Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116

thosy

Biletler tükendi ama Androssi'nin arkasında beliren toptan kurallar anlatılırken bahsedilmişti sanırım. Eğer onu vurursan hem gemiye gidip hem item kazanıyordun. Onla gidemese bile Androssi, Traveller ile beraber gemiye sızar muhtemelen. 1. sezon ekibi Baam'in Viole olmadığını öğrenmeseydi ve Baam'ın onlar karşısında neler yapabileceğini görseydik iyi olurdu bence.

Bu bölüm top 5 E regularların silüetini gördük. Androssi, Ran, Chang ve Anak belli oluyor ama son kişiyi benzetemedim birisine. Belki henüz gösterilmemiş bir karakterdir. Leeso, Viole'nin top 5 E regularlar kadar güçlü olabileceğini söyledi. Geçen bölüm Koon'un Chang'ı yendiğini öğrenmiştik. Bir çok güçlü karakter olacak turnuvada. Güzel dövüşler görebiliriz. Turnuva bittiğinde Viole en güçlü E seviye regular olacak muhtemelen. :cool:

Rak sonunda kendini gösterdi. Kendi başına chibi(küçük hali) haline döneşebiliyor artık sanırım. Rak, Koon'un takımına katılırsa takım baya güç kazanabilir. Turnuvayı kazanma şansları baya artar.

Seriye 2 hafta ara verilecek. SIU hasta olduğundan bahsetmişti. Ameliyat olacak sanırım. Normalde yeni bölüm için 7 gün bekliyorduk. 2 hafta da ara var. Sonraki bölüm 21 gün sonra çıkacak yani.
 
Uzak kaldıydım güncele geleceğim yakında. Yalnız bölüm sonunda çizerin yorum yapması süper ya, keşke Oda falanda her sayıda olmasa bile arada bir böle bişey yapsa, sbs var biliyorum ama bu şekil daha güzel oluyor sanki.
Edit:Vay arkadaş ben okumayalı neler olmuş öyle..
Koon Baam'ı öğrendi, içten ihanete uğradı. Rak tekrardan ortaya çıktı.
Baam yazık garibim eski arkadaşları tarafından yok edilmeye çalışılıyor, herkesin iyiliğini düşünmeye çalışıyor. Bütün yükü omuzlanıyor neredeyse, bu yüzden Koon'un öğrenmesi iyi oldu.
Androssi'ye gelince Baam'ın ölümünü duyduktan sonra çok kötü olmuş. Sanırım aşıktı ve şimdi yaşadığını öğrendi. Neler yaşanacak bayağı merak ediyorum bu konuda.
Turnuva zorlu geçecek.
Koon benim bu manwha'da gördüğüm en akıllı insan, grubu güçsüz bile olsa bir yolunu bulur. Ki Rak katılırsa eğer gruba değme keyfine..
Baam'ın grubu güçlü bir grup sırf kendisinin ne kadar güçlü olduğunu gördük geçen 2 sayıda.
Ve eski arkadaşlar grubu. Androssi katılabilecek mi bilmiyorum bir yol bulabilirler mi?
Takım için çok önemli..
 
Turnuvanın ödülü Viole'ymiş, FUG Viole'yi tamamen kendine bağlamak için girmiş turnuvaya. Bu durumda Koon'un işi daha da kolaylaşıyor, Baam'ı geri alması için sadece turnuvayı kazanması gerek, her ne kadar son oyunda tüm parasını kaybetsede. Hwa Ryun, Koon'a turnuvayı kazanırsan Baam'ı takıma geri alabilirsin demişti, büyük ihtimalle turnuvanın ödülünün Baam olduğunu biliyordu.
Bilmediği şey yok nerdeyse kadının, Evan'la beraber kulenin en iyi rehberlerinden biri gibi görünüyor. Son bölümde Lero-Ro da geldi gemiye, böylece Wing Tree'de olaya karışmış oldu. Emile'le ilgilileniyorlar gibi daha çok, Lero-Ro genelde araştırma yapılan laboratuvar'da geziyor.

İlk oyunda, oyunu bitiren dönüp bi' Viole'ye bakıyordu. 2. oyundan önceki partide olaylar yine Viole'nin etrafında dönücek gibi. En azından Androssi veya takımından birisinin Baam'ı tanımasını bekliyorum. Rak zaten kesin atlar üstüne, karıştırır o partiyi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık