Konu biraz da beklentilere göre hazırlanmış benim beklentim Rogera denk bir karakter olması yönünde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık