Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Marco & Jozu & Vista

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Neyin hakisi? Marco, logia değil. Bu adam hasarı yiyor zaten. Olay hasarı iyi edebilmesi. La adamin cuku bile çıkıyormuş yeniden. Öyle muazzam bir yenilenme. Yani Garp hasar verirken magma, ışık veremiyor değil. Garp, Marco yerine Beckman'a, Sabo'ya vursun bio görün nasıl etkiliyor o yumruk. Marco mavi alevlerle sarılı olduğu için pek bir şey olmuyor. Ama diğer ikilide o şans yok.

Çok etkilenmedi adam orada. Garp yerine Kizaru tepik caksa gene yere çakılırdı çünkü adam havada ve ani bir darbe yiyor. Olay yere çakılmaksa Kizaru da çakar yani. Ama olay hasarsa Garp iki dünya yumruk atmalı ki indirsin.

Yani Akainu hakisini aşamıyor kişisel fantezidir. Marco insan forma geçsin full koka yapsın bakalım magma yakıyor mu yakmiyor mu? Hani hakiyi aşamıyor ya Akainu. Gerçekçi olalım delinmese bile yanar.
 
http://forums.mangafox.me/threads/479023-Marco-Jozu-Vista-vs-Akainu

http://www.marineford.com/Thread-One-Piece-Akainu-Vs-Marco-Jozu-Vista

aynı konudan 2 ayrı yabancı sitede açılmış hali , yorumlar felan çoğu Sakazuki der , fakat korsanfan dünya çapında en ermiş üyeleri barındırdığı için , aksini savunanlar için gelen yorumlar böyle oluyor.
Dün ben de paylaştım bu linki, zaten ondan sonra açıldı bu konu. Keşke hiç paylasmasaydim da açılmasaydi. Saldırı gücü sıfır adamlara çok rahat aldırıyolar tank gibi adamı.

Bi de ben şu mantığı hala çözemedim. Amirale çizik atamayan adamlari amiral seviyesi görürler, yonkoya ölümcül zarar veren adama yonko seviyesi değil bak yonko seviyesine yakın deriz gülerler. Ben de onlara gülüyorum.
 
Ben hala Jozu ve Marco'nun Akainu'ya nasıl hasar vericeğini merak ediyorum.Birinin en güçlü saldırısı tırnakları ile çizik atmak.Diğerinin en güçlü saldırısı omuz atmak.
 
Peki Akainu'nun Marco ve Jozu'ya nasıl hasar vereceğini merak ediyor musun? :/
Jozu'un tüm vücudu elmas olamadığı için Akainu elmas olmayan yere saldırıp çok rahat saf dışı bırakır Jozu'yu.Marco'nunda iyileşmesinin bir sınırı var sonuçta.İllaki o sınıra gelicektir Akainu karşısında.
 
Jozu'un tüm vücudu elmas olamadığı için Akainu elmas olmayan yere saldırıp çok rahat saf dışı bırakır Jozu'yu.Marco'nunda iyileşmesinin bir sınırı var sonuçta.İllaki o sınıra gelicektir Akainu karşısında.
Elmas olamadığı denemez bunu bilmiyoruz.
Eğer öyle bir sınır varsa savaşta niye görmedik Akainu karşısında?
Bunların belki meyve avantajı vardır Akainu'ya karşı? Olamaz mı?
 
Elmas olamadığı denemez bunu bilmiyoruz.
Eğer öyle bir sınır varsa savaşta niye görmedik Akainu karşısında?
Bunların belki meyve avantajı vardır Akainu'ya karşı? Olamaz mı?
Jozu'nun zaten meyve avantajı var ama tüm vücudu elmas olursa geçerli bu.Eğer Jozu'nun tüm vücudu elmas oluyorsa zaten Wb korsanları alır dedim ben.Ama olmadığını düşünüyorum.Yoksa illaki Marinefordda kullanırdı.
Marco'nun iyileşmesinin sınırı için Sbs'ye bakabilirsin.Sbs 58.
 
Şimdide pençe küçümsenmeye başlandı. Lucci leopar olup pençesi ile Lastik Luffy'yi teklemiş bir adam, bu tarz hayvan pençelerine Haki ile takviye yaptığın vakit daha da tehlikeli oluyor haliyle, Akainu boşuna inlemedi canım yandı diye...

Akainu boşluğu verdiği an Marco yardırır, Akainu'nun canının yanması ve saldırı karşısında geri çekilmesi bunun kanıtıdır, etkisiz olsa heralde Akainu gibi birisi kaçmaya çalışmazdı saldırı karşısında, hele ki Vista'da varken, birde burada Marco dengi Jozu eklenmiş...

 
Yakınlar mı :D Akainu mu yonkolara yakın. :hhh:
Aynen.Kizaru da yakın o zaman.Bisentoya bastı dalga geçti.Lazerle delip durdu beyazsakalı. :D

Bunu çok anlatmaya çalıştım.Marineforddaki Wb üzerinden yonko ve amiral kıyaslaması yapmak tamamen yanlış.Bu tamamen bir ilüzyon.Hiç öyle orada gösterildiği gibi amiraller zorlayamayacak bir yonkoyu.Adamlar saldırıyordu çünkü birşeylere güveniyordu.Ellerindeki koz büyüktü.Buna güveniyorlardı.Ve beyazsakalın handikapları ortadaydı.Kendini tutması,hastalığı,yaraları vs...
 
Akainu rahat kazanır ve karşıdakilerin de hepsini öldürür. Bir kere karşıda defans gücü yüksek olan fakat ofansif olarak eksilerde yer alan karakterler var.

Jozu, bomboş durumdaki tamamen WB'ye odaklanmış Aokiji'ye saldırıyor, Aokiji'nin sadece dudağı kanıyor. Bu adam Akainu'nun karşısıdayken, Akainu başkasına yönelmemişken vursa ne kadar hasar verebilir? HİÇ.

Marco keza öyle. Koskoca savaş boşunca 3 tekme salladı, Kizaru'ya havadayken, karşı koyamayacağı bir durumdayken vurdu, adama hiçbir şey olmadı. Aokiji'ye Luffy ile meşgulken vurdu, adama hiçbir şey olmadı. Akainu'ya Jinbei ile meşgulken Vista ile ortak saldırı yaptı, adama hiçbir şey olmadı. AHG! lafını başarı sayanların rüyada oldukları ortada.

Vista desen, Mihawk ile denk dövüşebileceğine ilişkin rüya görenler dışında adamın birisine hasar verdiği tek bir atağı yok.

Sonrasında Jozu, Elmas Adam arkadaşlar. Elmas ısıyı en iyi ileten maddelerden birisidir ve kömürün çok yüksek basınç ve ısıya maruz kalmış halidir. Kömürün 1 tık üzeri yani ve çok rahat yanabilecek bir malzeme. Akainu Jozu'nun direkt antisi yani. Mangaka boşuna Aokiji'nin yanına koymadı onu. Akainu'ya karşı dövüşse Cruel'den farkı kalmayacaktı. Bu açıdan Elmas + B.Haki kombosu Akainu'ya karşı bir hayalden öte gitmez.

Velhasıl kelam, atak olarak OP evreninin şu ana kadarki en güçlü karakteri olan Akainu, 3 defansı da çok rahat yener, adeta katliam yapar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık