Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellemeden yapabileceğini düşünmüyorum ben, açık denizde gitsin tüm rakiplerini öldürsün o zaman :D
Gemiyi batırır adam Kaido'nun, zaten alayı meyve kullanıcısı.
Kaido'da da Kralın Hakisi vardır. Tüm yonkoularda vardır diye düşünüyorum. Kk olmak için Kralın iradesinde en iyisi olmalısın. 4 büyük KK iradesine sahip korsanlar bu Yonkoular bence :) Tabi az biraz farkla Shanks daha iyidir haki konuşunda ve meyve gücü olmadığı düşünüldüğü için teknik geliştirmiş olabilir haki ile ilgili. Diğerleri meyve+haki ile saldırırken ,shanks kılıç + teknikli haki saldırıyor olabilir:) O yüzden Kaido'nun gemisini batıramaz ama adamlarının gemilerini batırır :D
 
Kaido'da da Kralın Hakisi vardır. Tüm yonkoularda vardır diye düşünüyorum. Kk olmak için Kralın iradesinde en iyisi olmalısın. 4 büyük KK iradesine sahip korsanlar bu Yonkoular bence :) Tabi az biraz farkla Shanks daha iyidir haki konuşunda ve meyve gücü olmadığı düşünüldüğü için teknik geliştirmiş olabilir haki ile ilgili. Diğerleri meyve+haki ile saldırırken ,shanks kılıç + teknikli haki saldırıyor olabilir:) O yüzden Kaido'nun gemisini batıramaz ama adamlarının gemilerini batırır :D
Geminin iradesine göre mi batıramıyo?
 
Geminin iradesine göre mi batıramıyo?
Gemideki adamın iradesi de karşı tarafa atağa kalkıp nötrlüyorlardır birbirlerini . Ondan sonra ver elini yakın dövüş. Bleach deki reiatsu görevi görme ihtimali var. Kesin değil zaten bunlar şu an bol keseden atıyoruz :D Arada fazla haki farkı olursa onun alanını parçalayabiliyordur diye düşünüyorum. Sonuçta karşındaki kendi alanını muhafaza ediyordur :/ Chinjao vs Luffy de bile haki savaşında yer gök sallanıyor iken . Yonkoular da karşı tarafa iradeni fazla geçirmessen karşı tarafın alanına zor ulaşabilirsin . Olan savaş alanına olur düşüncesindeyim :/

Bu arada yabancı tartışma sitelerinde de Shanks crew de wb crew görebilirz bu yüzden 3vs 1 olacağını düşünmüyorum diyenler olmuş. Yalnız olmadığımı görmek güzel :D Diğerleri güçlenmek için türlü oyunlar yapıyorkern,Shanks öyle duruyorsa ona bir güç takviyesi olmuş olmak zorunda ya da eceline şuşamış :D Ve Kid tarafında bir BB olacağınada değinilmiş. Marineford'da gelip savaşı bitirmesi ve BB ile karşılıklı çizilmeleri neden olarak söylenmiş :)
 
Son düzenleme:
Burada asıl mesele Kid de yada o 3ünden birinde Kral haki var mı ? Kral hakinin gerçek gücünü bu vs de görürüz ve sanırım Kid de kral haki var. Shankks yoksa tek taraflı kral haki şov yapar. Ha über müber bir tekniği yoksa kral hakinin orasını bilemem :D
Bence var. One Piece Pirate Warriors 3 oyununun Jump tanıtımında Shanks'ı ve oyundaki tekniklerini tanıtırken hakisi ile yaptığı tekniklerden bahsediliyordu.

 
Nelerden bahsediyor burda ?
Kılıç tekniklerini yaparken kızıl enerji dalgaları saldığını, kılıcını zemine saplayıp hakisi ile kızıl şimşekler yolladığını ve bunun baya bi alan hasarı verdiğini söylüyor. Ayrıca sayfada zamanı yavaşlatabildiği de söyleniyor.
 
Nelerden bahsediyor burda ?
O oyunda sanırım kızıl enerji olayı vardı kılıcı ile ve yürürken ayaklarını yere vurup insanların dengesini bozuyor ve bayıltıyordu. Üstüne üstlük de zamanı yavaşlatıyordu. Shanks'ta çıkmasını istediğim en büyük özellik şu zamanı yavaşlatma olayı . Eğer gerçek çıkarsa Marineford'da neden gemiden önce geldiği ve heryerde nasıl önceden bittiği açıklanmış oluyor :) Kaido 'nun önünü kesip 1 gün içerisinde Yeni Dünya'dan Marineford'a gelmesi de açıklanmış oluyor :)
 
- e. oda tartısalım diye bilerek yaptı. aldırmayın :D

eldeki veriler belli;

1- luffynin ittifakı doflamingoyu yendi. ama kaidoya direk savas acmıs degiller. yani kaidou canı isterse bizimkilere dalar. belki cesarı geri almak isteyecektir. o zaman curcuna olur. ama bizim ittifakın direk savas ilan ettigi baska bir yonko var. muhtemelen lawın bundan haberi bile yok. luffy linline acıkca savas ilan etti. hiç bilmedigi patlayıcılar bir kac güne kalmaz yüzünde patlıyacak. yüksek ihtimal cesarı elinde tutacak sanji ve buda kacınılmaz savas demek. bakmayın siz lawın planım kaido dedigine, e.oda olayları her zamanki gibi carpıtıyor. linlinle savas cok daha yüksek durumda. üstelik bizim ittifak kaidoyu indiremez. drake yardım etse bile indiremezler. jinbei ve günes korsanlarının yanında, altta saycagım sebeble kidd ve ittifakınıda katarsak eger yeni yetmeler ise gercekten linlini indirebilirler.

2- kidd ve ittifakı. hedefleri shanks ama acıkca ilan edilmiş bir savas yok. ama kiddle linlinin bir sıkıntısı var. her halükarda shankse ulasabileceklerini sanmıyorum. olay kiddin kolunu kimin aldıgında bitiyor. eger linline mücadele ederken olduysa veya bir adamıyla e.oda bu ittifakı her türlü linline baglıyacaktır. teach ve shanks assolist. linlin ilk inicek, kaidou ikinci yada ikisini aynı anda indirtir ama tüm olasılıklarda kidd ve ittifakını shanksı yenme olayı zayıf.

luffynin g4 le edindigi gücü sınırsız kullanmasını bile baz alsak;

luffy-law-kidd-apoo-hawkins-killer-zoro-sanji-jinbei gördügünüz gibi su grup ancak bir yonko tayfasıyla kafa kafaya vurabilir. üstelik müttefiklerede tayfaları sayesinde karsı koyabilirler.

- eger shankse kidd dalarsa, luffy onu indirecektir. eger yolları kesişirse grup toplu olarak linline dalacaktır. bu grup bu savası bitirdiginde bile luffy kaidouya, kidd shankse dalıcam dese, luffy leo bazokayı yerleştirir kidde.

- ayrıca ben wb korsanlarının shanksın müttefiki oldugunu düşünüyorum.bu grubun kaderi luffy ve tayfasına yardım edip göz kulak olmak. wbnin vasiyetide bu, shanksın hayalide bu. bu grup ya teach ve tayfasını tutacak luffy raftelden wgye yürürken, yada wgyi tutacak, luffy teachi indirirken. serinin yazarı martin bile olsa bunu tercih eder. çünkü shanksı teache öldürtmek cok basit bir tahmin.

- one piece, yüzüklerin efendisi gibi kısa süreli bir durumu anlatıyor.( korsanlar kralı olmayı) ama hikaye aslında melkordan baslayan kötülük ve valar savası gibi. yani ana hikaye d. versus kutsal mallar. luffynin son rakibi d. olursa, wgnin varlıgının bir amacı kalmıyor. teachten ve akainudan cok daha güclü bir villain gelicek dedi dersiniz. acıkca sinyal verdi çünkü adam.

o yüzden bekleyip görelim. hele bir kaido yüzünü göstersin. hele bir linlinin yüzünde bomba patlasın. hele bir sanji-sama ne yapmıs görelim. hele bir issho ne yapıcak görelim. wanoya gidelim. kiddin hayaline daha bence epey yol var ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık