Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü Mr. yeşil novaların arasına kaydırılmış biri ve Mr yeşil ile Mr sapık aynı sınıftan değiller. :rolleyes: Sende bunu biliyorsun. :gamyon:
Marimo kimki Mr. Prince ile bir olsun. Daha taşı kıramazken o Sanji su altında kaya parçalıyordu tekmeyle. :at:
Sanji Zoro ve Luffy'nin dahil edildiği Nova'lardan biri değil.
Oda diyor yani. Ben değil. :D

Zoro eyvallah da Sanji nova değil. :'(
Nova değil ama nova yener.
 
@carpe d. em

Şimdi Pica'yı Zoro her türlü yener. Yardım aldı felan demek gereksiz. Yardımı neden aldığı belli. Adam kendisinden kaçıyor. Gidiyor Kralı öldürmeye. Zoro'da kendisinin fırlatılması üzerine bir plan uyguluyor. Adam o cüsseyi kuşbaşı dilimledi resmen. Hani aldığı yardım yüzünden bu şekilde dilimlemiyor adamı.:)

Zoro güç olarak Pica'nın çok üstünde idi. Avantajlı olarak Pica sürekli kaçıyordu adamdan. Hani burda Zoro'nun tek eksikliği k.hakisi olur.
 

kör topal

Marimo kimki Mr. Prince ile bir olsun. Daha taşı kıramazken o Sanji su altında kaya parçalıyordu tekmeyle. :at:

Nova değil ama nova yener.
O biraz sıkar. Sonuçta adamın hiç bir şeyini görmedik ynai ileride yeni tekniğide çıkabilirde çıkmayabilirde. Bu haliyle bir supernova yeniceğini sanmam.
 
Sanjinin hiçbir şeyini görmedik demek ayıptır yahu. Neyse bekliyorum ortaya çıkacağı zamanı hazır konu da yenilendi bu mesajlar da durur bakalım göreceğiz. :a:
@Alpamis marimo da olsa biliyoruz herhalde yeneceğini ama o şekilde yenemezdi. Daha çok zorlanırdı. Gerçi Odanın işsizliği. Sanjiyi oksijensiz bırakıp Vergoyla kapıştırır, Zoronun karşısına kılıçsız kılıç kullanan adamı koyar. Zoro ve Sanji denk adamlar ve yakında anlayacağız bakalım göreceğiz olacakları.
 
Son düzenleme:
Zoro Pica'yı her türlü alırdı.Pica öyle Zoro'yu bırakıp Usopp'lara saldırma hayınlığı yapmayıp adam gibi kapışsaydı Zoro Plan E'yi daha rahat uygulamaya geçirirdi.
 

Cedric

Monster trio dediğimiz elemanlar önceden güç bakımından 1-2-3 gibiydiler şimdi 1-3-5 sistemine döndüler, umarım anlatabilmişimdir. :rolleyes: İşte bu yüzden Sanji monster trionun hep sonda ki elemanı olacak. Ha Sanji den güzel dövüşler, güzel hareketler izleyebiliriz ve ağzımızı açıkta bırakabilir ama bu gerçeği değiştireceğini sanmıyorum. :a:
 
Sanji şu seride Luffy'nin kapıştığı adamların 3.adamlarını yenmekten başka bir şey yapmadı.
Diğer adamlar karşısında her zaman çaresiz kaldı. Boynu bükük kaldı.
Uyanın rüyadan!!!!

Oda diyor ki Zoro,Luffy nova ama Sanji değil. Uyanın rüyadan diyor.
 
Sanji güçsüz değildi zoro ön planda idi tb finalindeki luffynin acısını üstlenince iyice uçtu halbuki orada ilk kendini feda eden eleman sanji idi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık