Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu deli niye tek başına dolaşıyor onu anlamadım, bu yöndende diğer korsanlara ve yonkou'lara pek benzemiyor. Tam Luffy'nin aradığı adam, denizlerde özgürce takılıyor, yakalansada bir şey işlemiyor nasıl olsa :oleyo:
Ya adam çok tuhaf. Gitmiş o adaya (nasıl çıkmışsa artık) Urugue falan var hiç kimseyi tınlamıyor, birde burdan atlayalım bakalım diye atlıyor. Kalkıp ''başım ağrıyor'' diyor yüzsüz. Wb geberip kurtuldu falan diyor. Zarar görmeyen adam nasıl yeniliyor o da belli değil. Sıkılıp savaşı bırakıyor mu yoksa ''belki bu beni öldürür lan'' diye izin mi veriyor? Ne biçim kafalar yaşıyor anlayamıyorum. Ama çok eğlenceli adam. Hareketleri aklıma geldikçe gülüyorum :D
 

Croco-Boy

795 bölüm yorumu @

- biraz tartısma dönmüştü, issho akainuya posta koydu yada law ve luffyi yakalayacgını söyledi sakazukiye diye... anladıgım kadarıyla, issho law ve luffyi yakalayacagını söylemiş. yinede sansa fazlaca inanan bir adam ve karsıdakide luffy olunca kurtulması dogal. hawkins, marineford savasında defalarca kagıt falı bakmasına ragmen sunu söylemişti, ne kadar bakarsam bakayım, hasırsapkanın hayatta kalma olasılıgı yüzde birin altına düşmüyor diye :D muhtemelen issho kacmalarına izin verip, maynardıda etkisiz kılıcak. bu tarafta daha vukuat yapmaz e.oda gibi duruyor.

- herkes dinleniyor, bizimkiler saraydan ayrılmıslar. en güzel ayrıntı; hakuba psikopatını zincirlemişler :D

- sanji-sama sonunda göründü. linlinin gemisinden kacmıslar. geldikleri ada anladıgım kadarıyla, bitki yogunluklu özel bir ada. ve kaidouya aitmiş gibi görünüyor. ceasar muhtemelen bunu biliyordur, o yüzden adaya cıkmama taraftarıydı ama bizim tayfa dinlemez abi :D

- ortada bir kız var. burnuna bakarsak, choppera sevgili olabilecek bir sey :) kaidonun adamları onun peşinde gibi duruyor. ayrıca bir samurayın peşindeler ama hangisi ?

- kaidonun adamları diyorum ama, muhtemelen müttefikler yani bir tümenin alt kollarıdırlar. içlerindeki en güclüyü brook karsılayıp, sanji mahvetti çünkü. ayrıca yumrugunu boynuza cevirdi. ismine ve verilen unvana bakarsak; ya koc zoanı yedi, yada vucudunu komple boynuzlarla sertleştirebilen bir parameciası var.

- gelelim fasulyenin faydalarına... urougenin yanına gelen kardeşimiz kaidouymus. 10000 metreden intihar ediyor hayvan oglu hayvan :D ve sansa shanksı alacaklarını söyleyen garibanların yanına düşüyor.

- verilen bilgilere bakarsak, kaidou daha önce yenilmiş. ama öldürülemedigi söyleniyor. ya ölümsüz ama bu durumda vucudunda öyle bir yara olmazdı. sanırım tekkai gounun en üst versiyonuna ve inanılmaz güclü bir busoshokuya sahip olmalı. eger bedenide özelse böyle hayvanat olması dogal olur. edward newgate, kaidoyu ölümün dibine getirmiş gibi duruyor. muhtelen o yarada wbye ait. zaten adamın durumuna bakarsak eger, su anki halini yonkolar haric hiç bir korsan bırak yenmeyi dengeleyemez bile.

- defalarca söyledim... yonko demek en güclü 4 korsan demek. garp gibi rogerı dövebilen bir adam... sen shanksı ne sanıyorsun ha... denizde yıldızlar kadar korsan var, ama yeni dünyayı kafalarına göre yöneten o 4 tanesi için, biz tüm denizci karargahı ve shicibukailer toplandık demişti. bu adam wbnin handikaplı halinden daha güclüdür muhtemelen. ve yine anladıgım kadarıyla, wb haric bundan daha güclü bir adamda yok olmalı. buna shanks dahil.

- son olarak kaidou o ittifakı yer. daha önce grubun linline dalarsa kazanma ihtimalleri oldugunu söylemiştim. çünkü ; kidd-law-luffy-hawkins-apoo-killer-zoro-sanji-jinbei bu grup bir yonko as tayfasıyla asık atabilirdi. ama e.oda yön degiştirtti. kiddin itiifakı eger ezilip kaidouya biat etmezse, bizim ittifakla birleşicekler gibi duruyor. çünkü tespit netti; doflamingoyu mu indirmişler ? doflamingo, kaidouyla baglantılı yani hedefleri kaidou olmalı. bu bilgi ve konusma bu ittifakı bence baglar. ama e.oda her zamanki gibi yine kıvırabilir :D

dipnot; novaların hiç biri yonko falan alamaz tek basına. luffyde tek basına bu adamı alamaz. ki bence lawlan, luffyde alamaz. çünkü wb kücümsendi ama handikaplarına ragmen bir amirali 5 dakikada öldürebilecek güce sahipti. ve gördükki kaidoyu bile öldürebilecek güce sahip. kaidouyu dövüsürken görmedik, ama yarı ölü wbyi baz alırsak bu yonkolar harbi harbi unvanlarını hakediyorlar. bu 4 kişiyle hiç bir korsan asık atamaz. artık his deyin bilmiyorum, hep yonkolar dehset cıkacak, mihawk nere yonko nere diyordum. artık eminim. shicbukailer gitsin kumda oynasın. amiraller bu adamlara hiç bir sey yapamaz. bosuna wb ölsün diye adamlar tüm dünyayı toplamamıs dedim kactım :D
İşte tüm attigim yorumlarin derlenmiş toplanmis hali. Şu yorumlarini erken atmaya çalış biraz dostum :)

Kaido nun olmeme sebebini ayni dusunmusuz.
Keza 4 yonkou fikrimiz de ayni. Eline saglik yorum icin
 
Yorumları okudum fakat denizcileri çok ezmişsiniz. Amiraller gerçekten boş karakterler değil. Her nasıl bizim elemanlar kendini geliştiriyorsa diğerleri de yerinde durmuyor. Ayrıca dünya hükümetini bunca yıllarca yıkılmıyorsa,vardır bir sebepler .Artı olarak Kaidouyu, ölmeyen adamı ya WB yaralamıştır , yada denizciler gibi geliyor ve son olarak BB'de güçlü topluyor bir daha gördüğümüzde ne seviyede olur bilemeyiz.
 
Şimdi aklıma geldi de;
Belki de Teach sırf bu hayvanla başedebilmek için Gura Gura no Mi'nin peşine düşmüştür.Sonuçta Wb bu adamla şeytan meyvesiz kapışmamıştır.Belki direk meyvenin saldırısıyla yaralamıştır.
 

Roronoa Zoro

Şimdi aklıma geldi de;
Belki de Teach sırf bu hayvanla başedebilmek için Gura Gura no Mi'nin peşine düşmüştür.Sonuçta Wb bu adamla şeytan meyvesiz kapışmamıştır.Belki direk meyvenin saldırısıyla yaralamıştır.
Bbear Gura Gura no mi'nin peşine düşmedi. Tesadüfen ele geçirdi.
 

Roronoa Zoro

Evet ama. O meyveyi istiyordu. Planlarında o meyveyi almak vardı diye hatırlıyorum.
Planları Luffy'i hükümete vererek Shicibukai olmak ve Impel Down'dan tayfa toplamak. Şansına Ace ile karşılaştı, Ace'i açık idam etmeye karar verdiler. Wbear savaşa geldi, Wbear öldü. Tamamen tesadüf, ha sonuç olarak Oda böyle istedi böyle oldu ama planları arasında yoktu. Sonradan eklemiş olabilir.
 
Kaido'nun her hangi bir şeytan meyvesi yediği bi yerlerde geçiyor muydu?
Yememiş olabilir ölmek istiyorsa eğer denize atlardı, ne gerek var 10 bin metre yukarı çıkmaya.
 
Planları Luffy'i hükümete vererek Shicibukai olmak ve Impel Down'dan tayfa toplamak. Şansına Ace ile karşılaştı, Ace'i açık idam etmeye karar verdiler. Wbear savaşa geldi, Wbear öldü. Tamamen tesadüf, ha sonuç olarak Oda böyle istedi böyle oldu ama planları arasında yoktu. Sonradan eklemiş olabilir.
Peki niye marineforda geldi?Ben gura gura için diye biliyordum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık