Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuji baba ...
fuji reis olmuş müthiş lan. Akainu ile konuşma tarzı ve lafları on numara beş yıldız. Süpersin lan :D
''Al o adaleti koynunda sakla'' hey yavrum be. :flaugh:
Ve tashigiyi gördüm tamam bu bölüm olmuş.
Shanks nereye alacak o üçlü bizimkilerde Kaidoyu alamaz bu bir gerçek. kaptanlar Shanks veya kaidoyu indirebilir ama öküz gibi tayfalarını indiremezler sorun o.
Bizimkiler wanodan destek alacak da öyle büyük ihtimal Kaidoya dalacak ama Kidler yaş. ha varsa sağlam bi destekçiler neden olmasın ama şu şartlarda anca hava gazı onlarınki.
Lakin Kide yakışır orası ayrı.
Müfettiş denilen isim umarım Garp çıkmazda yeni bi isim görürüz ama garp gibi.
Kaidonun; drakesi, Mamın; begesi, Karasakalın; Kuzanı oh ne güzel. peki shanks :/
O kanatlıyı enele bağlamaz ama bi bağlasa varya

FUJİ...
 
Amiraller ihanet ettiğinde onların peşine takacak bir oluşum olmadığını farkettim :/
Denizci üslerini yasakladım diyor :/ Bu adam amiral bir bakışı yeter. Onu böyle yasaklar mı durdurur lan :/
Bu evrende Amirallerin peşine takılabilecek üç beş kişi var, onların da dördü yonkou zaten. Bi Aokiji eksildi diye nasıl dellenmiş adamlar. :a:
 
Bege arkadaşlar da iyi durumda derken Pekoms'lardan mı bahsediyor acaba yoksa bizim tayfadan mı?
Oradaki vs devam ediyorsa CC'yi kaçırabilir Bege.

Ayrıca CP0 harekete geçtiyse ne yapacaklar çok merak ediyorum. Kutsalların direkt emirlerinde oldukları için acaba amiral-amiral üstü güçleri var mıdır?
Dof'u mu kurtaracaklar yoksa Fuji'yi mi öldürecekler? Sonuçta 3 kişiler. 3'ü de çok çok çok güçlüyse onları durduracak adam yok şuan adada.
X-Drake gibi Bege de yonko himayesine girmiş. Zaten Yeni Dünya için ya yonkodan birinin himayesine girersin ya da uykuyu zor bulursun demişti Oda.
Bege Luffy ve Law için diyor orada, aferin manasında ve Linlin için CC peşinde. SANJİ reyiz sağlam müdafaa ediyor demek ki. :cool:
 
Gayet iyi bölümdü :D

Bonney'i ihtiyarları gençleştirmek için aldılar teorisi çöktü.
Düşünüldüğü gibi Kuzan Karasakal ile iş birliği yapıyormuş. Yüksek ihtimalle 10. tümen komutanı o. Ancak Smoker'a net bir biçimde adalet anlayışımı kaybetmedim dedi. Yani bu çağın adı Karasakal diyerek Karasakala biat etmiş olma ihtimali bana göre yok. Yüksek ihtimal Karasakal tehlikesinin farkına varıp onu içeriden engellemek için böyle bir işe kalkıştı. İleride Luffy'e en fazla yardımı dokunacaklardan birisi hele hele söz konusu Karasakal olunca.
Pek çok insan Kid ve ittifakının gemi patlatma olayından dolayı Big mom'a gittiklerini düşünüyordu. Ancak bu yüksek ihtimalle Oda'nın ters köşe yapmak için yapmış olduğu şeydi. Ayrıca buradan Kid'in amaçsızca ve fütursuzca oradan oraya saldıran herifin teki olduğunu görüyoruz. Shanks olur mu olmaz mı meselesine gelince, açıkça söylemek gerekirse nasıl bizimkiler hakkında güçlenirler Kaidou'yu devirirler deniyorsa aynı şey Kid ve ittifakı içinde geçerli. Shanks'in Kaidou'dan daha güçlü olduğu genel bir kabul olsa da aradaki farkın o kadar büyük olmadığını düşünmekteyim. Ha Oda'nın kafasında nasıl bir kurgu var bilemem Shanks ve tayfası Kidleri amele sümüğü gibi yapıştırabilir de. Ama sanmıyorum çünkü bu yoldan dolayı ittifak savaşları gibi sağlam bir kurguya yelken açıldı. Bu yüzden Kidler bir şekilde Shanks'e sorun olacak ve bu yüzden illaki D. ittifakı ile karşı karşıya gelecektir. Ayrıca ittifak savaşları olacaksa bir arc'a sıkıştırılacağına arclara yayılan genel bir kurguyla halledilebilir.
Siz sadece dünya hükumetinin görünen yüzüsünüz. Evet son savaşta Luffy'nin rakibinin Karasakal değil dünya hükumetinin asıl gücünden bir eleman olacağı düşüncemin gerçekleşme ihtimali daha da arttı.

