Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy-Zoro eşit diyenleri cidden anlamıyorum.Ortada fol yok yumurta yok kalkmış eşit diyorlar.Eğer bişey öne sürüyorsan aksi yöndeki ifadeleride çürüteceksin :/ Mesela Carpe onlar eşit değil diyor mangadan bi sayfayı gösteriyor,Alpamis eşit değil diyor gidiyor Zoro'nun Pica'ya dediği şeyleri örnek veriyor.Sen ne diyosun Luffy Zoro eşit demekten başka?He he haki konusu derinleşince ikisi eşit olur. :(
Çünkü onun hakisi ve 3 kılıcı var.800'e yakın bölüm olan seride kaptanından güçlü olan tek karakter.Kaptanı anakarakter olmasının hiç bir önemi yok.Onu hep başkaları övüyor.Kendi sölediklerinin önemi yok.Yaptıkları yeter.Güçlü sayılabilecek kimseyle dövüşmedi çizik bile almadı 300 bölümdür.Amiral bile tırstı.İşte bu yüzden Zoro > Kaido pardon Luffy.
 
Hep öyle olsa aslında sevebilirim veledi. Sinirli olduğu zaman mantıklı kararlar veriyor. Usopp'u kovması gibi. :(
Yapma ama adam k.haki açtı kendini aştı.Sınıf atladı benim gözümde.Usopp'ta potansiyel var ama yürek yok.O da olur zamanla.

Ama Luffy'nin o hali hiç iyi değildi.Ben o sahnelere kadar Luffy fanı denebilecek düzeyde severdim Luffy'i ama oralardan sonra Luffy'e karşı objektif hale geldim.Ne olursa olsun Luffy arkadaşına o lafı edebilecek biri değildi, olmamalıydı yazık.

Yoo, biz başka gemiyle devam edecez yola dedi sadece. Usopp da ben başka gemiyle yola devam etmem diyip tayfayı sattı. Arada fark var sanki. :S
Luffy dedi ki "eğer yönetme şeklimi beğenmiyorsan pılını pırtını topla bak kapı...." derken Sanji-kun ağzına yapıştırdı.Yani ilk Luffy kovdu Usopp'u.Sonra Usopp gurur yaptı.
 

JamesLogan

Yapma ama adam k.haki açtı kendini aştı.Sınıf atladı benim gözümde.Usopp'ta potansiyel var ama yürek yok.O da olur zamanla.
Ama şimdi burada duracaksın. Coby'de k.haki açtı ama çocuğu yerden yere vuruyorsun. Nerede adalet ? Hem onda yürekte var. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık