Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye mi yaşıyor? Vs sonuna kadar gitmediği için olmasın? İki amiral kapışıyor 10 gün de sürse kazanan çıkıyor. Istese öldürürdü Akainu. Ray ise 10 dk'da ter dökmeye başlayan adam. Sonuna kadar savaşsalardı eğer Ray simdi Rogerlan öteki tarafta takılıyor olurdu. Herkesin malumu bu.
 
Burada geçiştiren sensin. Hala cevap verebilmiş değilsin, alaya alıp duruyorsun. Kizaru bir havadayken bir de zoroyu yakalamaya giderken darbe alıyor, adamın ne sabaody de ne savaşta ne de filmde aldığı başka darbe yok. Luffy ise G4te iken dostan tekme yiyor. Bir hasar almamasına rağmen tekme yiyor. O tekmeyi Kizaru vursa diğer adaya uçururdu Luffyi. Sonrasında Dof bu tekme öncesinde Luffynin yumruğundan kaçabiyor. Dof G4 Luffyden kaçabiliyorsa Kizarunun darbe yiyeceğini düsünmek Luffy fanlığı olur kusura bakma. Son olarak Kizaru Xuan Feng değil havada uçamaz. Ne olur ne olmaz diye tekrar yazayim dedim.
Basitçe çıkarım yapıyoruz. Rayleigh Kizaru'nun ataklarını karşılayabiliyor. Bu onun hızına ayak uydurabildiği anlamına gelir. Yani ona darbe vuracak kadar hızlı Rayleigh. G4 Luffy ise Dof gibi birinin farketmeden yüzüne ayak yiyebilecek kadar hızlı olduğunu gösteriyor bize.

Bu arada havada uçsun uçmasın. Senin kaçırdığın nokta. Bir vs'de her an her şey gerçekleşebilir. Hele ki g4 Luffy havada uçabiliyorsa havada darbe atacağı anlamına da gelir. Bu yüzden Marco'dan çok daha hızlı olduğunu düşündüğüm Luffy Kizaru'ya her türlü darbe vurur.

Bu arada ışık hızında diye övüp yücelttiğiniz adam havada bile olsa darbe alıyorsa bu sandığınız şekilde bir şeylerin işlemediği anlamına gelir.
 
Sen çok DBZ izlemişsin anlaşılan. :( Çekirdeğe lazer atmalar falan.:(


Evlatlarını geride bıraktığında da batıramadı. WBnin en öfkeli hali MFHQyu bile tamamen yıkamadı. O kadar öfkeyke vurdu halbuki. :(
Arkada bırakması bir şeyi değiştirmez ki sonuçta o kadar şiddetli bir vuruş yaparsa arkada kalanlarda nasibini alırdı bu vuruştan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık