Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruma cevap vermemissin ama, Amiraller zaten Yonkoularla savaşabilir ama hiçbiri alamaz bir Yonkou 'yu . Amiral üstü güçler çıkacak seride onlar Yonkou gücünde olabilir. Misal Dragon, Goroseiler gibi , Hükümetin en üst düzey savaşçıları herkimse artık. Tüm Filo amirallerinin başı olan Kong 'un mevkisi anca bir Yonkou'ya denktir. Adam yeni dünya da tek geziyor ne de olsa kimse öldüremez diyerekten. Bunlar dan 3 tane var ve zirvedeler. Amiral üstü adamlar çıkacak seride. Luffy bile 1 arc sonra amiralle eşit güce ulaşır :) Ama kişisel görüşündür saygı duyarım,bence olay bu .
Yok demek istediğim seninkilere benzer . Yonkoular güçlü , denizcilerin cok daha güçlüleri var . :p Sadece amiralleri ezenlere azıcık tuhaf bakıyorum o kadar . Hani nasıl desem amiraller olduğu yerde duruyor diğerleri uçuyor gibi düşenenler var . 2 sayı önce idi galiba bizim akainu atar gider yapıyordu goroseilere :D
 
Kaido bana nedense tek başına bir Yonkou gibi gözüktü.Tamam ordusu falan var ama bu adamın bir Ben Beckman'ı,Rayleigh'i ya da Zorosu gibi bir sağ kola sahip olduğunu düşünmüyorum.En güçlü adamı Drake ya da Drake'ten biraz daha güçlü başka bir adamdır.
 
One Piece evreninde A karakterinin B karakterinden güçlü olması, her karşılaşmalarında A karakterinin kazanacağı anlamına gelmiyor. Buna defalarca şahit olduğumuz halde neden A>B muhabbeti yapılıyor anlamıyorum.

Doflamingo, Luffy'den de Law'dan da daha güçlüydü. Ama sonunda kaybetti.
Crocodile, Luffy'den çok daha güçlüydü. İki defa Luffy'i yendi, üçüncü de kaybetti.
Rob Lucci, Luffy'den ortalama olarak daha iyiydi. Luffy "iman power mode : on" açtı kazandı.
Whitebeard, Akainu'ya tek atacak güçte bir adamdı. Ama Akainu, İhtiyar'ın beyninin yarısını ve böğrünü yaktı, ölmüşten beter etti.

Neyse, Shanks>Tüm Karakterler.
Verdiğin örneklerin hepsi ana karakterle alakalı.Wb Akainuya tek atacak güçte bir adam falanda değildi.
 
Roger'ı katmayın işin içine rebecca lufy'e ne diyo dof'u yenicekmisin ben korsanlar kralı olucam merak etme korsanlar kralı ne anlamda söledini söleyim en güclüsü en zengini en özgürü en ünlüsü en efsanesi bu çıkarımları yapın kaido kaç sene oldu roger öleli o kadar iyi olsa korsanlar kralı olurdu buna wbde dahil ve wbnin gücünü bilmeyen yoktur.
 
Gördüğü her adama daldığını nereden biliyon madem Shanks nasıl durdurmuş bu herifi.
Kaido yenilmez gibi dolaşıp ölümü arıyor çok pervahsız bir adam.Birinin güçlü olması illahiki kavgada yada savaşta yenecegi anlamınamı geliyor onun için mi tarih boyunca durmadan ülkeler veya kişiler karsısındakini yenmek için taktik geliştiriyor.Savaşın sadece kaba kuvvetle gerçekleştigi nerede görülmüş taktik olmazsa direk bodoslama dalınırsa ne kadar güçlü olunursa olunsun yenilme ihtimali herzaman var.Bu adam düşüncesizce shanksa saldırsa tuzaklara yakalanma veya pusuya düşme gibi ihtimalleride var
 
Gördüğü her adama daldığını nereden biliyon madem Shanks nasıl durdurmuş bu herifi.
Anla işte yahu. :/ Yoksa daha bu bölümde bile birkaç kişiyi görmezden geldi biliyoruz yani onu. Demek istediğim bu adam kavgadan zerre çekinmeyen ve hatta zevk alan birisi gibi duruyor. Zamanında Luffy gibi çapına bakmadan herkese posta koyan bir tip algısı yarattı bende. Tutup da birisinden kaçmaz yani.

Ha bu arada millet iyice uçmuş. Roger falan herkesi yedirdiniz Kaido'ya iki dakikada.:(
 
Denizciler harbiden çok güçsüz. Dof hiç korkmadan 2 Amiral'e kafa tuttu ama Kaido'nun adından bile korkuyor. Yonkou-Amiral seviyesi düşündüğümden fazla çıktı. Yonkoular "gelin birleşip şu dünya hükümetini yerle bir edelim deseler 1 gün sürmez, WB nin verdiği zarar belliydi ki o kadar dezavantaja rağmen.

Ayrıca Kaido meyve kullanıcısı o kadar ölmek istiyorsa atsın kendini okyanusa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık