Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Zaten bütün umutlarımızı Koon reyize bağladık, Fug çok oyuna getirdi reyizi ''sizin kuruluşunuzun ...'' diye ihtiyarlar heyetinin köküne kibrit suyu dökecek diye bekliyoruz.
Bu gidişle de dökecek gibi :D Hepsine değil belki ama bir kısmı yalan olacak orası kesin :D O değil de bizim prens yalan çıktı ya bak o aklıma geldi. Ben güç patlaması bekliyordum :(
Yok, olmaz. Baam izin vermez. :ehe:
Kendi elleriyle yapmayacaksa Fug'a o tarz bir yaklaşıma ses etmeyebilir Baam.
 
Prens olayını bizde çözemedik ya Beta resmen kalbine gömerim o zaman yaptım dedi tık yok. Wangnan iyi kardiyo yapmış zaten koşmak gösterdiği tek yetenek.
 
Yok ya Wangnan'ın Luffygiller benzeri insan çekme yeteneği de var, unutmamak lazım.
Bence Baam için geçerli o, İrregular adam 2.5 prenses, 10 aileden adamlar, Fug'dan bile adamları yanına çekebildi. Wangnan azimli bir karakter ama ciddi seviyede zayıf insanlarda yardım etme duygusu oluşturması bana göre diğer insanların acıması ve nispeten vicdan sahibi olmaları, Wangnana yardım etmekle kuleye ilk geldikleri o saf hallerine dönme istekleri.
 
Wangnan'ın karşısına eli yüzü düzgün insan çıkmadı ki daha sevdirsin kendini. Kral olunca toplar milleti, poketopları da subliminal mesaj veriyor alttan alttan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık