Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caylak d. onur

Fujitora amaçlarını gerçekleştirmek için amirallik mevkisini aldım demişti; Amaçlarından biride shichibukai sistemini kökten kaldırmak hatta hükümete tanrımı sanıyor la bunlar kendilerini diye trip atmıştı.. adam kumarını oynadı ve canlı yayını yaptı işler istediği gibi gidiyor. Şimdi sıra Law ve Luffye geldi.. Oda reyiz eğer sanji tarafınıda olaya çekmek isterse bizimkiler gelir, tabi peşlerinde BigMoM :D:D ortalık kızışır bigmom fuji sürtüşür bizimkiler tüyer; fujininde elinden kaçırma bahanesi olur, yoksa bu gidişle sanjilerde başka bahara kalır..

-Bellamy Bartonun tayfaya gider nede olsa yumrukları tokuşturdular onlar arkadaşlar:D böylece ikiside luffy takipcisi olur.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bellamy'nin davet edilmeyeceğini düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi de Luffy'nin sürekli "tomodachi" olarak bahsetmesi. Zayıf bir sav belki ama :(
 
Dragon'un ne kadar profösyönel bir lider olduğunu bilmeyenler var.
E Dragon bu, tabii ki fuji'nin devrimci olduğunu sabo bilmeyecek.

Hem devrimcilerin ağzında bakla ıslanmıyor (bkz:ivankov'un luffy'nin babasını öğrendiği sahne). Şunu bilin ki Dragon bu gevşek arkadaşlara hiç birşey söylemez.
Devrimcilerin 2 numarasının her şeyi ıncığına cıncığına kadar bilmesi lazım.Bilmemesini de nasıl Dragon'un profesyonelliğine bağladın anlamadım.Hadi onu geçtim devrimcilerin neyi saklayamadığını gördün?
 

Caylak d. onur

OP kurtlar vadisine bağladınız yaa helal olsun.. bu kafayı seviyorum:D:D:D

Luffy derin devletten:D babasının yıkmak için devlet büyüttü diyelimde tam vadi olsun:D aklıma şu resim geldi

 

Caylak d. onur

Deniz Kral'ını Luffy'yle beraber yakardı o :D
o zamanlar meyve gücü yokmuş :p:p

- Oda sanji reyizi çok boşladı viola tayfaya gelir gönlünü alır reyizin:D
-Ben bu sayıda ödülleri ve büyük keyif aldığım gazete haberlerinin dünyaya yayılışını bekliyordum ama sonraki sayılara kaldı gibi..
Bu sayıda ödüller açıklanırsa Oda reyiz usoppla nasıl bir makara yapar acaba
 
Ben de Dragon olsam güvendiğim adamı 2 numara yapardım diyerek Sabo'nun güçlü olduğu için değil Dragon'un güvenini kazandığı için 2 numra olduğunu kasteden sen değilmiydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Sabo ağzından kaçırcak değil ya herkes Garp mı?

Fuji'nin esprisi kendi doğruları olması.Bence bu kadar.
Çok doğru hatırlıyorsun. Aşağı yukarı böyle dedim. Garp gibi delikanlı mert bir adam nerede ağzından laf kaçırmış. Liderler 2 numaraya her şeyleri anlatsaydı, lider kalamazlardı.Bence Dragon'un çok gizli birimleri bile vardır. Bunlara sınırsız yetki vermiştir ve her türlü pisliği yapacak kişileri seçmiştir.Böyle adamlar, gizli kahraman dediğimiz kişiler işte. Sizin sandığınız gibi devrimler pembe hayallerle gerçekleşmiyor. Rosinante deyip çekiliyorum. Kim bunu denizci olarak biliyor. Tarihe kötü bir korsan olarak geçti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık