Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 796 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar rahat ki iyiki filo amirali değilim diye Sakazuki ile dalga geçiyor. :S
Doğrudur hiç aklımda kalmamış o sahneler. Sengoku aklımda ciddi bir karakter olarak kaldığı için sızan spoiler fotoğrafında içine Garp girmiş gibi hissettim. :ehe:

Edit: Bu bölümün spoilerında geçen bir sahneden bahsetmişsin. Ben de neden hatırlayamadım diyordum. :oleyo:

Garp gözükecekse Bogard'ı da görmek isterim. Sevmiştim ben o karakteri.
 
Son düzenleme:

fatih

Merhaba arkadaslar kotu haber vermek istemem ama galiba haftaya OBON dolayisiyla ara varmis
 

bhdr

Bence de Luffy 500'ü geçer.

Bence verilen ödül yalnızca yaptığı büyük suçlara binaen verilmiyor. Aynı zamanda ne kadar zor yakalanabilir olduğu ve ne kadar güçlü olduğuna da bakılarak buna karar veriliyor.

O yüzden 300m'dan sonra o kadar çok iş yapmasına rağmen ödülü yalnızca 100m arttı. Daha büyük bir ödül için fazla güçsüzdü.
Şimdi daha büyük bir artış olabilir.
 
@Chrollo Lucilfer

O Bogard Marineford'ta neden yoktu ? Bir bilgin var mı ? Ben de severim onu.
Zamanında aynı şeyi merak edip araştırmıştım. Güncel olarak Bogard'ı en son Water 7'da Garp'ın yanında görmüştük sanırım. Daha sonra Strong World filmi için çıkarılan Chapter 0'da Bogard'ın 20 küsür yıl önce bile Garp'ın yanında olduğunu görmüştük. Bu Strong World özel sayısı bazı yerlerde 565.5 olarak da geçiyor. Yani bu özel sayı Marineford arc devam ederken çıkarılmış. Buradan mangakanın Bogard'ı unutmadığı anlaşılıyor. Neden Marineford'da olmadığını hakkında ise bir şey bilmiyorum. Elimdeki bilgiler bunlar.
 
Son düzenleme:

Unknown

Bu bölüm Shanks gözükmeli sonda veya yeni Shici yada amiral daha aşağısı kurtarmaz. Bölümler katlaranarak geliyor çünkü son 3 bölümdür.
 
Zamanında aynı şeyi merak edip araştırmıştım. Güncel olarak Bogard'ı en son Water 7'da Garp'ın yanında görmüştük sanırım. Daha sonra Strong World filmi için çıkarılan Chaper 0'da Bogard'ın 20 küsür yıl önce bile Garp'ın yanında olduğunu görmüştük. Bu Strong World özel sayısı bazı yerlerde 565.5 olarak da geçiyor. Yani bu özel sayı Marineford arc devam ederken çıkarılmış. Buradan mangakanın Bogard'ı unutmadığı anlaşılıyor. Neden Marineford'da olmadığını hakkında ise bir şey bilmiyorum. Elimdeki bilgiler bunlar.
Teşekkür ederim bilgi için.Oda Bogard'ı unutmaması iyi olmuş ve de unutmamasına rağmen kullanmamış.Enteresan.Belki bir planı vadır da ileride kullanılır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık