Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido o..:D Önündekiler de Kid ve saz arkadaşlarını temsil ediyor.
Bence Luffyleri tasvir ediyor :D neyse. İttifaka şöyle bir bakacak. İşim var gençler kusura bakmayın deyip gidecek.

Sanjilerin bulunduğu ada canlı gibi göründü bana. Usopp'un bulunduğu ada etçildi belki ona benzer bişey olabilir. İsmi de Zou=fil, su falan püskürtüyor ve zemin de deri gibi.
 
Soldaki Luffy G4, Sağdaki kılıçlı da Law :D
O elemanlar Slayer. Kılıç kullanan çok güçlü ve tecrübeli biri diğer eleman da GOW oynayanlar bilir bir aparat takar ve onlarla savaşır ve sadece 2 kişi değiller ve eğer Kaido oni çıkarsa bunlar onu öldüremez.


Bir uvzusunu kaybetse dahi anında geri geliyor. Bunu yapmasını sağlayan bir tılsım var ama Kaido'nun üzerinde görmedim öyle birşey belki bileklikleri tılsımlıdır:confused: Yani o tılsım bozulmadığı sürece isterse 1 milyon km den atlasın birşey olmaz ya da 2 gezegen arasında kalsın . Yine aynı ;)
 
Son düzenleme:
Wb mfye One Piece gerçekten var dedi.Benim anladığım bu adamda raftele ulaşmış ve hazineye dokunmamış.

Zaten Oda'da 2 Kral diyerek belirtmiş ;)
 
Wb mfye One Piece gerçekten var dedi.Benim anladığım bu adamda raftele ulaşmış ve hazineye dokunmamış.

Zaten Oda'da 2 Kral diyerek belirtmiş ;)
Roger'ın kendisi sana Raftel'e giden yolu söyleyeyim mi diyor. WB'de böyle şeyler umurumda değil diyor. Anlayacağın oraya ulaşmadı WB. Bu arada Roger'ın korsanlarda ki tek rakini WB idi. Yani en azından muhattabı olan adam. O yüzden yan yana çizildiler bence.
 
Tortuga çevirisine göre Kaido için karada havada suda yüruyen uçan yüzen tüm canlılar arasında en güçlü yaratık olarak bilinir deniyor. Law zaten Kaido için en güçlü yaratık demişti ve lakabının canavarlar kralı olduğu açıklanmıştı. WB mi Kaido mu tartışması dönmüş ancak farklı ünvanlara sahip olmalarına karşın Kaidonun ünvanı WBninkini de kapsıyor ve tanımda yaşayan en güçlü geçmediği için demek ki Wb sağlıklıyken de bu adam bu ünvana sahipmiş. Bu açıdan Kaido > All demiş mangaka. Adam tek başına Yonkoya Marineye dalmış aldığı yenilgileri de öyle almış. Şimdi ise tayfasıyla dünyayı sıradanlıktan kurtamak için savaş başlatacak. Bambina sıkıldığı için dağ sektiriyordu bu da savaş başlatacak işte. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık