Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 810: Kıvırcık Şapka Korsanları Varır

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. Üstünlük durumu olsa, Jack'e destek gelmez ve kimyasal silah kullanmazdı. Sicilyalı ve Wanda'nın dedikleri ortada. Adamlar kafa kafaya dövüşüyormuş, kimyasal silah yüzünden yenilmişler. Jack'in onlara karşı bariz bir üstülüğü olsaydı, ne bu dövüş beş gün uzardı ne de kimyasal silah kullanmak zorunda kalırdı.
O bariz üstünlük şöyle meydana geliyor; Adamlar her 12 saate bir yenileyerek kendilerini geliyorlar. İlk İnu vs Jack dövüşüne baktığımızda görüyoruz ki İnu daha Jack'in mamut formuna yenik düşmüş ve Jack'de pek yorulduğu söylenemez, sonuçta 5 gün aralıksız dövüşüyor adam. 12 saat içerisinde Jack bariz üstündür İnu ve Neko ikilisinden bence.
 
Dövüşler net gösterilmemiş ama nihayetinde Inu ve Neko günün yarısında dinlenirken Jack tam 5 gün aralıksız savaşmış ikisine karşı. Gelen destekler de minklerin kalabalığındandır. Şehirde 200 bin kişi yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Jack şehre en başta bir tayfa adamla geliyor sadece, ada çok kalabalık ve her biri de dövüşebildiği için doğal olarak destek kuvvet istenmiştir. Gaz silahı da artık bu işi sonu gelmediği için acele etmek maksadıyla kullanılmıştır.
İşi özü ben Jack'i ikisinden de güçlü görüyorum ve ikisi birden saldırsa bile karşılayabilirdi diyorum. Yenilir miydi bilemem ama denk şekilde dövüşürdü ikisiyle de.
Zaten şu silahşör savaşı kazanıyorduk ama Jack farklıydı falan demiyor mu?
 
Samuray bahane vahşet şahane. Jack parçalamış. Anlaşılan bitmeyen ordusu da var. Sürekli yenileri geliyormuş falan.
Bizimkilerde bitmiş kıyımın üstüne gelmişler. Heralde Wanda dışında pek sağlam adam kalmamış yani bıraksalar hepsi kan kaybından geberip gidecekmiş.
Jackin o kıyafetlerin içindeki hali ney ahahaha ya :D
 
Zaten şu silahşör savaşı kazanıyorduk ama Jack farklıydı falan demiyor mu?
Demişti öyle bir şey sanki. Savaşı da kazanmaları normal. Herifler ev avantajına sahip, ezici sayı avantajına sahip ve çocukları bile dövüşebiliyor. Jack faktörü olmasa zaten bir güne hepsi telef olurdu. Jack sayesinde savaş beş gün sürüyor ve herifte tık yok beşinci günün sonunda, üstüne gidip iki amirale saldırıyor.

Ek: beşinci gün dedik de bizimkiler tam Gandalf'lık yapmış ha. Beşinci günün şafağında Dof'u indirip kurtarmışlar adayı. 6 mıydı la yoksa. :S
 
O bariz üstünlük şöyle meydana geliyor; Adamlar her 12 saate bir yenileyerek kendilerini geliyorlar. İlk İnu vs Jack dövüşüne baktığımızda görüyoruz ki İnu daha Jack'in mamut formuna yenik düşmüş ve Jack'de pek yorulduğu söylenemez, sonuçta 5 gün aralıksız dövüşüyor adam. 12 saat içerisinde Jack bariz üstündür İnu ve Neko ikilisinden bence.
12 saatte adamların iyileştiği iddiası tamamen sana ait bir şey. Mangada geçiyor mu "Biz iyileşip geliyorduk" şeklinde bir söz? Ben hatırlamıyorum. Jack'e gemiler dolusu takviye güç geliyorken, karşı tarafın dinlenmesi gayet adil bir şey bana göre. Üstelik Inuarashi ve Nekomamushi birlikte saldırsa, yenme ihtimalleri bile vardı.
 
İşkence etmeyeceği kesin belli olmaz ya da hepsini birbirine öldürtür öyle giderdi. Dofly de pek sabit bir adam değil sırf canı sıkılıyor diye öldürebilirdi ki yukarıda bazılarının dediği gibi Jack emin gibi Raziou nun orada olduğuna. Dofly de emin olsa yapardı.
Doffy gibi akıllı bi adam Minkler buyurun her tarafa bakın derken gidipde saldırmazdı bence.Jack beyinden yoksun bi ot beyinli biri izlenimi uyandırdı bende :)
 
500 zoanlı Smile ordusu takviye yapmış habire.

1 disaster daha gelseydi ya.
adamlara bildigin tecavüz etmiş sadece bir tanesi, ikinciside gelse ve sırf can sıkıntısına atom bombasıda atsaydı herhalde tatmin olurdun, bu sefer minkleri bırak koca filde ölürdü :D

dipnot; tüm minkler dinlene dinlene saldırsada jack varlıgıyla tek basına dayanak noktası olusturmus. ne neko nede inu onu birebirde yenebilirdi diye düşünüyorum. ikisi aynı anda yener mi ? e.oda böyle bir kurgu ayarladıgına göre yener gibi duruyor. ama teke tekte hemde dinlenip dinlenip geldikleri halde yenemediklerine göre jacki... mantık jack ikisinle aynı andada arahatca dövüsürdü diyor. ha yine yenilirdi belki ama adamın hakkını vermek lazım ciddi ciddi bir azman cıktı. eger bu diger 2 lide aokiji - kizaru - akainu gibi cıkarlarsa, kaidonun son görünen adamı tam bir canavardır.
 
Jack durmadan savaşıyor ya fiziksel olarak bir katkısı yok ama diğerleri dinleniyor.
Durmadan savaştı mı bilmiyoruz ki. Seride toplu savaşlarda 10 dkdan fazla birbiriyle dövüşen adam olmuyor. Hep sözde 10'ar 5'er savaşıyorlar.

Bir de 12 saat dinlenmenin elbet fiziksel bir yararı var fakat bu Kedi Köpeğin dargınlığını sebep olduğu bir artı. Belki düşük ihtimal ama ikisinden biri Jack ile dinlenmeden de uzun süre savaşabilirdi.
 
İçim acıdı reisleri öyle görünce. Jack çok kuvvetli belli ikisiyle 5 gün dovusebildigine göre onlardan çok az usttedir bence.

O değilde yonko kuvvetlerini küçümseyen arkadaşlar şimdi daha iyi anliyordur herhalde. Jozu vs Jack görmek isterdim ben açıkçası, Franky ve senor gibi erkek erkeğe kapışma olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık