Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle aradan çıkarsa çok pis söverim zaten. Ölecekse bile ona özel bir arc yapsınlar. Seri bitince yan hikayede anlatmasın. Zaten bir Shanks nasıl ölecek 2 Mihawk nasıl ölecek ve ne seviyede çok merak ediyorum.
Shanks ölmeyecek. Ölemez.:S Mihawk aslında az çok belli. Ama şaşırabiliriz de.

@ch3rl0b11n

Beni güldürdün ya keke, Allah da seni güldürsün.:D
 
Shanks ölmeyecek. Ölemez.:S Mihawk aslında az çok belli. Ama şaşırabiliriz de.

@ch3rl0b11n

Beni güldürdün ya keke, Allah da seni güldürsün.:D
Yok yahu Mihawk umurumda olmaz, amiral altı üstü. Millet yıllardır birbirini yedi o tartışmalar bitecek ondan istiyorum. Yoksa gücü muallakta kalarak seri biterse yıl olur 2135 ve one piece'i neredeyse bilen kalmamıştır ama hala Shanks ve Mihawk düelloları konuşulur. Yonkou mu değil mi bunlar denk mi?:D
 
Şu bölümleri tekrar okuyordum da dikkatimi çekti. Sağ üst panelde Cavendish var. 700. bölümden.
Kolezyuma gelecekleri böyle aralara sıkıştırmış galiba önceden reyiz. :a:

 
Baby 5'in kişiliği öyle P.H'a giderken bile her yerde vurguladılar. Usop'un, Trebol den kaçtığını unutmayalım, tüm forum sövmüştü. Her konuda en iyisi olacak diye bir şey yok bizimkilerin. Mesele Dof gibi biri için ölmekte ve hani son çare de değil. Yani Monet kendini patlatmasa ne olurdu ki son noktada falan değillerdi. Sadece Dofy bir emir verdi o da uyguladı. Diğerleri de yapar değil bak böyle emirler veren pislik bir adamın yanında kimse olmaz.

Sen birine emir veriyorsun gerekirse kendinle beraber öldür adamı ve durdur, böyle bir emri kimse vermez Dofy den başka burada özel işte adam. Şeytan falan ama özel. Vergo ile helalleşti bildiğin, Vergo ne yaptı tebessüm etti sadece. Sorun bir gün böyle olacağını bildikleri halde onun izinden gitmek ve ölmek için can atmışlar. Böyle bir tek taraflı saplantının bizim tayfada yeri yok, zamanla oldu bir bağ tabi.

Tek hayali aile olan WB ile Dofy arasında ki farkı açık ve net bir şekilde gördüm. Biri Akainu'nun bir lafına babasına kılıç sokar diğerleri öyle mi diye babasından şüphe duyar. Dof ise öz babası ve kardeşine sıkmış bir adam ve çevresinde genç efendi diye 4 dönüyorlar.

Neyse hocam bu konuda fikirlerimiz sabitse daha fazla devam etmeyelim tabi son cevabını bekliyorum.
Ben yedim banı sen yazarken. :D Yinede yazayım cevap.

Baby 5'a kişiliği öyleydi dersen Monet'in kişiliğinin de birine sadakatle bağlı olmaya yatkın olduğunu atlamış olursun.Mesela Kuma.Adam bence hükümeti ve denizcileri gram sevmiyor lakin içlerine sızmış ve dediğim gibi nefret dolu olmasına rağmen onlara bile sadakat gösteriyor.Zira filler değilse Kuma,Moriah tarafından hükümeti dinleyen tek shichi olarak nitelendiriliyor.Kumayı'örnek vererek anlatmak istediğim bu işin karaktere bağlı olduğu.Şimdi sen muhtemelen kabul etmyeceksin fakat Dofy karaktersiz biri.Zaten sadece Luffy'ye rakip olmasıda bunun başlı başına göstergesi :) .Eee haliyle iyi olanda Dof'a ihanet ediyor sonunda.Mesela konuştuğumuz Baby 5.Kız annesi tarafından hiç bişeye yaramamakla sçlanmış.Annesi böyle derken ona Doffy sahip çıkmış.Ancak Doflamingo'nun ona kol kanat germiş olması Doffy'yi iyilik meleği yapmıyor.Baby 5'da iyiydi ve kötüden ayrıldı.Keza Senor Pink de öyle.O da Doffy'ye bağlı olmasına rağmen Franky'yi kendi adil yöntemleri ile yenmek istedi.Franky'yi tuttuğunda kesin kez yenmesi gerekmesine rağmen etten yapılma sırtını değilde yüzünü yere çarptı.O da bi nevi ihanet etti Doffy'ye.Ha kimler sadık kaldı.Diamante gibiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık