Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis
Zoro'nun yardımı olmadan,kafesi durdurmasa Dof'u nasıl yenecekti Luffy.Dof'un inmesindeki en büyük etken Zoro'dur yoksa Luffy kucaklarda geziyordu anca nasıl bulacaktı kkg atma fırsatını.Yatsın,kalksın Zoro gibi bir elemana sahip olduğu için şükretsin.Ayrıca Zoro'nun Luffy'nin o halinden haberi yoktu yoksa aslanlar gibi çıkar kapışırdı Dof ile.
Olay orda değil ki. Ben ondan bahsetmiyorum kardeşim. Eğer Zoro Luffy'den güçlü olduğunu düşünüyor olsaydı. Ne araya girip Kaptanım senin gibi biriyle uğraşır gibisinden laf ederdi. Ne de Dof'u indirmesi için Luffy'e zaman yaratmak ile uğraşırdı. Gidip kendi alırdı kafasını Dof'un.

Tabi Zoro nezaket sahibi düşünceli biridir. Luffy yanlış anlamasın diye böyle yaptı diyorsanız başka.
 
Ben her şeyi geçtim. Net olan bir şey var. Zoro Luffy'i benimsemiş.:D Kimse iradesini gücünü kabullenmediği adama kaptan demez. Burda ki kimse hele de Zoro gibi güce önem veren biriyse hem de.:D Tartışılabilirliği yok bunun. Sen Teach'e karşı Zoro'nun savaşabileceğini düşünüyorsan başka ama.:D

@gyjbsch

Kuma olayı neti kanıtlıyor. Zoro o acıları alıp hayatta kalmış. Bunda ne gibi bir kanıt var. Adam o olaydan sonra MF arcı sonrasına kadar düzelemiyor bile. Sen Luffy'inin acılarının üstüne Zoro'nunkiler eklenseydi öleceğini mi düşünüyorsun ? Ki bununla birlikte Impel Down'da bu konuda tamamen netleşmiştir benim için.:D
Bu arc da bile Dof tarafından dayanıklılığına da atıfda bulunuldu Luffy'nin.
Neyse biz senle özelden devam ederiz. Kuma da bak senaryo falan ama Sanji reis yol verdi Zoro yıldız oldu. İstese Sanji'yi hiç katmayabilirdi işin içine ama kattı. Dayanıklılık konusunda Zoro daha iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık