Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy de Law birebirde Dofa dokunamadılar.Law biraz zorladı okadar.

Trebol yerde etkisiz halde yatarken,Dof Law ile Luffy i aynı anda dövmüş adam.

Fuji ile Sabo hariç o adada kimse Dofa bir şey yapamadı.Herkesle dalga geçerek dövüşüyordu.
Yahu adamın bin kanat çığışı adlı saldırısında binlerce kalın teller Luffy'e giriyor. Luffy ile dalga geçiyor. Hakin tam olarak geri mi gemişti Lucy diye ? O halde ki Luffy'den bile o saldırı bir şeyler koparmıyor. Bir de sağlam halinde olandan bir şeyler koparır diyorsun. Dof'un saldırıları Luffy'i indirmeye yetmezdi.
 
Tamam da bölgelerin elden gitmesine izin verecek biri de değil bence.Bırakalımda başkası konsun topraklara diyeceğini zannetmiyorum.BB de yonko değil kral olmak istiyordu ama bak kondu topraklara.
Kid'i tam olarak Luffy'nin kafa yapısında birisi olarak gördüğüm için adalarla falan ilgileneceğini pek sanmıyorum.BB ise KK olmak istese bile bunu Wb'nin yerine geçerek yapmak istiyordu. Ha dediğin gibi de olabilir elbette ama söylediğim gibi,Kid'in adalarla ilgilenmesi garip geliyor bana.
 
Kafanda neler kurmuşsun öyle :/ %15 ordan %50 lawdan biraz daha zorlasan Dofu - lere getirmeyi başaracan. Ayrıca klonda güç kaybediyorsa bu Dofun baya baya andaval olduğunu gösterir.
Saf gücü gitmiyor enerji ve haki kaybediyor yoksa 1000 tane klon yapar mis gibi ordu. Lufy G4'e geçip 30 dk beklemesi gibi düşün.
Önceki mesajlarının hiçbirini okumadım, buradaki soruları niye sorduğunu da bilmiyorum. :(
Onlar soru değildi tespitti, seninde katılmanı beklemiştim.
 
O yazdığını saklıyorum, montaj falan yapmadım yani. "Sen üzülme Dofy gönüllerin Kk sı" dedin.

Klon içine haki basmıyor mu? Bir bilinç ve sürekli hakisinin ve enerjisinin belli bir kısmını klonlara harcıyor. Bu yüzden klonları arasında güç farkı var. Yani yaptığı klon başına kendini düşürüyor, Ne kadar olduğu size kalmış %10-15. Adam zaten baştan tam güç değildi. Klon yapsa 1 gün sonra enerjisi %100 olsa kendine ordu kurardı. Kendi bilincini paylaşıyor ve çok enerji harcadığı belli. Ana beden gücü çok düşer demiyorum ama kuş kafesi falan hiç mi enerji yemedi?
@Alpamis buna da kulp bulur.
Buna enerji yiyp yemediğinii ben bilemem. Ama enerji yediği söylenen meyve direk açıklanır Law gibi. Dof'un teknikleri Luffy'nin yaptığı teknikler kadar ondan enerji götüremez. Dof'un kendisi diyor ki yaptığın tekniğin bir zararı var diye. Luffy'den inanılmaz biçimde haki enerji yiyor. Luffy fiziksel olarak dövüşen biri. Meyve ile şekilden şekle giriyor. Yani Luffy'nin yaptığı herhangi bir teknik enerjisinden, hakisinden yer. Dof ise iki hareketle kuş kafesi kuruyor. Burda ürettiği tel için bile enerji harcayıp harcamadığı belli değil. Kafesin hakili olup olmadığı belli değil. Hani bu olay Akainu'n sıcak olmak için bir çaba harcamamasına benziyor.
 
Saf gücü gitmiyor enerji ve haki kaybediyor yoksa 1000 tane klon yapar mis gibi ordu. Lufy G4'e geçip 30 dk beklemesi gibi düşün.

Onlar soru değildi tespitti, seninde katılmanı beklemiştim.
Meyve kullanırken enerji harcayan bilinen tek kişi Law. Dofta böyle bir bilgi yok. Ayrıca niye haki kaybetsin. Klonu kendi kafasına göre takılıyor. Dof, Lawa sıkacakken Luffy klonu parçalayıp yukarı fırlatancaya kadar Dofun ruhu duymadı. Sonra şaşırıp arkasına baktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 138)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık