Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 794: Sabo'nun Macerası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    176
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Bellamy'yi Law'ın tayfasına yakışıtırıyorum.İkiside eskiden Dof'un adamıydı.Law'ın Bellamy'yi yanına alması daha doğru olur.Hasırşapka tayfası genelde kendi alanlarında uzman ve en iyi olmaya aday kişiler.Bellamy gördüğümüz kadarı ile tek yemek dışında pek bir şeyde iyi değil.
Hay ağzın bal yesin...yazık fln diye odaya almışlardır onu zaten,o gelicekse barto reyizin 8 kere gelmesi lazım...ki bartodan da zayıf..hiç bir katkısı yok,tayfada fazla boğaz sadece....
 
Son düzenleme:

Empyrium

Bellamy tayfaya gelmez,niye gelmez çünkü gerek yok.Bildiğim kadarıyla bu adamın dövüşmekten başka vasfı(doktor aşçı vs) yok,ha olsada fark etmez tayfanın ihtiyacı yok.E güç desen oda yok Luffy'den tek yedi, Zoroy'la Sanji'den de tek yer,Franky'le Robin'de alır bunu...yani bu adamın gücü tayfa ortalamasının çok altında.Meyveye bakıyorum oda tırt,e aga bu adam tayfaya gelip napıcak,ayak işlerine baksın diye alırlarsa orası başka.Zaten bi işe yarasaydı Dof alırdı tayfasına.
 
Bence çok yanlış bakıyorsunuz olaya. Bellamy sadık bir adam olacaktır, tayfaya Luffy'nin dediklerine en SAYGI Gösteren Zoro dediklerini direk yerine getiren Bellamy de öyle olacaktır. Hakisi var meyveside iyi bence bellamy gelir tayfaya. Ama bir diğer olası durumda Law'ın tayfasına gitmesi olur Bellamy'nin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer bellamy dediğiniz gibi law'ın tayfaya giderse law'la aralında güzel kombo saldırıları görebiliriz luffyle lawda olduğu gibi. Zaten law'ın tayfafa güçlü birini görmedik şimdiye kadar 2Y zaman atlamasında bir kaç kişi almışta olabilir tayfasına,eğer almamışsa 2.adam olur büyük ihtimal.
 
Bellamy ne olacak bilemiyorum.Law ile hiç bir alakası yok.Law'a katılmasına ihtimal vermiyorum.Üstelik ikinci adamı Bellamy olan yonkou mu olur?
Luffy alır desek tayfaya uymuyor.Ne bir amacı ne de bir olayı var.Luffy dışındaki tayfayla da bir alakası yok.Üstelik Bellamy'nin seveni de pek yok.Tutmamış bir karakter.Tayfaya girmesi çok zor.Büyük ihtimal Barto Club'a katılır .Böylece herkes de memnun olur.
 
Beyler tayfaya kim katılacak diye konu var. Oradan devam etseniz? :/ Bellamy lafını ne kadar az duyarsam o kadar iyi. :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık