Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Weevil Amiral kolu alırken, Zoro daha dojoda tahta kılıçlarla oynuyordu.
Bu işin yaşla yada tecrübeyle yürümediğini sende gayet iyi biliyorsun. Luffyde kendi yaşı kadar korsanlık yapmış adamları harcayabiliyor. He Zoro Weeble eder mi. Yüksek ihtimal etmez ama zaten benim böyle bir iddiam yok sadece olsa çok tatlı olurdu diyorum. Odanın ne çizeceği belli olmaz. 2 side tam net karakterler değiller henüz. Jackin durumuna göre Jack vs Zoro, Weeble vs Luffy olabilir.


Jack'i bilmem almam Luffy Weeble ile iyi kapışır gibi.
Zoro'nun daha güçlenmesi lazım, tavşan kızla falan sorun yaşayacaksa işimiz var.
Jackte, Weebleda gücü daha net bilinmeyen adamlar. Sadece yüksek kalibre olduklarını biliyoruz. Öyle bir çılgınlık olsa çok güzel olurdu :D

Jack üzerinden dram kasıldığı için zor artık. Zou adasının halkının acısını ancak Luffy dindirir Jack'i döverek.
Bir de Weeble'ın dost olma ihtimali de var. Annesi yönlendiriyor ya.
Weeble saf zaten Luffyle anlaşabilirler o yüzden bilemiyorum :/
 
Görmediğimiz amiral gaddar olacak gibi geliyor. Akainu'nun tarza yakın.
Openingde Luffy vs Akainu, Zoro vs Fujitora, Sanji vs Kizaru yapmışlardı. Bunu kimle kapıştıracaklar acaba? :)
Ben bir Garp rahatlığında sakar ama tepesi atınca kaçman gereken bir adam bekliyorum ama bakalım. Kizaru hep laçka, Fujitora normal zamanında daha ciddi neredeyse işler ciddiye binince arada o da troll Luffy'nin saç rengini falan merak ediyor, bu ise normalde troll ama görev olunca korkulacak bir tip çıksa bence iyi olur. :)
 
One Piece Vol. 1000'de yazıyor. Bu eser, Oda'nın aynı Strong World gibi önceden çıkarılmış bir lansman eseri. O eserde yazana göre, Weevil 13 yıl kadar önce kesiyor Zephyr'in kolunu ve iki yıllık zaman atlaması esnasında Shichibukai yapılıyor. Yani Shichibukai olanlardan bunu yapabilecek tek kişi var, o da Weevil. Bu bilgi filmden önce söylendiği için filler kapsamına alınmıyor. Yani Zephyr diye biri vardı ve kolu Weevil tarafından kesildi.
Teşekkürler
 
Akainu Wb ye yaptığını başka yonkouya yapabilir mi hiç sanmam. Yaş bu seride büyük etken. Wb gelmiş 72 yaşına ki ona rağmen ilk başlarda delikli haliyle gayet iyi savaşıyordu. Ama serumla gezen bir adamdı nihayetinde. Zetto kolu giderken 61 yaşında. Şimdiki aktif amirallerden en yaşlısı 58 ile Kizaru. Öyle çokta bir fark yok. Ama kolu uçmuş. Tabi o yaştaki dinçliğini bilmiyoruz o da önemli. Ama Weeble bu denklemden amiral ayarı çıkabilir mi evet çıkabilir.
Yaş olayı seride baştan aşağı saçmalık zaten. Ortalama insan ömrü 100un üzerindeyken (tam emin değilim yanlış olmasın) 70 yaş hayatının iyi çağlarındann biri olmalı normalde. İnsanlar 70 yaşında çöküyorsa böyle kalan hayatlarında yaşamalarının önemi de yok o zaman. Hastalığı katarsak işin içine eyvallah derim ama sadece yaşla ilişkilendirmek tuhaf bence. Neyse ilerde göreceğiz hepsini, bakalım. :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 98)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık