Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof'un Tsuru'dan kaçması,KK olmak için çıkıp dövüşmek yerine sinsi planlara girişmesi falan... Hep kaçak oynamış yani. Kaido ise gördüğü adama dalmış. Doğal yani yenilgi alması.
Gördüğü her adama daldığını nereden biliyon madem Shanks nasıl durdurmuş bu herifi.
 
Ben bu kaidoyu görünce roger falan bana baya noob gözüktü adam da dünyaya tek atacak tip var :/

Gördüğü her adama daldığını nereden biliyon madem Shanks nasıl durdurmuş bu herifi.
Buggy i kandırdğı gibi kandırdı belki ? Seni öldürmenin bi yolunu buldum demiş bile olabilir yani :/
 
Ben bu kaidoyu görünce roger falan bana baya noob gözüktü adam da dünyaya tek atacak tip var :/
Bak şimdi hesap şu WB + Gura Gura [ Hastalık ] = Kaidou :D
Bu adamdan meyve beklemiyorum yoksa açık ara WB'den güçlü olur adam max 50 yaşında [ tip olarak 300 yaşındada olabilir :D ] ve 1 tane yarası var ve ölemiyorum ağa diyor [ O yarayıda Roger açmıştır :) ]

WB dünyayı yokedicek güç deniyor millet çok abartı bence [ yad ODA :D ]
 
Hocam akainuyu ezici üstünlükle yeneceğini nerden biliyoruz ? Bahsettiğimiz adam en güçlü amiral farkında mısınız? Bunu almak için 3 amiralden aşağısı yeterli olmaz demişsiniz ama kusura bakmayında borsalino+akainunun yenemeyeceği canlı mı var dünyada? yani başta da dediğim gibi ve bize söylendiği gibi wb nin en güçlü olduğunu düşünüyorum ben kaido big mam ve shanks arasındaki sıralamayı bilmiyorum tabi. Ama akainunun çok zayıf biri gibi görülmesine anlam veremiyorum bir kere adam çok çok güçlü ve dayanıklı. O deprem meyvesinden ki wbnin son gücüydü en şiddetli vuruşuydu o, kolay kolay kimse kalkamazdı. Yanlış anlamayın kaido akainudan güçlü olabilir ama akainu da kaidodan güçlü olabilir bence güç dengeleri bu şekilde.
Kizaru ve Akaiunu ikilisinin yenemeyeceği kimse yoktur kesinlikle katılıyorum ama Akaiunu'nun dayanıklılığı fazla abartılıyor.Sengoku'nun söylediklerine bakarsak WB'nin dünyayı yok edecek bir güce sahip olduğundan bahsediyor ama Akaiunu'ya yaptığı vuruş Marineford'u yıkacak çapta bir vuruş bile değil yani WB'nin orda tüm gücüyle vurduğunu kesinlikle söyleyemeyiz vursa dünyanın yok olması lazım ve bence Akaiunu o güçte bir iki vuruşa dayanamayacak ise denizciler bu işi bıraksınlar zaten.WB benim anladığım hayatı boyunca hiçbir dövüşte hiçbir yerde tüm gücünü kullanmamış bu nedenle kendisinin yeri ayrıdır benim için güç olarak rakipsizdir.

G4 Luffy üstüne G5'i de ben vereyim şu yaratığı yine alamaz o nasıl bir giriştir öyle yalnız Roger gözümden iyice düştü bu adamında KK olayım gibi bir derdi yok galiba,o zaman bu Roger'ın KK olması bir şey ifade etmiyor,sadece denizcilerin verdiği bir lakap.
 
Kaido ayi tipi zoan yemistir bence. Ölmeye calisan bir yonkou. Op evreninin en korkunc karakteri gibi geldi tanimlamalardan ama bayagi sirin gozuktu gozume ilginc :) luffy buna mi giricek big mom a mi :/ bb en son olacak o kesinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık