Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MDL_Roronoa

Sanji Reyiz'dir ama nami ya da robin kartıyla kullanmak lazım. Yoksa gücü yarı yarıya düşüyor.
 

Ope Ope no Mi'nin ilk çıktığı an. Sonradan kişilik değiştirme, ölümsüzlük verme, kalp sökme, iç organları parçalama vs. bir sürü gücü olduğunu öğrendik. Erken konuşmamak lazım.
Bu şekilde diğer novalarında law kadar olmasada güçlü çıkacağını düşünüyorum , çünkü biz adamların neredeyse isimleri ve şanları dışında birşeyini görmedik.
Yarın Bege vücudundan hapsettiği koramiraldir felan birşey çıkarsa şaşırmam.
 
Yahu bizim tayfayı kuma dağıttı da eğitim alıp girdiler NW'ye yoksa hikayeleri çoktan bitiyodu.Luffy'i bizzat Rayleigh eğitti başka hangi novada böyle torpil var acaba ? Küçümsediğiniz Bege yeni dünyaya giriş yapmış orda tutunmuş bir adam.Sanji gibi 3. sıradan gelen bir tayfa üyesine hayatta yenilmez.Aynı klasmanda olmayan karakterleri karşılaştırıp üstüne haklıymış gibi savunmayın lütfen
 
@Tyr

Dof'un da k.hakisi kötü hatta k.hakisi olup olmadığı bile bilinmiyor sanırım. Zoro'nun k.hakisi Sanji'den de kötü.

Law orada arkadan dalıyor, bizimkiler Law'un meyvesini bilmiyor. Chopper: bu şey mavi bir zara benziyor...

Sanji'yi çek oradan yerine Zoro koy değişmez sonuç. Eğer meyvesini bilmiyor olsa Dof'u koysan gene değişmez. Ama bu onları ezik yapmaz.

Smoker meyvesini biliyor ve kapistilar. Law kisa sürede alamadi kalbini. Onun yerine Sanji'yi koy daha uzun sürebilir, belki de hic alamayabilir kalbini. Keserek yener. Bence de Law yener ama Sanji de şırınga ile kan çeker. Vergo'nun tekmesi Law'u gomuyor demirlere. O sahnede Sanji'yi düşün? O da gomebilir demirlere ama dikkat, dj ile gomer.

Bu adamda okama kenpo olma olasiligi % 99.9. Coplere bile dj yapiyor. Ama dikkat koka da görmedik daha, Kanjuro, Bellamy bile yapiyor. Luffy'i salt g2 ile, koka yapamayan bir sekilde degerlendirmeye benziyor bu.

Koka ile kombin sekilde müthiş okama kenpo teknikleri yaptığını düşün bir de? Law'u oradan oraya gomer tekmeleriyle. Yenilir belki ama kan da alır.

Ayrıca k.haki bir radar değil. 7/24 açık değil. Sarayda Luffy diyor ki hey Zoro-Sanji siz de vahşi hayvan gibi bir aura seziyor musunuz? Zoro ve Sanji: "sen söyleyince farkettik". Halbuki k.haki 7/24 açık olsa Luffy'nin onlara söylemesine gerek kalmazdı. Sanji'nin k.hakisinin Law saldırdığı sirada açık olup olmadığı meçhul. Açık olsa dahi sezememesi yani k.hakisinin kötü olması başka sey totalde ezik olmak başka şey.

Dof'a yenildi de adamin ipler gözükmüyor, k.haki lazım. Sanji'nin k.hakisi yetmedi, sezemedi kukla oldu. Ne oliyi la dedi. Zoro'nun k.hakisi daha kötü hadi al burdan yak? O da kukla olurdu buyuk ihtimal. Ama ezik falan degil. Avantaj-dezavantaj durumları var seride. Bazen çok ters bir adam gelir kolayca yenilirsin.

Vergo'da bacağı çatladı ama vücudu hasarliydi 1. Ikincisi adam gene de devam etti zatem dovuse. Bu adam iki net darbe vururken hic net darbe yemedi. Bacagi catladiginda tekmeyi karsiliyordu. Bu adamda okama kenpoyu ve kokayi görmedik bunu aklında bulundur. Adam dj ile bile duvara mihliyor Vergo-yu. Gene djli tekmeleri dof övüyor. Koka kombinli okama kenpo tekniklerini ufaktan hayal et. Cidden çok fena cikacak bu adam, Vergo falan hikaye bekle gör.

Şu hali dahi güçlü bir koramiral, kokali, okama kenpolu hali koramiral üstü olacak bariz şekilde.
 
Sanji yenemezse sadece Kid'i yenemez.Diğer süpernovaları harcar bence.
K.haki konusuna bence hiç girmeyin elde hiç bir veri yok bir bakıyorsun tüm adayı hissediyorlar bir bakıyorsun dibindeki adamı hissedemiyorlar.
 
@Smoker ve @Marco yukarıda yazmış.. Ope ope no mi ve Doflamingo diye. Bir yerde haklılar. Ancak şöyle de bir şey var ki Doflamingo dediğimiz adamın serideki yeri nedir bunu unutmamak gerek. Keza Law da öyle. Seriyi bilen adamlar olarak tekrar tekrar yazmaya gerek yok Mingo ve Law'ın ne ifade ettiğini. Bu iki adamla Capone gibi sıradan süpernovalar bir tutulmamalı. Elbet çıkar Bege'nin 1-2 numarası daha. Ne kadar süpernovaların alt sıralarında da olsa o da bir süpernova. Ama bu adamdan Sanji'yi yenecek kadar güç beklemek biraz abartı bana göre. Yani Sanji tayfanın 3. adamı olarak süpernovaların dibindeki bir elemandan çok daha güçlü.

Ne desek boş gerçi. Sanji'yi bir göstermedi ki mangaka!
 
Yahu bizim tayfayı kuma dağıttı da eğitim alıp girdiler NW'ye yoksa hikayeleri çoktan bitiyodu.Luffy'i bizzat Rayleigh eğitti başka hangi novada böyle torpil var acaba ? Küçümsediğiniz Bege yeni dünyaya giriş yapmış orda tutunmuş bir adam.Sanji gibi 3. sıradan gelen bir tayfa üyesine hayatta yenilmez.Aynı klasmanda olmayan karakterleri karşılaştırıp üstüne haklıymış gibi savunmayın lütfen
Teach'in torpili kimsede yok k.b. En azından bizimkiler gelişebilmek için 2 yıllarını feda ediyorlar. Ki diğer Supernovaların yaşları bizimkilerden büyük onlarında o yaşta bu gibi şeyleri olup olmadığını bilemezsin. ( Yine de torpil olayı saçma geliyor bana.)
 
1 yılı aşkın sürede 5 sayfa anca Sanji gördük o 5 sayfa içinde Sanjinin Pokems ve ya diğer Bigmom korsanlarını yenişini sığdıcak değil ya zamanı gelsin yener.

Görende sanki her bölüm Sanji var da yenememiş dicek.
Sanji şuan newkenposuz Jinbei ile denk çizildi tam gücünü bilmem ama rahat üstün bu adamlardan.
Sanji nerde jinbei ile denk cizildik, ustelik newkenposuz ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık