Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

İlla Bellamy gelecekse Sanji bunun suratını düzeltsin. Estetik operasyonu konusunda Sanji gerçek bir uzmandır hepimiz biliyoruz.
 

scorwer

benım tahmınım jinbei cepte cc tayfanın diğer kısmıyla ve artık desteklıcek veya desteklenıcek kımsesı kalmadı ve mızahı yonden bızımkılerden bı tık assagıda kabulumdur e.oda bıde barto yu ekler se tayfaya cok ıyı olur savunma yonunden , bölelıkle bı logıamız bitane daha yakın dovuscumuz ve bide savunmamız olur sonra ve elını bıgmamın karsısına (robinin hala barto ıcın luffy le konusucagına emınım) belamy de dressrosada temızlıkcı kalsın :good:
 

MugiwaraNoSanji

Arkadaşlar bellamy konusunda umutlu olun bence. Oda bence onu bize çok sevdirecek. Aşırı büyük beklentim var ondan. CC mizah olarak gayet iyi fakat luffy nedense onu istemez gibime geliyor. En büyük isteğim Bellamy, barto ve jinbeinin aynı anda gelmesi. Sevdiğim her karakteri bizim tayfada görmek istiyorum nedense. Belki bunlara ekstra olarak sanji reyis için violet eklenebilir.
 
Robin yanı başındaki Hakubayı görüp elini kaldırıp kendini koruyabiliyor yani Robinin elini kaldırdığı sürede Diamente filan kılıçla kendini çok rahat korur.

Zoronun zombisi bile Robinin ellerinden kurtulabilecek güçteyken Hakuba malum.

Bu adamı taş çatlasa 500 kilo edecek Chinjoyu kaldırdı diye övenler var bir de :/

Cavendish=Brook
......
Watadsumi katılcak ve San juan ile dövüşçek.
Bunu düşünmüştüm ben de ama Sanjuan çok fena çıkacak gibi geliyor 6.seviyeden ötürü. O bakımdan da bu ezik Wadatsumi gelmez diye düşündüm yazmadım. Hayır Croco ayarı çıksa bile Wadatsumi'yi rahat döver.
 

Caylak d. onur

Ben Violetin geleceğini düşünüyorum.. hükümetin gözünde Dofun elemanı başına ödül konulup aranıyor olacaktır.. ülkede kalamaz. bu arctaki en güçlü aday violettir. aklıma vivi örneği geliyor veda sahnesinde tayfayla bağlantılı olduğu anlaşılmasın diye kollarını kaldırmışlardı.. Burada violanın dofla bağlantılı olduğu bariz zaten..
sanji reyizin kapağı saymazsak yüzünü unuttuk. oda sanjinin yüzünü güldürür viola gelirse, tayfada herkesin bir vasfı var violanında Dansçı vasfı var.

-Ama bu durum sanji için iyi mi kötümü tartışılır:D malum abimiz nami ve robine sulanırsa viola sanji reyizi 27 yerinden PPıçaklar.. bu durduk yerede olabilir malum kızda görü meyvesi var sanji hayal kurarken viola görür:D sanji ne çektin be reyiz:D (- Sanjiye saldıran Violayı durdurmak için Brook bir roman havası çalar cennet mahallesi birinci bölüme hoş geldiniz:D:D:D)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tayfa seviye atlayacaksa ve bir farkı olsun isteniyorsa Law gelsin. Adam beyin ve Lufy ile gayet iyi anlaşıyor. O zaman Roger'ın tayfayı geçen efsane bir tayfamız olur. Düşünüyorum da 3 tane yonkou ayarında bir tayfa efsane olur. CC gelsin ya da hem logia hemde mükemmel meyve hakimiyeti var. Çöpleri 2 sn de temizler. Bunların dışında kim gelse bir artısı olmaz.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık