Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haha :) Herkes anlamaz bunu farklı bir örnek verseydin. Ayrıca biri efsane biri efsanecik Jardel ise hatırlayanı tek tük olan bir adam. Tam örneğini vermişsin işte. Hedefine ulaşmasına saygı duymakla beraber kullandığı yöntemlerle en tepede duramaz ki zaten duramayacak. Bizim oğlan pataklayınca kendine gelir ve iyi bir adam olup son savaşta iş yapar.
 

kör topal

Beyler ileride Teach Gura Gatling, Luffy king kong gatling yaparsa hangisi daha ağır basar? Bence gura gatling daha güçlü. (yani sadece tahmin edin olucak diye bir şey yok.)
 
İşte abi bug meyve ve en güçlü paramecia ünvanını sonuna kadar hak ediyor , serzenişim üstteki mesajlarda gura gurayı kötüleyenlere :D
Çok güçlü yetenek ama her yerde işe yaramaz. Alabasta gibi devasa adalar var. Gura guranın sınırını bilmiyoruz ama o kadar büyük adayı kapsayabileceğini düşünmüyorum. Genede isminin hakkını veriyor ona lafım yok :D
 

Cedric

Gura Gura no mi'nin seride yakışacağı adam heralde WB'den sonra niyeyse Garp'a yakıştırasım var. Hakisiyle dağ taş bırakmıyorsa gura gura ile dünyayı yok ederdi heralde. Şimdi bir düşününce. :D BB'de de sırıtmıyor tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık