Şu konuya anket eklense ya.Bi Marco fanı olarak çok merak ettim.Marco alır diyorum ben
Bu serinin miti bence. Pençesi, hızı, hakisi ile yeteri hasarı verebilir. Zaten bir sürü ekstrası da vardır.Yenişemezler büyük ihtimal, Doffy'de Marco'yu indirecek ne hız var ne de saldırı gücü var, aynı şekilde Marco'da da Doffy gibi tank bir adamı indirecek saldırı gücü var.
Doflamingo'nun Haki seviyesi aşmış durumda, Luffy G4 kullanmadan tüm gücünü kullanmasına rağmen baş edemiyor, hangi Luffy Haki seviyesi potansiyeli yüksek olan Luffy. Law ve Vergo gibi adamlardan Haki'si yüksek bir karakter Doflamingo, öyle sıradan bir Haki'si yok ki bence az biraz daha güçlüdür Doflamingo'nun Haki'si Marco'dan. Jozu'dan da güçlüdür ama Jozu'nun douriki ve elmas ile vurdumu inletme avantajı var o yüzden Amirallere etki ediyor, Marco'da ise böyle bir avantaj yok. Mesela, Ace'in boynunu kıracak, Shanks'ın gözünü yaracak seviyede kodumu oturtan bir Teach'e bile E.Oda deprem meyvesini verdi ki Amirale vurdumu oturtsun ağzını yamultsun diye, saldırı gücü önemli.Bu serinin miti bence. Pençesi, hızı, hakisi ile yeteri hasarı verebilir. Zaten bir sürü ekstrası da vardır.
Dof'un her şeyini gördük Marco'nun ise bir şeyini görmemişizdir tahminimce.
Bir Yonkou'nun sağ kolu sadece uçup tekme,pençe atmıyordur. Atıyorsa da yeterli hasarı vardır.
Garp sadece yumrukla dağ falan parçalıyorsa, Marco'nun tekmesinin, pençesinin de benzer etkisi vardır. Tekme ve pençe diye küçümsememek lazım yani.