Son olarak haftaya Sanjilerin gözükmesine kesin gözüyle bakıyorum. Herkesi gösterdi Sanjilerden tık yok. Demek ki onlara koca bir bölüm ayıracak ne yaptılar ne ettiler ayrıntılı biçimde inceleyecek. Temennim bu yönde.
 
Benim bu durumda işkillendiğim durum meyve oldu :/ Sanki meyveyi hükümet vermişte ihanet edince " buz" gücünü kaybettik ulan :/
Şeklinde hissettim ben :/
Şimdi o meyveyi kullanmakta asıl iş. Ayrıca meyveyi çıkarsan bile Aokiji ile baş edebilecek adam sayısında ciddi bir artış olmaz. Anti meyvesiyle 10 gün dövüşüp güzel de yaralar bırakabilen biri bu keke.

Şaka maka iyi kesmiş kulağı. :a:
 
Benim bu durumda işkillendiğim durum meyve oldu :/ Sanki meyveyi hükümet vermişte ihanet edince " buz" gücünü kaybettik ulan :/
Şeklinde hissettim ben :/
Meyvenin hakkını veremezsen Doffy gibi oluyorsun. O yüzden meyveyi kastetmiş olsa bile (bence Kuzan'dan bahsediyor) kullanıcısına hakkını teslim ediyordur. O muazzam güç Kuzan+hie hie no mi kombosu yani.
 
X-Drake gibi Bege de yonko himayesine girmiş. Zaten Yeni Dünya için ya yonkodan birinin himayesine girersin ya da uykuyu zor bulursun demişti Oda.
Bege Luffy ve Law için diyor orada, aferin manasında ve Linlin için CC peşinde. SANJİ reyiz sağlam müdafaa ediyor demek ki. :cool:
O zaman ya CC kaçırılacak ya da birisi ekstra kuvvet olarak gelecek oraya.
CC kaçırılırsa olaylar daha da karışır çünkü Law gidip CC'yi almamız lazım falan derse yonkou hedefi değişir. Jinbei'nin gelişi de bağlanır.
 
Birde onla mı uğraşacaklar. Denizciler ezik oğlum. Bu bölümden sonra hala anlayamadın mı bunu. Wg bile takmıyor adamları.
Denizciler ezik değil lan :/ Sadece siyasi olarak üstünlükleri yok.
Korsanlar Kralı ile ninem mi savaştı :/ Shikiyi , kutsal ejderler mi durdurdu ? :/
Sadece diplomatik işlerde ağırlıkları yok. Askeri teşkilat işte :/ Hem ezik olsalarda hemen yüzümüze vurma lan /:
Alışmak zor oluyor. Sengokuydu , Kahraman Garptı gözümde canlanır koskoca mazi :(
İnsan üzülüyor. Hem Whitebearda bile gülesi geliyo adamın :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık