Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiraller arası fark var über olmasa da var amirallerin içinde en güçlüsüde Akainu çünkü Oda böyle olmasını istemiş. Aokiji'yi ölümün eşiğine getirttirmiş. Wb kalanları vs O yaptırtmış. Serinin ana karakterinin abisini aldırtmış. Sonrada filo amirali demiş ve Gorosei'ye gider yaptırmış. Hala da Akainu'nun en güçlü olduğu kabul edilmiyor. Bence yeşil boğadan da güçlüdür. Bir anket açsan Akainu ile teker teker amiralleri vs attırsan çoğunluk hep Akainu der tartışmaya gerek yok en güçlü amirali. eski üçlü+ yeni 2 kişi dahil en güçlü Akainu bu net bana göre.
Bence de Akainu en güçlü amiral ama Luffy Kizaru'yla top gibi oynayıp Akainu'ya dokunmayacak kadar da aralarında fark yok diyorum.
 
Akainu'ya karşı fiziksel güçten önce haki lazım bana kalırsa. Kizaru'ya vurduğunda bir zarar görmezsin fakat Akainu'ya vurduğunda yanma ihtimalin var.OP evreninde magma çok güçlü. Hakin yetersiz ise elin de yanar kolun da.

Kizaru'nun karakteri o yahu. Dof gibi işte,Dof dayak yerken bile gülen bir tip. Hadi yine Kizaru farklı diyelim.Ben de derim ki Kizaru ciddileştiğinde Akainu seviyesine çıkıyor. :/
 
Kİzaru istediği kadar ciddileşsin Akainuyu yenemez , 3 amiral meyvesi içinde en Zayıf kalanı kizaruda , ışınlarla Akainuya ciddi zarar felan veremez.ciddi saldırı yapmak için enerji biriktirmek zorunda olan Kizaru magma gibi bir Gücün karşısında pekte kayda değer değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık