Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para aldığı nerede geçti?
Belki Big Mam bu kadar böyle tipi bozuk bir kadın değildi şekerlemelerden ötürü böyle bir şey olmuş olabilir desem meyvesi asidi falan ne alaka?
CC bir halt yemiş de ne acaba?
 
O zaman adamı yakalayıp ödülsüz birine teslim ettirsinler.



"Sizi zengin edeceğim" ayağına korsan katar tayfalarına. Üstüne meyve piyasası var, bunun içinde para gerekli.
Kaido'nun kasası sağlam. Dofy meyve sağlıyor sürekli. Bir meyve 5 milyar ediyor ortalama, gerisini sen hesapla. Silah desen oda en çok kimde var belli.
 
Şimdi kaçırıldı desek, bunun adada etkileri olurdu muhakkak. Onu gelip o tayfanın arasından alacak adam etkilidir ve tayfa da Sanji'yi tek göndermez. en azından Brook da katılırdı ona. Kaçıran sinsi biriyse bile Sanji tek gitmez, sanmıyorum. :/
Kaçarsa peşinde bir yığın adam var, ona neler yaptırırlar bilmiyor. Zaten beni koruyun diyordu tayfaya, kaçmaz bence.

Meselenin CC ile ilgili olduğu belli de işte.


Niye sus payı olsun, adam gayet güçlü. Grand Line'da sürekli farklı noktalara saldırıp saldırıp tonla sivil öldürüyor ve hükumetin de başı ağrıyor bundan.
Croco meselesini Luffy'nin yumrukları olmasa kimse bilmeyecek. Jack'in de ödülünü bilmiyoruz, hem o katlettiği sivilleri kim duymuş ki hükumet onlar için ödül koysun. Grand Line'ın ilk yarısı daha bi sakin, hep hükumete bağlı oralar ama Yeni Dünya'da bir yığın bağımsız krallık var. hükumet niye taksın oradaki sivilleri. :/
Luffy haricinde herkes sivilleri mi öldürüyorda artıyor ödülleri? Hawkins, Apoo, Drake, Bege bilmem ıvırı zıvırı alayı. Kid bi 15 milyon fazla için bu dipnot eklenmiş biri aynı jenerasyon oldukları için. Olmasalar bir önemi yok, kime ne yapmış bilinmesine de gerek yok. Tüm korsanlar sivil öldürüyor bir kaç istisna dışında, özellikle 15 milyon fazla diye şey yapmayın siz o sivilleri öldürüyor diyor. "Korsan" kelimesi apaçık herkes için ölüm tehdidi demektir zaten, kimliğine bakar mı senin?
 
Bu Momo'yu Dof'un ne için istediği ve Bartolomeo'nun çantası hala açıklanmadı. Hadi Barto'nun çantası neyse tayfanın resimleri falan vardır da. Momo'yu niye istiyordu ki bu adam.
 
O çakma meyveler 50 milyon etmez.
Kıskanma, Croco'nun oluşumu çöp diye.

Dof güç ile en tepeye çıkılmayacağını görmüştür ve plan yapmaya başlar. Çalışarak Kaido olsan kaç yazar sana denk birileri çıkar ve bir yerde kaybedersin mutlaka. Devlete kapak atıp rahat planlarını yürütebilmek için shichi olur. Bunun için büyük bir risk aldı. Sonra yeni dünyada ada ele geçirir çünkü yonkoulara yakın olmak zorunda. Kendi krallığı bu iş için biçilmiş kaftan olur. Silah ticareti falan derken sıkı ilişkiler kurar. C.C ile nasıl bağlantı kurduysa artık beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Yonkoulardan herhangi biri ile ittifak olup diğerlerini bitirecektir. Bu sırada da devrimciler ile Wg'yi karşılıklı zayıflatmaya çalışır.

Kaido'yu seçer hedefi için, nasıl ikna ettiyse artık. Tabi ki Kaido'nun en güvendiği adamlarından birini kendi tarafına çeker. Bu kişi de Jack.
Jack ile Dofy gizli bir ortaklık kurar. Ya da Jack, Dof'un yüce hedefleri doğrultusunda hizmetine kendi girmek istemiştir. Dofy boştan yere Kaido'ya o kadar meyve sağlamaz. Hep bunu aslında kendine yontulacak bir tarafı olduğunu düşündük. Jack ile beraber Kaido'yu kullanıp diğer yonkouları indirmeye çalışır ve sonra içten Kaido'yu çökertirler. Olmazda Kaido yarı yolda düşerse Dofy ile zaten bağlantısı yok, kendi yoluna devam eder.

Başka türlü Jack, Dof'u kurtarmak için bu kadar acil dalmazdı. Zaten yüzde doksan Wg'nin çeşitli yerlerinde Dof'un bir sürü para yedirdiği adamı vardır. En son yeterince güçlenince de Wg'ye içten darbe yapmayı planlamıştır.

Çok hızlı yazdım biraz, genel mantığı anlamışsındır.
 
O zaman Jack'in ödülünü açıklıyorum 600 milyon. Croco'da 1 milyon kişiyi öldürme teşebbüsünden dolayı 1 milyar değilde 700 milyon ödüle sahip olsun. O sivil katlediyor olayı "Luffy ödülünden nasıl yüksek yea?" nın fanlarına sus payıdır. Yalan mı? :(
Sana katılıyorum. Kid'den beklentim çok büyük.
 
Orada Burgess'ın kafasını bıldırcın yumurtası gibi parçalamalıydı. Yahu adam kardeşinin ölüme gitmesinde rol oynamış ve onun üzerinden de binlerce kişinin ölümüne sebebiyet verilmesine aracı olmuş. Bıraksan daha onlarca, yüzlerce kişinin felaketine yol açacak ama yok "kin titmiyirim" Kinle ne alakası var bunun, ölümü sonuna kadar hak etmiş karşındaki beynamaz.
Çok sinir oldum Sabo'ya o hareketiyle.
Serinin hitap ettiği yaş seviyesine uygun olmazdı intikam alsaydı. Ayrıca Oda adam öldürmeye kıyamıyor maalesef
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık