Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Millet tutturmuş Marco'nun saldırı gücü zayıfmış da Dof'u yenecek saldırısı yokmuş da.La Marco Yasakani no Magatama saldırısını aldığı halde etkilenmedi Dof'un telinden mi etkilenecek ?
 
Marco MF de sadece amirallerle karşılaştı. Sanki Dof amiral karşısına çıksa çok bir zarar verebilecekti. Marco'nun saldırı gücü Doffy den düşüktür ama savunması savunmasıyla o farkı rahatlıkla kapatabilir.
Zor olur ama son ayakta kalan Marco olur bence.
 
İki amirali uçuran adamın saldırı gücü azmış.Yenmek için heralde kafa koşarmak gerekıyyor bazılarına göre.Marco mangada detaylı çıkınca görürüz böyle kişileri.Adam konumuyla bile üstün Doftan benc gücüde çok fazla.Dofun tellerii etkılemeyecektir Marcoyu.Kimbilir marco anka olduğundan ateşli yıkıcı birr saldırısı vardır.
Güncel bir dövüşte Marco alır.
 

kör topal

@Blackbeard

1- Doflamingo'nun 3,5 yapıp kaçma gibi bir durumu yok. O an için acele etmesi gerekiyordu ve o da 10 gün Amiralle kapışmaktansa kendi işine gitti. Smoker'ı öldürmek istiyordu, vazgeçti olay bu. Önünde Aokiji ile kapışmaktan daha acil ve önemli işleri vardı adamın. Hem şunu da anlayın artık, 756 bölümde atar yapıp dayak yemeyen tek karakter Doflamingo'dur.

- WB atar yaptı, amiralleri küçük gördü, lazer yedi, buz yedi, magma yedi.
- Akainu atar yaptı, WB'den dayak yedi.
- Aokiji, Akainu'ya diklendi, 10 gün sonunda da olsa dayak yedi.
- BB atar yaptı, WB'den dayak yedi.
- Croco, atarın Allah'ını yaptı, her defasında dayak yedi.

Ama bakınız Doflamingo, Şiki toplantısında 2 koramirali oynattı birbirine düşürdü, Sengoku'ya atar yaptı, CP-0'a atar yaptı, Fujitora'ya atar yaptı, Aokiji'ye atar yaptı, öylece bakakaldılar gözlerini ayırmadan. Aokiji'nin tek yapabildiği, Smoker'a şikayet dilekçesi yazdırmak oldu, Doflamingo'dan şikayetçiyim memur bey, lütfen peşine amiralleri yollasınlar dedi. Fujitora keza aynı, anca laf etti durdu, icraat 0. Yani bu ne derseniz deyin, bu adamların her türlü Doflamingo'ya gücü yetmiyor belli ki.

2- Doflamingo bir Şikibukai. Neden Gorusei Yonkou'yu engelleyecekler listesinde kendisine bağlı bir adamın ismini zikretsin ki? BB'nin yonko olmasını 3 Yonko ve bir ihtimal Marco engelleyebilir dediler ve Marco engelleyemedi, adaları kaptırdı. Hüsran yine hüsran mı bu aşkın sonu diye şarkı söylüyordur şu anda NW'de. :D
Kısaca Doflamingoya Aokijinin gücü yetmiyor. Yani dof amiral üstü öyle mi?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık