Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üçe atsalar bile bir şekilde gider bomboş 6. seviyeye, Croco'nun hücresine girip duvarları falan öper koklar, boş prangalara konuşur. "Ah Croco, teklifimi kabul etseydin bizi kimse durduramazdı" der, iç çeker falan. :( Çok zor olacak reyiz için, üzülüyorum. :(
Doflamingo'dan iyi İD müdürü olurdu he. Sırf kuş kafesiyle İD'den sağlam adam.

Edit: Şu cümle nasıl; "Doflamingo'dan iyi İD olurdu" :D
 
Bazen fanlığını dibine vuruyorsun :( Nami ve Usopp sanki o duruma geldide kaçtılar gibi konuşuyorsun :( Ayrıca sadakat diyorsunda Baby 5'a ne diyeceksin?
@Raiden Haklısın biraz anlaşılmaz olmuş.
Baby 5'in kişiliği öyle P.H'a giderken bile her yerde vurguladılar. Usop'un, Trebol den kaçtığını unutmayalım, tüm forum sövmüştü. Her konuda en iyisi olacak diye bir şey yok bizimkilerin. Mesele Dof gibi biri için ölmekte ve hani son çare de değil. Yani Monet kendini patlatmasa ne olurdu ki son noktada falan değillerdi. Sadece Dofy bir emir verdi o da uyguladı. Diğerleri de yapar değil bak böyle emirler veren pislik bir adamın yanında kimse olmaz.

Sen birine emir veriyorsun gerekirse kendinle beraber öldür adamı ve durdur, böyle bir emri kimse vermez Dofy den başka burada özel işte adam. Şeytan falan ama özel. Vergo ile helalleşti bildiğin, Vergo ne yaptı tebessüm etti sadece. Sorun bir gün böyle olacağını bildikleri halde onun izinden gitmek ve ölmek için can atmışlar. Böyle bir tek taraflı saplantının bizim tayfada yeri yok, zamanla oldu bir bağ tabi.

Tek hayali aile olan WB ile Dofy arasında ki farkı açık ve net bir şekilde gördüm. Biri Akainu'nun bir lafına babasına kılıç sokar diğerleri öyle mi diye babasından şüphe duyar. Dof ise öz babası ve kardeşine sıkmış bir adam ve çevresinde genç efendi diye 4 dönüyorlar.

Neyse hocam bu konuda fikirlerimiz sabitse daha fazla devam etmeyelim tabi son cevabını bekliyorum.
 
@gyjbsch

Hacı bir tarafta Dof'un tayfasından biri var, diğer tarafta da Wb'nin müttefiklerinden birisi. Atıyorum o kılıçlama işini Vista falan yapsa eyvallah derdim de aynı şeyler değil ki. Ha yanlış anlama, Dof'un adamları cidden sadık. Aksini iddia edemem. H.hakili bir adam etrafına toplamış işte sadık kişileri.

Bizim tayfa her konuda en iyi olamaz evet ama en iyi oldukları konu arkadaşlık,fedakarlık ve sadakattir. Bu konuda bizimkilerden iyi kim olabilir ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık