Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Amiraller

Yonkoular mı Amiraller mi


  • Kullanılan toplam oy
    351
Şimdi wb kaido a diyor 2 dk kizaru ile aokiji ye bak geliyorum 2 dk sonra wb sakazuki nin çeseti ile geliyor sonra 1v1 e kalıyorlar 5 dk sonra aokiji ve kizaru da çeset torbasında geriye kalanlarda çerez niyetine bi ona bi buna .
Kemal Sunal hesabı yani; Bi ona bi ona ver Allah'ım ver, ver Allah'ım ver:oleyo2:
 
Bu bigmom balon gibi gelio bana Oda bunu nasil dovusturecek ki bence direk Karasakal veya 3 caylaga yedirecek bunu. Ama diger yonkolar beyazsakal gibiyse ve karasakal tirsip kacmazsa yonkolar alir gibime geliyor.
 

kör topal

Bence BM'de dahil yonkoular WB'den güçlü çıkıcak çünkü WB yaşlı ve hastaydı. İlk gösterildiğinde serumlarla gösterildi. Ama her türlü tüm gücüyle 2 amirali tutabilirdi o haliyle. Bide genç ve zirve halindeki yonkoulara bakın. Onlar bence çok daha güçlü çıkıcak. Yonkou'nun balonu mu olur yahu? NW'yi yöneten 4 imp. bunlar. Balon olsa diğer imparatorlar adalarına çöküp yerlerdi bunu. Kendisi şeker için koca adayı yok edebilicek kadar dengesiz biri. Kaido desek onu açıklamama bile gerek yok boynuyla giyotin kırıyor eşşek. Suda karada gökyüzünde en güçlü varlık dünyanın en güçlü canavarı olarak tanıtıldı bu adam. Oda onaylı ölümsüz. Kendisi de dahil hiç kimse oldüremiyor bu adamı.7 kere yenilmiş ne olmuş yani? Yonkou olduğu zaman mı değilmi belli değil o yarayı belki Roger'dan aldı kim bilebilir? Ama Oda onaylı şu an OP evrenindeki en güçlü kişi o. Teach'ı ise ben bu oylamada çok yanlış görüyorum. Yonkou deniyorsa yonkou hali baz alınsın. Neden tek meyveli olsun ki? Ben ne derseniz diyin Teach'ı 2 meyveli olarak ele alıcam ve onun da çok sağlam çıkmasını bekliyorum. Elinde gura gura gibi en güçlü paramecia ve yami yami gibi meyve iptal eden sağlam bir meyve var logiaların tam antisi. Shanks ise WB'nin gemisine geldiğinde h.hakisi ile gemisine fiziksel hasar verebildi. Seride hiç kimsede görmediğimiz bir şey bu hakinin fiziksel hasar vermesi. Hakisini çok üst düzey bekliyorum ben bu sayede logia olanları çok rahat yenebilir. Eski üçlüde logia bildiğimiz gibi Shanks gibi hızlı bir karakter o üçünü de rahat harcar. Adam savaşı durdurmaya geldiğini ne gören oldu ne duyan bi anda ortada belirdi 5 dakika sonra arkasından gemisi geldi. Serideki en hızlı ve hakisi en güçlü kişi bekliyorum ben Shanksı. İşte böyle hayvanlar sırf sayı azlığından dolayı yenilicek gibi değiller. Bunun yanında oylamada Garp saçmalığı var. Bu adam Roger ile denk dövüşebilmiş ve bir amiral DEĞİL. Ya oylama amiraller vs yonkoular değil yada yonkouların ezilmesi için koyulmuş bir şey bu çok saçma.
 

Gravity

Garp 500 milyonluk adama tek atıyor gençler. Smokerla bir tutanlar üzüyor beni.
Doflamingo da şimdiki ödülü 500 milyon olan lawla dalga geçti. Tam güç bile dalmadı. Direk uyandırma ile dalsa law da en güçlü saldırısı ile karşı koysa law da tek yemiş olurdu.
 
Doflamingo da şimdiki ödülü 500 milyon olan lawla dalga geçti. Tam güç bile dalmadı. Direk uyandırma ile dalsa law da en güçlü saldırısı ile karşı koysa law da tek yemiş olurdu.
Doflamingo değil Smokerdan bahsettik ve Smokera Dofun da Lawun da ne yaptığı belli. Yapardı ederdi muhabbeti yok Garp bir yumruk attı sadece ve yendi ama Dof meyveyi de kullandı hakisini de yine de tek attı mı atamadı. Olmayan şeylerle uğraşmanın lüzumu yok. Meyve uyandırsa ne olacak radio knife ile kesebilir. Kairoseki kesen adam bu. Dof yenerdi yine ama tek atamazdı.
Bunların dışında Smoker Lawa tek atabilseydi mantıklı olabilirdi dediğin. Tamamı ile farklı bir şey söyledin. :) Kendi ayağına sıkıp duruyorsun.
 
Garp,Chinjao'nun kafasına vuruyor ve tek atıyor bence abartılacak bir durum değil,hepimiz biliriz kafaya alınan darbelerin ne kadar tehlikeli olduğunu.Chinjao'nun aptallığı oluyor haliyle diyecek başka bir şey bulamıyorum eğer yumruk yumruğa girişseler birbirlerine o dövüşün bu kadar kolay sonlanmayacağını herkes tahmin edebilir.
Garp gerçekten abartıldığı kadar güçlü olsa,Marco savunmasızken kafasına vurduğunda tek atması gerekirdi.Kendisi yaşlı haliyle Linlin hariç hiçbir imparatora rakip olamaz bence.
Bu dövüşün galibi yonkou olur.Adamlar fırsatını yakalarsa Teach hariç karşı taraftan herhangi birine tek atacak potansiyele sahip bence amiral tarafında ise sadece Akaiunu var bu nitelikte olan ki o bile hasta,kalbi tekleyen,kılıç yemiş Wb'ye tek atamamıştı.Yonkou tarafından düşenler Linlin ve Teach olur ama diğer taraftan sağ çıkan olmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık