Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Dof ile başlamak istiyorum.
Böylece gördük ki kendisi hakikatten OP dünyasının en müthiş 10 karakterinden biridir.
Çöküşü tüm dünya üzerinde etki yarattı ve adam Goroseinin bile kukla olduğu Kutsal Ejderlerin kökünü kazımak gibi ulvi bir amaç için çalışıyordu.Ki bence o potansiyelde vardı , kendisi Hükümete bile posta koyabilecek çapta biriydi.CP0'ı ayağına çağırıp anons verdirdi ki CP0 anladığım kadarıyla Grosoei'i bile aşabilecek bir oluşum çünkü direk Kutsalların emrindeler.
Ben hep hükümetin en üst mevkisi Gorosei sanırdım ama Kutsal ejderler en tepe isimlermiş.Dof atılmasa dünyanın çarkına çomak sokabilirmiş.Babasının işleri ona engel oldu.

Akainu ise beni şaşırtmadı , önceden de dediğim gibi bu adam emir kulu felan değil bildiğin kendi inandığı doğrular doğrultısunda hareket eden biri , yeri gelince Gorosei'e bile atar yapıyor sizi kutsal ejder kuklası pislikler.
Isshou ise güzel gider yaptı gerçek anlamda cesur bir adammış , Akainu '' Law ve Luffy itifakının kellesini bana getirmessen tüm kapılarımız sana kapalı ona göre yaptığın pisliği temizleme fırsatı '' dedi, Issho ise '' çokta fifi umrumda mı '' modumda atarını koydu.

Shichibukailerin dağılmasının ilk adımını attı , Fuji bundan sonra hayatına korsan avcısı imajıyla da devam edip Shichibukaileri avlayabilir hesap yapacak işi yok.

En zorlu basamak Doffy Isshou için.Çünkü arkası ensesi bağlantısı en sağlam korsandı.Hep dedğim gibi Minor yonkou(Dof) devrildi sırada Major Yonkou var Kaido.

Shanks mevzusuna şaşırmadım çünkü bunu tahmin etmiştim , Kidd ittifakı Shanksa yürüyebilir demiştim , şaşırtmadı.En makul 2 seçenekten biriydi bu.
Sitedekler karizmasına tav olduğu için Shanksı yenilmez gördüğü için şok olmuş olabilirler ama Bigmom daha tehlikeli gibi geliyor.
Kaido inecek , Bigmom inecek ama Shanksa gelince kem küm yok öyle bir dünya bence Kiddler o savaşı kazanabilirler.
Zaten şu an yapamazlar sanki Luffy kaido'u indirebilecekmiş gibi şimdiki güçleriyle değerlendiriyorsunuz.2-3 arc sonra cümbüş başlayacak.

Kuzan ve BB bağlantısı gösterilecektir muhtemelen.BB alıp gidiyor ortalık ona kaldı eğer Kuzan gerçek anlamda bu herifle iş birliği yaparsa gerek dünya hükümeti gerek korsanlar gerçek anlamda ayvayı yediler...
 
Fuji rest çektiğine göre Dofun durumu ne olcak acaba? Herif ''vermiyorum ulan denizcilere'' dese kim engel olabilir? İşler baya karıştı.
 

Unknown

Cp0'n ne gibi bir etkisi olacak acaba adamların hala sesi soluğu yok.
 
Fujitoranın niye diğer amirallere göre güçsüz ve pasif olduğuda böylece anlaşılmış oldu :/
Zaten amiral yapma niyetinde değilmiş. Biraz levelini kısayım ileride zora sokmasın beni demiş Oda :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık