Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

ben asık oldum. mala baglarım diye korktum. sankim öylede oldu. ama allaha sükürler olsun asık oldugum kızlan evlendim. mutlumuyum cok mutluyum. aslında donukta bir tipim ama sanırım asık olmak, hiç yapmıyacagın birseyi yapmak gibi, yani böyle benim gibi donuk bir tip bile sıcaklıkla dolabiliyor. o kadar üsengecimdir ama eşimi babam istedigimde, hani su öbür babam var ya evet diyene kadar bildigin kan ter içinde kaldım. ha güzel heyecanlar herkese tavsiye ederim, rabbim hepinizinde hayırlısıylan gönlünüze göre versin.

ama bu tip durumlara yinede cok takılmamak lazım. asık oldugumu düşündügüm ve karsı tarafında öyle oldugunu sandıgım halde mesela istiareye bile yattım haha :D amac ne? mantıgınla emin olmak. ha orada mantık varmı oda tartısılır. işte öyle sacma sapan gibi duran ama güzel bir durum. neyse tavsiye falan veremem kimseye herkes kendince secim yapabilir. gördügüm ve tanıdıgım onca kıza göreyse sunu söyleyebilirim. kimseye oldugundan fazla anlam yüklemeyin ;) zaten nasibiniz sizi gelip buluyor gibim, en azından bende öyle oldu sankim :)
 
Lanet bisi.Sirf yanimdan gecen kiz onun gibi kokuyor diye dondum ismini seslendim la avm ortasinda.Tabi yabanci memleket guzelligi kimse anlamadi :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık