Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abi boşuna uğraşma gitmiyor.:(

Gravity demişsinki cavendis patlayan adamdan kaçtı zoro daha serinin başında patlatan adama tek attı bu nasıl bir mantıktır. Her aynı tür silahı yada gücü kullanan kişi aynı güçtemi? Örneğin senin. Mantığına göre serideki her kılıç ustası aynı güçte.
 
Dressrosa Alabasta benzerliği olarak bir başka şey daha var. Croco'yu havaya uçuran Luffy Dof'u Yere gömüyor. İkisindende rakiplerinin son ve en güçlü(muhtemelen) ataklarını yarıp geçiyor. Buda birer benzerlik.:( Güzel şeyler. :(
 

kör topal

En güçlü olsa bile Teach daha ters bir rakip diyorum. Yok bariz mariz. En güçlü olduğu kesin olsaydı en güçlü yaratığı yerine en güçlü korsan olurdu lakabı. O yüzden kesin değil diyorum. Belli olmaz bu işler diyorum.
Okuduğunu anlayamıyor musun sen?

Zoro'nun Cavendish'ten kesin güçlü olduğunu kanıtı var mı yok? O zaman istediğimi düşünebilirim.
En güçlü korsan denseydi siz onada bir kılıf bulurdunuz diyip susuyorum :a:.




Öngörüm:

Kaidou normal ama çok güçlü bir insandı. Ciddi bir şekilde zırh hakisi vardı. Bu hakiyi kapatamıyor ve bilinçsizce kullanıyordu. Tıpkı ceket adam gibi doğuştan gelme bir zırh hakisi vardı. Bir gün WB, roger veya garp gibi biri tarafından ağır yaralandı. Ölmek üzereyken vegapunk bunu buldu ve cayborga dönüştürdü. Çünkü vegapunk iyi biriydi ve devrimciydi. Devrimciler nasılki shichibukailerin arasına kumayı sızdırdıysa vegapunk da onlardandı. Fakat devrimcilerin imkanı vegapunka yetmediği için çılgın bilim adamı denizciler için çalışmaya başladı. Kaidoyu bulduktan sonra özellikle de hayati organlarını ve iskelet yapısını tamamen değiştirdi. Tamamını kairousekiden yaptı. Bu yüzden artık ölümsüz oldu. Beynini de kairoseki bir şeyin içine soktu. Kairosekiden bir vücut olduğu için meyve kullanıcıları tarafından idam edilemez oldu. Onların bizzat antisi oldu. Tuttuğu an meyveyi iptal ediyor. Denize düşse dahi nefes alabiliyor ve ölmüyor. Çok ağır olduğu için 10bin metreden atladığında iskelet yapısına uygun bir şekilde yerde iz bıraktı. Çelikler, kılıçlar, mızraklar kairosekiye zarar veremediği için idam edilemedi. Bir cyborg olduğu ve kairosekiden yapıldığı için kendisi de kairosekiye zarar veremedi. Ve kendini öldüremedi. Bir süre sonra herkesi indirdi. Sonuç olarak yonkou oldu. Maximum seviyede zırh hakisi, tamamen kairosekiden bir vücut. Elmas meyvesi yese haki ile zarar görebilirdi belki. Ama kairoseki olduğu için haki bile işlemez oldu.

İyi salladım.
Çok güzel sallamışsın ama böyle bir şeyin çıkması imkansız çünkü ana karakter geçemez bunu :D.
 
Sabo vs Fujitora'yı izlerken birşey farkettim.Ace,Sabo ve Luffy aynı kaptan içiyorlar Sabo bunu hatırlıyor.Ace ''Sakazuki'' diyor.Sanırım ''Cup of Sake'' japoncada ''Sakazuki'' diye söyleniyor.Burdan bir gönderme olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık