Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Master Splinter

Sen yeni Amiral'e de manga sayfası gösterdiğim halde 50 senelik Denizci olan Bogard olabilir diyen birisin. O yüzden sana laf anlatmak anlamsız geldi şu an için. Zira manga sayfasına itimat etmeyen adam, benim sözlerime hiç itimat etmez.

En güçlü olsan bile, Korsanlar Kralı olabileceğin anlamına gelmiyor bu. Roger bile o kudretine rağmen, şansının yardımı ile oo unvanı elde edebilmiş. Yani her şeye salt güç açısından bakma. Orijinal Korsanlar Kralı bile unvanını şansa borçluyken üstelik.
 

♣ Hawkins ♣

Okama kempo dedikleri olay yemek tarifleri değilmiydi ? Tüm okama adasının her bir tarafına dağıtılan şefler tarafından öğretiliyordu her bir tekniği ? Sanji öğrenmiş bile hatta Punk Hazard bitiminde yenilenmeyi hızlandıran okama yemeği yapmıştı , yiyen direk canlanıyordu :D

Okama Kenpo Bon Clay'in kullandığı bale karete tekniği değilmiydi :) Yanlışta hatırlayabilirim :D
 
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/0595/14
Yemek yiyerek güçleniyorlar ve vücudu yeniden yaratıyor deniyor hatta bunları yemeklere atarsam Nami ve Robin daha seksi olursa diyor yani ortada vücudu geliştiren birşey var.
Tamamen yeniden yaratıyor.

Sanji bunları sayesinde HxH'de ki Biscuit kakrakteri gibi birşey olacak bence.

 
Son düzenleme:
Lan anormal insan evladı burda tahmin yapıp gerçek gibi yaşamayın. Sanji kuoka yapar onu bende bekliyorum ama okama tenpo tekniği yapmaz. Reyizin kişiliğine ters düşer bence.


Sanki ben demişim Jinbe Sanjiyi yener diye. Yazdıklarımı baştan oku sonra cevap yaz lütfen kaale almıcam yoksa.
Kendine uyarlar teknikleri olur biter. Zaten okama kenpo yapmak icin okama olmaya gerek yok. Ha belki sanji kendine yediremiyordur trolarin tekniklerini kullanmayi. Çünkü kullanmadı dof'a dalarken bile. Muhakkak önemli bir nedeni var kullanmamasının. Ama öte yandan görünen köy de kılavuz istemiyor. Dj sanjinin siradan bir tekniği. Sürekli olarak kullaniyor.

En aptal karakter bile en güçlü tekniği ni zırt pırt kullanmaz zira. Kaldı ki Sanji zeki bir adam bir de. Sadece sabretmek gerekiyor tabii kaldıysa. Ben de kalmadı misal Sanji iki yilda ne yaptı sorusunun cevabın hala alamadığım icin sinirliyim. 2y sonrasi 3 arc geçti zira.

Cok net söylüyorum eğer egitim almasaydi gene şu gördüklerimiz kadarını yapardi. Ne gördük? Çift bacak dj. Bu çok açık degil mi? Tel bacağı ile yapan pekala iki bacakla da yapabilir koca iki senede. Ki bu seride zama ne kadar yavas akiyor herkesin malumu. Ikk see büyük bir zaman dilimi. K.haki gördük, b.hakisi varmış zaten haki açacağı belli bir karakterdi. Dorukisi artmış zaten artacaktı. Baslarda balik Kuroobi mi ne onla uğraşan Sanji 6 ay gibi bir sürede 2180 doruki+zoanli Jyabura'yi yeniyor. Yani bu gördüğümüz Sanji egitimin meyvelerini sergileyen sanji değil. Bu fragman.
 
Yapmayın gençler yapmayın.

Bu kadar net çıkarımlar yapmayın.
2 yıl öncesinde Blueno'ya rezil olup 50 bıölüm sonra nerdeyse 3 kat fazlası dorikiye sahip olan adamı tekme manyağı yapan bir karekter.
Şu bacak çatlama olayını da artık öne sürmeyin bakın hajrudin kemikleri tuzla buz oldu ama rakibini yenmek için engelmiydi? Ha Sanji'nin dev kadar iradesi yok derseniz bi şey diyemem. Şunuda belirteyim 2 yıl öncesinde absolom delmişti amimede bile sansüre uğrayan bir sahne.

Önceden demiştim Sanji ve Zoro'nun amacı karşısındakini yenmek olsun eninde sonunda her türlü yenerler.Boss ve misafir güçler hariç.

Bu arada Sanji'den okama kenpo beklemek ayrı komiklik :D

Bu mesaj hiçbir fanlık ve makara içermemektedir.
 
Son düzenleme:
- e.oda bizim jenarasyondan 3 kişiyi ayırdı. luffy - law - kidd. ben bu 3 lüyü; hep roger - wb - shiki diye düşündüm. aynı gücte olmasalar bile dizaynları bana öyle geldi.

- birde pxle dövüsüp, amiralle yüzlesen, ama cesaretini ve potansiyelini gösteren 4 kişi var: hawkins - drake - apoo - urouge.

- e.oda sadece; killer - bege ve bonneyi ezdi bence saboadyde.

- yani evet, sanji killer, bege veya bonneyi yenerse sasırmam. ha yenebilirmi ? varsayım olarak konusmaktan baska sansımız yok. sonucta begenin meyvesine, nasıl bir upgrade gelir bilmiyoruz. sonra bonneyde onun gibi çizildi ama, o tip bir güce sahip sugar piyasanın aklını almıs... hemde yeni dünyada :D öte yandan, sanji tarafından bakıyorum; sanjininde sınırları gösterilmedi bence. aynı zamanda zoronunda... tamam bunlar luffyden hep gücsüzdüler, öylede kalıcaklar. ve bir kidd, law yada o 4 lü etmeyedebilirler. ama bence alttaki 3 ü yenebilirler. hatta, üstteki 4 le denk dövüsebilirler. birini ivankov, digerini mihawk egitti. normal bu. sonucta hocaları novaların cogunu asar ortalamada.

- o yüzden ben kidd ve lawı yenme hayali bile kurmasınlar diyorum ama, digerlerinde kesin konusamam. üstelik e.oda, eger drakei yamamazsa bizim tayfaya... kidd ittifakında 4 nova var: kidd - hawkins - apoo - killer.

bizim ittifaktada, 4 nova gücünde adam var: luffy - law - zoro - sanji ;)
 
@Dragon

Benve Drake'i yamayacak ama bu arada Law da çıkacak gibi geliyor. Drake'i Law v2 gibi görüyorum. Ikisi de karizma, ikisi de güçlü, ikisi de gereksiz savaşa girmeyen tipler, ikisi de planlı-programlı, zeki tipler. Bir Law gidecek diğeri gelecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık