Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dragon

Güç çıtalarına bakışımız farklı olduğu için farklı yorumluyoruz seriyi. Dediğim gibi, en iyisi beklemek. Ancak en güçlü konusuna yine ufaktan bir değineyim.

Seriye bir zaman atlaması daha şart. Yoksa Luffy yonkouyu falan rüyasında görür ancak. En azından bir süreliğine o seviyelere çıkamaz. Şu an daha Mingo seviyesinde değil. G4 Mingo'yu aşan bir güçtü. Bunu ben de kabul ediyorum ancak Mingo kendini aşan bu güç karşısında yarım saat dayak yiyip ayakta kalan kişi oldu. Dolayısıyla bu Luffy'nin g4 dahil Mingo'dan üstün olmadığını gösteriyor. Şu anki seviyesi de yonkou indirmekten çok uzak. Geçen de dedim. Kaido'ya 2-3 kişi dalıp Luffy son vuruşu yapar ve sonra Luffy Kaido'yu yendi olursa bundan kim tatmin olur ? Diğer yandan okuyucu tatmin olsun diye Kaido gibi bir hayvanatı Luffy gibi yonkou seviyesinden çok uzak olan birine yendirirse bu sefer de her taraf mıçmık olur.

Bunları neden yazıyorum ? Luffy'nin tüm yonkouları teke tekte alması çok düşük ihtimal. Neden ?

  • Zou'dan sonra gelecek arc Wano ise, Luffy power up alsa bile Kaido'ya gücü yetmez teke tekte. Eğri oturup doğru konuşalım.
  • Muhtemek senaryoda Karasakal Shanks'ı harcayabilir.
Her yonkou ile bire bir dövüşmeyen bir adamın da en güçlü olduğunu idda etmek doğru olmaz.
 
Sizce Sengoku ve Tsuru yanındaki askerlerle ( Koramiraller) Dressrosa'ı kurtarabilir miydi?
Kendilerini kurtaramazlardı ki Dressrosa'yı kurtarsınlar.Doffy'nin gençliğine bile bir şey yapamamış.Tsuru bence çok güçlü değil.Sadece Garp-Sengoku ile takılıyor.O da aynı nesilden oldukları içindir.Sohbeti iyidir :D

Edit:pardon Sengoku'yu görmemişim.Sengoku yokmuş gibi yazdım.:D
 
Yapamazlar gibi. Luffy'ler bile birçok savaşçıdan yardım aldılar, güçlü savaşçılardan. Sengoku ve Tsuru sağlamlar ama yanındaki koramirallerde pek iş yok. O ikisi de koca aileye ne kadar direnebilirler bilemiyorum.
 
Sengoku ve Tsuru kendi ekipleriyle Dressrosa'ı kurtarbilir mi, yani Donquixote ailesini yenip özgür Dressrosaya kavuşturabilir mi.
Güç olarak yapamazlar ama Dofy evinde oturur son boss edasıyla beklerse bir ihtimal kurtarırlar. Dofy çok rahat tutar Sengoku'yu, bir zahmet diğerleri de Tsuru'yu indirsin o sırada.
 
Orası öyle de bundan ziyade adadaki tesadüfi gelişmiş olaylar , Sugar vb ... birçok şansla geçilmiş engeli acaba bu keşif ekibi halledebilir mi diye düşündüm. Sorayım dedim o yüzden.
Cidden zor soru. Ne diyeceğimi bilemedim. Tesadüfen gelişmiş olayları Sengoku ve Tsuru'nun zekaları halleder ama güçleri yetmeyebilir.
 
Tsuru Doflamingo ile 3-5 saat kapışacak güce sahipse, Sengoku herkesi döver. Sonra dönüp ikisi Doflamingo'yu öldürürler.
 
Sengoku ve Tsuru kendi ekipleriyle Dressrosa'ı kurtarbilir mi, yani Donquixote ailesini yenip özgür Dressrosaya kavuşturabilir mi.
O ikisi tek başlarına yapabilseler yaparlardı herhalde çoktan.
Tsuru'nun Dof ile ilgili bir kuyruk acısı var sanki ama nedense çıkmadı kokusu.Neden Dof ile alakalı her mevzuya Tsuru dahil oluyor acaba ?
Antisi olduğundan mı yoksa geçmişle alakalı bir mesele mi merak konusu.
 
Tsuru Doflamingo ile 3-5 saat kapışacak güce sahipse, Sengoku herkesi döver. Sonra dönüp ikisi Doflamingo'yu öldürürler.
2 sene önce dinçken Luffy'e kolay üstünlük kuramadı Sengoku.2 yıl sonra çökmüş haliyle imkan yok Dof'un tayfayı almasına.Araya alır Alexis Texas muamelesi yaparlar Sengoku'ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 131)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık