Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu diyorum da tamamen eşitlenmiş bir durum var. Her karşı karşıya geldiklerinde Dof ile Luffy birbirlerinin durumuna açıklık getiriyorlar. Yahu dezavantaj , handikap durumu oldu mu belirtiliyor bu. Robin , Kyros'un dezavantaj durumunu direk belirtti. Böyle bir durum olsa Oda'nın belirteceğini söylüyorum.

Yani Dof'u ne kadar dinamik bekliyorsan Luffy'de bir o kadar dinamik girecekti dövüşüne.

Bu arada o on dakikalık duraksamanın sadece Luffy'e değilde Dof'a da etki ettiğini unutmayın. Adam kendini onarabiliyor o arada. Zaten kalkar kalkmaz direk onarmaya başlıyorda.
Maalesef ben öyle düşünmüyorum işte.
Dof g4 kadar Luffyden daha çok yıpranmıştır doğal olarak 0 km daha çok iş yapacak.
lakin salla gitsin reisim cimbomuza bak fb daha iyi bi gruba düştü o daha değerli şu tartıştığımızdan :D
 
Bizim eski amiral üçlüsü sorudur tekkaidir falan kullanıyor muydu ? Ona göre birşeyler türeticemde .
Aokiji soruya benzer şekilde yerinden fırlamıştı. Kizaru zaten meyvesi op. Sakazukinin soruyu kullandığını hatırlamıyorum. Ama korlar bile çoğunlukla biliyorlar bunlar da bilir bence.
Haki savunmaları daha üst düzey zaten tekkaiden.
 
Görmedik kullandıklarını ama kullanabiliyorlardır. İhtiyaç duymadılar heralde, über meyveler olunca.
Aokiji soruya benzer şekilde yerinden fırlamıştı. Kizaru zaten meyvesi op. Sakazukinin soruyu kullandığını hatırlamıyorum. Ama korlar bile çoğunlukla biliyorlar bunlar da bilir bence.
Biliyorum forum halkı olarak pek sevmiyoruz bizim sümüklü cobyi fakat ben bu veletde ışık görüyorum şimdiye kadar görmediğimiz tip bir amiral olabilir . Luffy ile hiç karşılaştırmayın lütfen . Ben onun denizcilere yeni bir soluk getireceğini düşünüyorum . Mangada emin değilim ama animede 69 bölümdü sanırım Garpın bunları yanına aldığı zaman . Orda hem normal çalışma hem de kılıç çalıştıklarını gördüm . Üstüne soru yapabildiği gördük el adası filminde gerçi filmdi o ama siz öyle düşünün . Bu velete haki ve iyi bir meyve verirseniz şimdiye kadar olan en iyi amiral olma potansiyeline sahip gibi geliyor . Tabi bu bir düşüncedir artı eksi ekleyebilir şurada şu yanlış şununla şunun yerini değiştirebilirsin gibi öneriler sunabilirsiniz :)

Bazı koramiralleri kullanırken gördüük ee amirallerde zamanında bu yoıllardan geçtilerse niye olmasın.
vardır da lakin şöyle Akainuyu gözz önüne getirip 'soru' dediğini hayal edelim. :D
Haha gerçekten güzel olurdu genel olarak sevilmez akainu fakat adaleti mutlaktır diyebilirim :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Law, gamma yapmış, Dof yerde Law yapa yapa counter shock yapıyor. Zekasıyla meşhur karakter bile mallasiyor. Orada kılıcı alıp çok rahat bolebilirdi. Veya bölmeyi gec kılıcı durek kafasına saplayarak da oldurebilirdi.

Normal sartlar altında düşünürsek Law bu fırsatı kacirmazdi. Dof k.haki fakiri bir adam Luffy'bin hıza ayak uyduramiyor. Luffy hazırlıksız yakaladığı bir anda Law değişim yaparak bolevilur pekala. Veya gene gamma ile yere yigip bu sefer aptallık yapmayıp bolebilir. Luffy ve Law çok rahat alır Dof'u.

Luffy g4 handikapini bilmiyor mu sanki? Direk g4 acmaz. Açma sebebi kafesin daralmasiydi iyice. Law değişim ile ona g3 vurma fırsatı yaratir zaten. Gene Law, Lufy dabr alacağı sırada değişim ile kurtarır Luffy'i. Law darbe alacağı sıra Luffy onu kurtarır. Hatırlayın Kyros' u kaşla göz arasında nasıl kurtariyor. Ben Luffy'nin g4'e ihtiyaç duyacağını sanmam. Law bitirir bu isi.

Özetle rahat alirlar bu vsyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık