Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MDL_Roronoa

Seriyi uzatmak çok kolay, koy bir ada, koy bir ağlak prenses, koy bir ezilen halk= 100 bölüm/2 sene
 
Çok önceleri büyük savaş diye teori yaptiydim. İki yonko birden düşüyordu. Mom ve Kaido. Ve Kaido yüzyılın en büyük savaşından bahsetti. Teoriyi güncelleyeyim dedim bunda iki yonko düşer mi bilmem ama Kaido banko düşecek. Mom da belki yaralardan ölür.

Malum Caribou'yu Drake götürdü ve Caribou ilginç bir şey biliyor.

Kaido savaşı başlatmak için gün sayarken, Caribou sümsüğünden Shirahoshi'yi öğrenir. Yüzyılın savaşını çıkaracak adam için bu antik silah bulunmaz bir nimettir. Plana bunu da dahil etmek ister. BAA'ya doğru yellenir. Ama bir sıkıntı var, orası Mom'ın bölgesi.

Kaido'ya sen hayırdır gardaş diyecektir. Mangakanın Mom, Kid, Apoo ve Hawkins'i aynı sayfada çizdiği gerçeği var. O sayfanın altında Law, Luffy ve Dof vardı ve bunların savaşını izledik. Üsttekilerin de gerçekleşeceğinden hala şüphem yok. Shanks hedefi mangakanın okuyucuyu yemlemesidir bana göre. Ama bu savaşı bağımsız yürütmeyecekler, Kid ittifakı Kaido ile müttefik olmuşlardır. Kaido ile birlikte onlar da BAA'ya yol alırlar.

Luffy, Kaido'nun hedefini öğrenir. Elbetteki Shirahoshi'yi korumak isteyecektir. O da BAA'ya yol alır Law ile birlikte. Mom ve Luffy adayı korumak için aynı safta savaşacaklardır. Anlaşmalı bir ittifak olmasa bile.

Drake'in de saf değiştireceğini düşünüyorum. Bir tarafta Mom crew+Mugiwara crew+Hearts crew+Drake(tayfası olur mu bilmem)+Jinbei.

Diğer tarafta Kaido crew+Kid crew+On air crew+ Hawkins crew.

Savaşı Luffy tarafı kazanır. Kaido ve bazı novalar ölür. Ada yangın yeri olmuştur. Madam Shirley'in ada yanarken Luffy'i görmesi de bundandır. Öyle bir savaşta ortalık cayır cayır yanar.

Ula yazdım da hiç OP'a göre değil bu. Muhtemelen Kaido, Wano'ya çökmeye çalışıyordur bizimkiler de oraya gider, orada ağlak bir karı vardır muhakkak onunla muhattap olurlar ve tabii Kinemon da oralı. Luffy der ki size yardım edeceğük, Kaido'nun kıçını tekmeleyeceğim 111!!1!!! :(
 
Bölüm konusunda konuşulmuş ama buraya yazayım.Bence Marine Shanks'ı da yenerdi.Ancak 1-2 amiral-Shichi götürürdü Shanks yanında.Akainu korkmanın aksine şaşırdı Shanks gelince.Fakat Shanks Akainu'nun en güçlü saldırısını da durdurabilirdi.Başka konuya atlayayım hemen.Bence Sengoku Garp'ı tutmasa Garp haşat ederdi Akainu'yu bence.Kalbi tekleyen yaşlı ve hasta WB'yi gördük.Garp;'ta Roger ile savaşmış bi adam ve hastalıklı bi adam değil.Benmi fikrim Garp'ın yaşlı olmasına rağmen Akainu'yu pörtleteceği yönünde.Gernç Garp vs Akainu zaten galip kesin.
 
Seride 139 yaşında kadın var doktor kureha o yüzden Garp Sengoku galan hala güçlülerdir. Eskisi kadar olmasada güçten çok düşmemişlerdir.
Wb hastaydı adamı hemşirelerle serumlarla tanıttı fark var arada. Rayleigh'te 20 yılın hantallığı var ama ölümüne dövüşte Kizaru'yu ıkına ıkana olsada alabilir bence.
 
Kaido direk dünya hükümetine saldırır .:) Daha öncede saldırmıştır muhakkak ölmemiş herif.Bu sefer içindekilerle beraber Dünyayı yoketmeyi planlıyor gibi :D Tabi bunu görene kadar 5-6 yıl geçer.Kaido Wg'yi hasat eder ölür.Wg'nin zayıfladığını gören Dragon savaş başlatir bu seferde hükümet pert.Arada Luffy'nin macerası devam eder filan Karasakalla savaş halindedir.Dragon Bb,Kaido kaosa sürükleyecek Dünyayı.
 
Kaido ölüp amacına ulaşacak.
Shanks'a birşey olmayacak.
BB korsankralı olacak.
Luffy D. İradesi mirasını sırtlayacak Kutsal ejderlerin sonunu getirecek.
Dragon antik silah çıkacak , kutsal ejderlerle ilgili bir sırrı doğum lekesi ile sırtında taşıyacak.
Denizciler Edo dönemiyle hem yükselip hemde yıkılacak.
Gözbandı olan adam D. Çıkacak ve Luffynin en büyük düşmanı olacak.

Kehanet mode off.
Bence göz bandı olan adam ve son düşman Teach olacak. Shanks ile olan kapışmalarında Shanks tahtalı köyü boylarken Teach'e güzel bir hatıra bırakıp gidecek. Aralarındaki göz yarası muhabbetinin sürekli gündeme gelmesi de böyle bir senaryoyu kuvvetlendiriyor bana kalırsa. Shanks gözünün intikamını alacak ve Teach tam anlamıyla bi' Karayip korsanına dönüşecek.

Diğer türlü hem gura gura hem yami yami'li Teach'ten bile güçlü bir rakip abartı kaçacaktır şeklinde düşünüyorum ama Oda seriyi 20 sene daha çizerse de dediğin mümkün olabilir tabi.
 
gear 5th teori ve bence çok tutarlı, mükemmel hazırlanmış

Japonya'nın "2ch" adlı sitesinde 2009'da One Piece kategorisine bir yorum geldi.
1-Hasır Şapkalılar dağılıcak sonra tekrar Sabaody'de buluşacaklar.
2-Ace ile Beyazsakal ölecek.
3- 2 Amiral kapışacak yenilen ayrılacak (Akainu vs Aokiji)
4-Hasır Şapka'lılar Yeni Dünya'ya gidip Doflamingo ile kapışacaklar.

Bu adamın son açıkladıklarına göre ,
1-Hasır Şapka'lılar Dünya'daki en büyük GRUP olacaklar (İttifaklar , bölükler falan filan.).
2-Karasakal Denizci'leri yenecek.
3- Bir Yonkou ölecek.
4- KARASAKAL KORSANLAR KRALI OLACAK.AMA....

Tahmin yapmışlar :D
Bir tek şu 1. teoriye bir şey diyeceğim :) Bence de öyle olacak Usopp'un yalanlarının gerçeğe dönüşeceğine veya gerçek olduğunun ortaya çıkacağına inanıyorum ve hatırlayın Usopp'un en klasik yalanı emrinde bilmem ne kadar adam olduğuyla ilgili olandı. Ve Usopp tümen komutanı olunca bu yalan gerçeğe dönüşecek. Usopp'un yalanları ile ilgili böyle geniş çaplı bi teori vardır belki yoksa da yapılsa iyi olurdu, hepsi gerçekleşecek ben öyle inanıyorum.
 
Kaido ölüp amacına ulaşacak.
Shanks'a birşey olmayacak.
BB korsankralı olacak.
Luffy D. İradesi mirasını sırtlayacak Kutsal ejderlerin sonunu getirecek.
Dragon antik silah çıkacak , kutsal ejderlerle ilgili bir sırrı doğum lekesi ile sırtında taşıyacak.
Denizciler Edo dönemiyle hem yükselip hemde yıkılacak.
Gözbandı olan adam D. Çıkacak ve Luffynin en büyük düşmanı olacak.

Kehanet mode off.
Göz bandı olan adam kim ?

@Phoenix

Güzel yazmışsın.:) Ama pek ihtimal yok gibi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık